Jelmer

Jelmer

Dat was in Schotland op de dag dat wij de Harry Potter trein wilden spotten op het Glenfinnan Viaduct. We waren extra op tijd opgestaan om deze trein te fotograferen die over de bekende brug kwam. Maar toen we eindelijk vertrokken na een heerlijk ontbijt in het zonnetje, waren we al aan de late kant. Hierdoor hebben we kilometers lang in de auto met de trein die net als wij ook uit Fort William vertrok mee gereden. We reden onder de trein door, we moesten een keer wachten bij een spoorwegovergang maar uiteindelijk waren we hem voor. Snel de auto uitgesprongen met de camera’s maar helaas waren er te veel bosjes om de trein op de gevoelige plaat te zetten. Na een korte wandeling een beetje teleurgesteld in de auto door naar onze volgende bestemming toen we plots een baai overstaken met een enorm hagel wit strand! We zijn direct omgekeerd en hebben heerlijk de hele middag in de zon gezeten en in de zee gezwommen tot dat er ‘s middags mensen op een brug verzamelden. Wij dachten nog, wat doen ze daar allemaal? Springen ze helemaal vanaf de brug in het water? Wat bleek nu, onze trein kwam terug! Dus hadden we als nog de Harry Potter trein, alleen op een andere brug!
  • Woont inAmsterdam
  • Begeleider sinds2010
  • Hobby'sBuitensporten, reizen, korfbal, voetbal en natuur.
  • Favoriete bestemmingAaarghh, ik kan niet kiezen! Je kunt het niet vergelijken! Ieder land is uniek waardoor je het moeilijk kan vergelijken!
  • Waarom noSunEen prachtige combinatie van actief, cultuur, natuur, en gezellig samen op weg om eigenwijze, unieke ervaringen op te doen! Heerlijk!