Door: Martijn

Met een singlereis bedoelen we zeker niet de typische vrijgezellenvakantie waarbij het alleen maar draait om het vinden van een relatie.

Want ā€˜single reizenā€™ wil zeker niet zeggen dat je vrijgezel moet zijn om met ons mee te kunnen, integendeel zelfs. Iedereen die het leuk vindt om nieuwe mensen te leren kennen en vriendschappen te sluiten is van harte welkom om met noSun op avontuur te gaan. Samen met een groep gelijkgestemde reizigers ontdek je prachtige landen binnen (en buiten) Europa. Vandaar ook dat wij liever de term ā€˜groepsreizen (voor individuen)ā€™ gebruiken. Deze term past namelijk veel beter bij ons dan singlereizen.

Iedere reis van noSun is voorzien van een gevarieerd programma met spannende activiteiten en leuke uitdagingen. Je vertrekt samen met een groep reisliefhebbers om een onvergetelijke tijd door te brengen. Met zijn allen nemen jullie bijvoorbeeld deel aan een kajaktour, maken een lange bergwandeling of gaan mee op een spetterde boottocht. Tijdens de singlereis kamperen jullie misschien wel in het wild, om ā€™s avonds bij het kampvuur onder een prachtige sterrenhemel na te genieten. Kortom, een unieke beleving die je meegemaakt moet hebben!

Enthousiast geworden? Dat kan ook haast niet anders! Bekijk de vele single reisbestemmingen op de website van noSun. Voor elke vakantieliefhebber bieden wij dƩ bestemming die gegarandeerd je hart sneller laat kloppen. Wacht niet langer en boek de singlereis van je dromen.

Alleen, maar toch samen met een gezelschap

Wie een ongedwongen vakantie wil beleven en niet alleen wil gaan heeft met de groepsreizen van noSun de ideale vakantie gevonden. Geniet van een optimale singlereis met gelijkgestemden die dezelfde uitdaging als jou aangaan. Gezamenlijk een portie adrenaline tanken, leuke activiteiten ondernemen en de mooie omgeving verkennen. Kies onder andere uit sportieve wintersportvakanties, avontuurlijke mountainbike trips en nog vele andere noSun reizen!

We dagen iedereen uit om uit zijn of haar comfort zone te stappen en de vrijheid van individuele reizen te ervaren. Daarbij richt je je volledig op een actief outdoor programma in een prachtige omgeving. Het leuke aan onze groepen is vooral dat je samen de overwinning viert! Samen genieten en ervaren, daar draait het allemaal om. Uiteraard biedt noSun fijne accommodaties met een warm bed en comfort. Weet ook dat alle zaken in de (p)reis inbegrepen zijn en geen onverwachte kosten zullen ontstaan. Wij zorgen voor alles, het enige wat jij hoeft te doen is je koffers inpakken.

De smaak te pakken gekregen? Ga op single reis!

Alles wordt tot in de puntjes verzorgd en daardoor ervaar jij het ultieme gemak van een georganiseerde vakantie. Wel zo fijn, wat tijdens het reizen wil jij je natuurlijk op andere zaken concentreren. Maar ook voorafgaand aan je reis kun je je al goed voorbereiden op wat je te wachten staat. Om het vakantiegevoel te versterken kun je alvast informatie inwinnen over de eindbestemming en de activiteiten die op het programma staan. Je kunt uiteraard meedoen aan de toffe excursies en het dagprogramma wat wij hebben opgesteld, maar je bent natuurlijk ook vrij om alleen op pad te gaan. Op onze website kom je meer te weten over de noSun groepsreizen en de vele bestemmingen.

Buiten dat is het belangrijk om nogmaals te benadrukken dat iedereen binnen de singlereisgroep zich in dezelfde spannende en nieuwe situatie bevindt. Wees dus niet bang dat jij de enige bent die niemand kent of als enige nooit alleen op vakantie bent geweest. Overigens kun je vooraf via een besloten forum kennis maken met andere reisgenoten en alvast contacten leggen. Zo weet je in ieder geval wie jou gedurende de reis gezelschap gaat houden. Dit maakt de drempel al direct wat minder hoog!

Spreekt een single reis jou enorm aan en kun je niet wachten om af te reizen naar Ć©Ć©n van de vele prachtige bestemmingen? Bekijk dan ons meest actuele aanbod en boek de singlereis die het best bij jou past! Heb je toch nog een vraag of wil je graag in contact komen met Ć©Ć©n van onze medewerkers? Benader ons via de handige chatfunctie op de website of bel met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met passend advies voor jouw droomreis.

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over Ć©Ć©n of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7