Marion

Marion

Het is weer één groot avontuur!

Soms zijn er van die momenten, dat er een glimlach op je gezicht ontstaat. Roadtrippen is één van de kenmerken van noSun en als we dat doen, dan doen we dat natuurlijk wel in stijl. Juist, met foute hits! Na een heerlijke roadtripdag vol uitstapjes, staat ons de terugweg te wachten. Ons laatste uitstapje, de wijnproeverij zorgde voor veel vertier! Eenmaal in de auto neemt de dj (dat ben je nu eenmaal als je voorin wilt zitten) zijn taak serieus. Verzoeknummers komen binnen en de sfeer is gezet. De muziek gaat hard en in volle glorie wordt er meegezongen! Van kinderen voor kinderen tot Grease. Al snel krijgt het tweede noSun busje de partybus in het vizier. Van de ene bus worden geluidsopnames verzonden naar de andere. Wie heeft de foutste hit? De battle is begonnen!

  • Woont inHaastrecht
  • Begeleider sinds2017
  • Hobby'sOutdoor activiteiten, canyoning, zingen, dansen, koken & bakken en reisleiden
  • Favoriete bestemmingCosta Rica, een prachtig groen paradijs met Spaanse klanken. Marokko heeft me verrast met z'n grote diversiteit en karakter. En Italië, tja daar is de outdoor top en het eten heerlijk!
  • Waarom noSunEen aantal jaar geleden ben ik erachter gekomen dat reisleiden mijn grote passie is! Samen op ontdekking, actief de natuur in, mooie verhalen delen en bijzondere momenten creëren, dat is toch geweldig!