Margot

Margot

Voor mij is noSun tot nu toe één brei aan gelukzalige momenten die ik onderweg met verschillende groepen beleefd heb. Juist het steeds onderweg zijn, het rijden met de bus door fantastisch grootse gebieden en kleine ‘tussendoorweggetjes’, is wat noSun zo gaaf maakt. De ruimte en vrijheid om van iedere reis iets unieks te maken is fantastisch. Je creëert de reis echt samen met de groep. De ene dag wordt je wakker op een comfortabele camping waar je heerlijk warm kunt douchen, nadat je de dag daarvoor een flinke wandeling hebt gemaakt. De volgende dag kan het zomaar zijn dat je wakker wordt aan de rand van een meer. Om goed wakker te worden is een frisse duik nodig, omdat het kampvuur (en die drankjes) van de avond daarvoor toch iets te gezellig waren. Juist die afwisseling, die verschillende momenten, dat maakt noSun voor mij één grote gelukzalige herinnering.

  • Woont inBoekelo
  • Begeleider sinds2017
  • Hobby'sMuziek maken/luisteren, wandelen, fietsen, reizen, volleyballen, zeilen, vuur maken, koken, lezen en buiten zijn.
  • Favoriete bestemmingCanada, Marokko, Schotland
  • Waarom noSunWakker worden aan de rand van een meer, met achter mij de bomen, een bries in mijn gezicht en de bergen aan weerszijden, geeft mij een ultiem geluksgevoel. Zowel de overweldigende natuur als de verschillende culturen die de wereld ons te bieden heeft, intrigeren mij al van jongs af aan. noSun geeft mij de kans om dit samen met andere mensen te ervaren, gaaf! De actieve groepsreizen, waarbij voldoende tijd overblijft voor ontspanning, maken het mogelijk mijn interesses samen te voegen tot een geweldige ervaring.