Chantal

Chantal

Ik reis omdat ik leef, ik leef omdat ik reis

  • Woont inArnhem
  • Begeleider sinds2016
  • Hobby'sReizen, volleybal, koken (eeuwig dingen uitproberen), klussen, creatief bezig zijn, sportieve en avontuurlijke dingen doen, uiteten, weekendje weg, sauna, festival, filmpje en theater.
  • Favoriete bestemmingEen vakantiebestemming kiezen is als in snoepjeswinkel waar je maar één snoepje mag pakken. Dat is vrijwel onmogelijk. Het liefste wil ik overal wat van proeven! Elke land/plaats is anders en vaak niet te vergelijken, maar daarom is het een niet minder lekker en in het geval van vakanties minder mooi of leuk. Er zijn zo veel mooie plekken en ik ben nooit uitgegeten. Als ik toch wat moet kiezen dan zijn: Australië, Nieuw Zeeland en Thailand echter wel mijn meest bijzondere reizen geweest. Een geweldige natuur, fijne mensen en zoveel te beleven. Daar houd ik van!
  • Waarom noSunIk word blij van: Vakanties, natuur, sport, avontuur, nieuwe mensen leren kennen en nieuwe ervaringen opdoen. Dat alles heeft noSun te bieden! Elke aanbod heeft zijn eigen karakter, maar biedt de bovenstaande factoren die naar mijn mening gelijk staan met DE ingrediënten voor een leuke vakantie. noSun biedt kleine avontuurlijke reizen en dat persoonlijke past bij mij. Een kleine groep zorgt ervoor dat mensen elkaar relatief snel leren kennen. Mijn sociale kant zal er naar streven om mensen snel op hun gemak te stellen zodat ze terug zullen kijken op een top vakantie. Daar doe je het voor!