Algemene voorwaarden

noSun webshop Algemene Voorwaarden 

Artikel 1: Definities
2. De wederpartij van verkoper wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als koper. 
3. Partijen zijn verkoper en koper samen. 
4. Met de overeenkomst wordt bedoeld de koopovereenkomst tussen partijen.  

Artikel 2: Toepasselijkheid algemene voorwaarden
1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van diensten. 
2. Afwijken van deze voorwaarden kan alleen als dat uitdrukkelijk én schriftelijk door partijen is overeengekomen.  

Artikel 3: Betaling
1. In de webshop kun je op verschillende manieren betalen, namelijk via; iDeal, via een bankoverschrijving naar onze Rabobankrekening en je kunt er ook voor kiezen om te betalen bij afhalen. 
2. Is een betaling niet binnen 7 werkdagen ontvangen door verkoper, dan mag de verkoper de koop ontbinden.  
3. Bij betaling bij afhaling, dient schriftelijk overeen te worden gekomen wanneer de koper het product komt ophalen (binnen kantooruren ma t/m vr tussen 09:00 en 17:30). 

Artikel 4: Levering
1. noSun verzendt alle producten binnen Nederland gratis. Woont de koper buiten Nederland? Dan zijn er kosten aan verbonden, genoemd bij het afrekenen. 
2. Over het algemeen verstuurt noSun het bestelde product binnen 2 werkdagen, mits de betaling is ontvangen. Bestellingen worden niet in het weekend verwerkt.  

Artikel 5: Herroepingsrecht
1. Koper heeft het recht om binnen 7 dagen na ontvangst van het product, de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. De termijn loopt vanaf het moment dat de bestelling door consument is ontvangen.  
2. Er is geen herroepingsformulier. Na contact per mail of telefoon, mag de koper het product retour sturen. Let op, verzendkosten zijn voor rekening van de koper. 
3. Is het product beschadigd en/of in een andere staat geleverd dan verkoper heeft aangegeven? Dan krijgt de koper de retour verzendkosten terug.  
4. Koper is verplicht tijdens de bedenktijd te allen tijde zorgvuldig met het product om te gaan. 

Artikel 6: Garantie
1. noSun geeft 2 jaar fabrieksgarantie op aangekochte producten. De garantie loopt vanaf productiedatum van het product, niet vanaf aankoopdatum.  
2. Alleen Vaude bepaalt of de betreffende reparatie onder de fabrieksgarantie valt. 
3. noSun werkt met de ‘niet goed, geld terug’ garantie. Is je bestelde product niet naar wens, dan mag je deze retoursturen en krijg je binnen aanzienlijke tijd het geld terug.