Chaneequa

Chaneequa

Wie de mooiste plekjes wil ontdekken moet uit zijn comfortzone vertrekken!

Sowieso de Boom Snap Klap. We zaten op een onbewoond eiland in het prachtige Zweedse landschap, er was een dodelijke stilte (oke, eerlijk gezegd waren we gewoon aan het praten), en we waren eten aan het koken op onze trangia setjes en natuurlijk op een mooi knisperent vuurtje. Bij die trangia setjes zit altijd een hendeltje waarmee je de pan kan oppakken. Nu ben ik dol op muziek en bedacht ik me dat ik daar best een deuntje mee kon maken. Helaas waardeerde de groep mijn a-muzikaal deuntje niet zo en besloten ze me de Boom-Snap-Klap maar aan te leren om me een tijdje bezig te laten zijn. Na een paar dagen goed geoefend te hebben (en ja, ook dat vonden ze vervelend worden..) kon ik het eindelijk. De groep was uitermate trots op me, en ik was zo trots op mezelf dat ik besloot de daarop volgende groepen het ook maar aan te leren! Een vaardigheid voor het leven.

  • Woont inOss
  • Begeleider sinds2017
  • Hobby'sKajakken, klimmen, waterpolo, mountainbiken en natuurlijk mooie plekjes ontdekken!
  • Favoriete bestemmingIk vind heel veel landen tof. De Alpenlanden blijven mij verbazen maar ook Zweden vind ik prachtig.
  • Waarom noSunNiet alleen omdat de reizen geweldig zijn maar ook omdat ze worden uitgevoerd in kleinere groepen waarbij er aandacht is voor ieder individu!