Singlereizen van noSun, ook voor niet-singles

Je gaat alleen, maar bent toch samen. Ontmoet nieuwe mensen en sluit vriendschappen terwijl je de landen en culturen van Europa ontdekt.

Singlereizen? Wij noemen het liever groepsreizen

Allereerst helpen we uit de wereld dat onze singlereizen enkel voor alleenstaanden wordt georganiseerd. ‘Single’ wil niet zeggen dat je ‘vrijgezel’ moet zijn. Misschien wil je gewoon eens een keer op reis zonder vrienden of familie, maar wel met een reisgezelschap. Of kun je niemand vinden om samen een actieve vakantie te boeken, dus je zoekt gelijkgestemden die met jou elke sportieve uitdaging aan durven.

Tijdens de single reizen van noSun word je dus niet gekoppeld aan andere singles – we zijn namelijk geen datingbureau. Je gaat met ons op reis voor ontspanning, om nieuwe mensen te leren kennen en om Europese landen te ontdekken. Dus als je toevallig vlak voor vertrek ‘de ware’ ontmoet, kun je nog gerust met ons mee! Misschien krijg je je maatje zelfs wel zo ver dat ‘ie meegaat!


Bekijk alle bestemmingen

Daarom noSun.nl

  • 96% van onze reizigers boekt alleen
  • Gezellige kleine groepen
  • noSun reisbegeleiders krijgen een 9,4 van onze reizigers
  • Beste actieve aanbieder volgens Zoover
  • noSun reizen: actief, natuur, gezelligheid, verrassend, prettig anders

 

Onze groepsreizen in Europa

Als je tijdens je vakantie graag raft, wandelt of fietst en zo nu en dan van een portie adrenaline houdt, bekijk dan eens de groepsreizen van noSun. Onze groepsreizen worden georganiseerd voor actieve reizigers die graag op een ongedwongen en gezellige manier willen reizen. Je maakt kennis met nieuwe (en gelijkgestemde) mensen en deelt je reisbelevenissen met de rest van de groep.

Onze reizen zijn geschikt voor iedereen met een normale conditie en gezondheid. Je medereizigers hebben de leeftijd van 20 tot 50 jaar.

De voordelen van onze single reizen

Als je met noSun op groeps- en singlereis gaat, dan is alles voor je geregeld. Van de accommodatie en het transport tot de activiteiten. Bij sommige reizen is zelf het eten en het drinken inbegrepen. Jij hoeft tijdens je vakantie nergens aan te denken (oké, wel aan eigen bagage, natuurlijk!) zodat je optimaal geniet van het bestemmingsland in Europa. Ook houd je naast de gezamenlijke activiteiten en het geplande programma voldoende tijd over om je eigen ding te doen.

Als je het toch te spannend vindt om helemaal in je eentje te gaan, dan kun je bij noSun altijd een bekende van je meenemen! Of je gaat naar een van onze kennismakingsreizen in de Ardennen. Deze reizen zijn er speciaal voor als je voor het eerst en groepsreis of single reis gaat maken.

 

Populaire singlereizen

Eén woord: GEWELDIG!

recensie singlereizen nosun

“Ik heb echt super genoten van mijn groepsreis naar Schotland. Vooral met de groep naar de bergtop lopen en mountainbiken was echt gaaf. Altijd gezellig en er zijn elke dag leuke activiteiten! Het was voor mij een van de eerste ervaringen met zulke groepsreizen (“alleen” maar met een groep) en ik wil niet meer anders. Ik ga dit jaar met noSun groepsreizen naar de Ardennen en Noorwegen en volgend jaar wil ik met noSun naar IJsland. Ik raad ze echt aan!”

Dennis, 36 jaar uit Utrecht

Een superleuke vakantie gehad!

recensie singlereizen nosun

“Ik vond het spannend om in mijn eentje met een groep op vakantie te gaan maar het was helemaal geweldig! noSun is de perfecte reisorganisatie voor kleine groepen, veel persoonlijke aandacht en echte vriendschappen. Ik heb een top vakantie gehad en ga volgend jaar zeker weer mee op groepsreis!”

Lindy, 26 jaar uit Eindhoven

Werkelijk een top vakantie gehad!

recensie singlereizen nosun

“Dit was de eerste dat ik meeging met een georganiseerde reis. Een vriendin die vaker mee is geweest, raadde mij nosun aan. Een sportieve vakantie trok me wel. Heb echt een super reis gehad met de groep, kortom een ervaring om nooit meer te vergeten!”

Thore, 28 jaar uit Hengelo

Bekend van


Simple Share Buttons
Simple Share Buttons