Single reizen van noSun zijn groepsreizen

 • Wil je alleen op reis en ga je liever niet mee met single reizen?
  Het zou heel goed kunnen dat de standaard verhalen over single vakanties jou niet aanspreken.
 • Ook wij kennen de verhalen van single reizen en begrijpen dat je dat niet aanspreekt. Daarom bieden wij groepsreizen aan.
  Wist je dat 95% van al onze reizigers alleen reist, daar heb je dus geen single reis voor nodig.
 • Waarom zou je een groepsreis bij noSun boeken?
  Wij zorgen voor een groep met gelijk gestemden. Mensen die ook alleen op reis gaan. Maar zonder al het gedoe van single reizen er omheen. Gewoon leuke actieve groepsreizen dus

Daarom noSun.nl

 • 96% van onze reizigers boekt alleen
 • Gezellige kleine groepen
 • noSun reisbegeleiders krijgen een 9,4 van onze reizigers
 • Beste actieve aanbieder volgens Zoover
 • noSun reizen: actief, natuur, gezelligheid, verrassend, prettig anders

Onze groepsreizen

Onze groepsreizen zijn bedoeld voor actieve reizigers die graag op een ongedwongen en een gezellige manier samen willen reizen en hun reisbelevenissen willen delen met anderen in een georganiseerd verband. Onze single vakanties zijn geschikt voor iedereen met een normale conditie en gezondheid.

Je medereizigers zijn tussen de 20 en 50 jaar. Groepsreizen van noSun draaien in tegenstelling tot single reizen niet om het feit dat je single bent of niet. Bij ons staan de reis, de ervaring en de belevenis centraal. De mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken versterken deze centrale gedachte.

Eén woord: GEWELDIG!

recensie singlereizen nosun

"Ik heb echt super genoten van mijn groepsreis naar Schotland. Vooral met de groep naar de bergtop lopen en mountainbiken was echt gaaf. Altijd gezellig en er zijn elke dag leuke activiteiten! Het was voor mij een van de eerste ervaringen met zulke groepsreizen (“alleen” maar met een groep) en ik wil niet meer anders. Ik ga dit jaar met noSun groepsreizen naar de Ardennen en Noorwegen en volgend jaar wil ik met noSun naar IJsland. Ik raad ze echt aan!"

Dennis, 36 jaar uit Utrecht

Een superleuke vakantie gehad!

recensie singlereizen nosun

"Ik vond het spannend om in mijn eentje met een groep op vakantie te gaan maar het was helemaal geweldig! noSun is de perfecte reisorganisatie voor kleine groepen, veel persoonlijke aandacht en echte vriendschappen. Ik heb een top vakantie gehad en ga volgend jaar zeker weer mee op groepsreis!"

Lindy, 26 jaar uit Eindhoven

Werkelijk een top vakantie gehad!

recensie singlereizen nosun

"Dit was de eerste dat ik meeging met een georganiseerde reis. Een vriendin die vaker mee is geweest, raadde mij nosun aan. Een sportieve vakantie trok me wel. Heb echt een super reis gehad met de groep, kortom een ervaring om nooit meer te vergeten!"

Thore, 28 jaar uit Hengelo

Bekend van


Simple Share Buttons
Simple Share Buttons