Judith

Judith

Don't follow the crowd, they are lost! Een slogan over jezelf verzinnen (of googlen) is wel echt vreselijk, maar deze past bij de vrijheid die ik ervaar als ik op reis ga. Ik hoop dat jullie tijdens deze reis ook de ruimte voelen om samen op avontuur te gaan, en tegelijkertijd af en toe even een moment van afzondering te pakken in die prachtige natuur.

  • Woont inUtrecht
  • Begeleider sinds2022
  • Hobby'sReizen natuurlijk! En lekker lange tochten lopen met backpack en tent. Ik houd van skiën, maar ga vooral voor snelheid en heb niet zoveel techniek (woeps), en van zingen.
  • Favoriete bestemmingIndonesië, waar de natuur én cultuur op elk eiland zo mooi en anders is en het eten zooooo lekker!
  • Waarom noSunOmdat het in coronatijd nogal onzeker was of we op vakantie konden gaan, boekte ik met een vriendin een groepsreis naar Montenegro. In een week trokken we met backpacks door de bergen van Albanië, Montenegro en Kosovo. Het was een geweldige tijd, maar de groep was veel te groot, waardoor je veel moest wachten en lang niet altijd je eigen gang kon gaan. Toen ik terugkwam in Nederland, had ik het licht wel gezien: actieve groepsreizen zijn top, maar dan wel met een compacter clubbie met mensen met dezelfde mindset-- en zo kwam ik precies bij NoSun uit. Gezamenlijk op avontuur, met ruimte voor het individu.