Groepsreizen Denemarken


met NoSun groepsreizen, reis je actief en outdoor

Groepsreizen naar Denemarken: een verrassende vakantie

Ooit al eens richting het noorden willen reizen? Ga dan mee op een van onze groepsreizen Denemarken. Tijdens deze reizen krijg je de mogelijkheid om dit land beter te leren kennen. We wandelen door de mooiste natuurgebieden en ontdekken het land op haar mooist. Het is geen typische toeristische vakantie, want we gaan vooral op ontdekkingsreis door de natuur van dit land. Denemarken is een prachtig land dat heel veel te bieden heeft voor de actieve vakantieganger. En daar gaan we volop van genieten tijdens de reis.

  • icon singlerondreis Lastminute
  • icon locatie alleen op vakantie Zweden
  • icon single reizen last minute 14 dagen
Vanaf: €1599,-
Excl. €42,50,- bijkomende kosten per boeking
Groepsreis Zweden, ‘ik wil hier blijven!’ De tofste activiteiten, elanden spotten, bossen, nog meer bossen, meren en wildkamperen: ontdek het echte Zweden tijdens deze groepsreis! Bekijk reis
  • icon singlerondreis Lastminute
  • icon locatie alleen op vakantie Noorwegen
  • icon single reizen last minute 13 dagen
Vanaf: €1950,-
Excl. €42,50,- bijkomende kosten per boeking
Groepsreis avontuurlijk & outdoor Noorwegen Ontdek volop in actie en avontuur deze groepsreis Noorwegen. Je vindt tijdens deze rondreis de mooiste plekjes die anderen niet kennen. Bekijk reis

De droombestemming voor wandelaars en fietsers

Wie aan Denemarken denkt, denkt vrijwel direct aan Kopenhagen, de hoofdstad en de meest bekende bezienswaardigheid van het land. Toch heeft dit land veel meer te bieden en dat gaan we ontdekken tijdens de groepsreizen Denemarken. Wat dacht je van de prachtige duinen langs de kust, het heuvelachtige landschap en de vele bossen. Dit land is dan ook zeer geliefd onder wandelaars en fietsers. Voor alle natuurliefhebbers is Denemarken een absolute must. 

Tijdens de groepsreizen Denemarken gaan we vooral actief bezig zijn en zoveel mogelijk van de natuur in het land ontdekken. Dit prachtige land ligt niet al te ver van Nederland en dat betekent dat we deze bestemming per bus kunnen bereiken. Met de hele groep ervaar je een geweldige vakantie. Wandelingen door de natuur, overnachtingen op de camping en avonden bij het kampvuur. Zo hoort een vakantie te zijn!

Groepsreizen naar Denemarken zijn voor iedereen

Samen met een groep leeftijdsgenoten geniet je dus van de groepsreis Denemarken. We bezoeken de mooiste plekken en hebben de leukste activiteiten gepland. Zo zie je niet alleen heel veel van het land, maar ben je ook dagelijks lekker actief bezig. Het grote voordeel is dat je met anderen reist die ook van actieve vakanties houden! Zo kun je deze indrukwekkende reis samen beleven en houd je hier veel mooie herinneringen en wellicht zelfs nieuwe vriendschappen aan over. Of je nu nieuwe contacten wilt leggen of gewoon een keer zonder vrienden of familie op vakantie wilt: groepsreizen Denemarken zijn voor iedereen!

Informatie over groepsreizen naar Denemarken

Eerste campingstop in Denemarken

Tijdens veel van onze groepsreizen doorkruisen we Denemarken.

We reizen met noSun veel naar Scandinavië; Noorwegen, Zweden, Finland.

Om daar met onze minibus te komen, rijden we vanaf Enschede door Duitsland richting het Noorden. We doorkruisen Denemarken en vaak is de eerste campingovernachting op Deens grondgebied. Op dag twee rijden we dan verder richting het land van bestemming.

Op singlereis naar Scandinavië?

Samen met andere singles beleef je de uitgestrekte Scandinavische landen. Vanuit een minibusje, te voet tijdens prachtige wandelingen of met je groepsgenoten bij het kampvuur; als single ben je bij noSun nooit alleen!