Groespreis Oostenrijk winterreis Photograper Peter-Podpera
Groepsreis OostenrijkGroepsreis OostenrijkGroepsreis_Oostenrijk_Photographer Josef MallaunGroepsreis Oostenrijk

Een weekje op de latten in de Tiroler sneeuw

  • Bestemming:
  • Duur: 8 dagen
  • Prijs: €999.00
  • Leeftijdscategorie: 20 tot 40 jaar

  Laat jij deze foto’s aan je vrienden zien?  Skiën in een sneeuwzeker gebied, proostend met je groepsgenoten, tijdens een avondwandeling of met de Langlaufski’s onder? Dan is deze nieuwe noSun groepsreis Oostenrijk echt iets voor jou! Als je al eerder met ons in de zomer op reis bent geweest dan zal je het noSun programma herkennen, actief maar relaxed.


  Categorieën: , .

Daarom Oostenrijk

 • Skiën in Tirol
 • Mooie loipes
 • Actief ontspannen
 • Afsluiten met apres ski
 • Genieten in de sneeuw

Omschrijving

Skiën zoals skiën bedoeld is, op perfect geprepareerde pistes in een sneeuwzeker gebied. Welkom in winterparadijs Tirol waar je van winterpret verzekerd bent, en afsluit met een aprés ski!

Tijdens deze reis gaan we gaan 5 volle dagen skiën in een van de mooiste skigebieden van Oostenrijk, Serfaus – Fiss – Ladis! Maar we gaan niet alleen maar skiën. Want hoe leuk is het om het bekende Tirol ook te verkennen op een andere actieve manier in de sneeuw. Schitterende langlaufloipes, mooie winterwandelwegen en smalle bospaadjes zijn hier in overvloed aanwezig. Voor de mensen die niet genoeg van sneeuw kunnen krijgen, kunnen we er ook voor kiezen om een dag te gaan langlaufen. En om je winterervaring helemaal af te sluiten, kan de apres ski natuurlijk niet missen. Ein prosit!

Je verblijft in een typisch Oostenrijks hotel inclusief ontbijt! Je vertrekt met 7 andere reizigers en een reisbegeleider met een minibusje vanuit Enschede naar Oostenrijk, onderweg kun je de medereizigers vast leren kennen.

Vertrekdata

 Vertrekdatum Prijs Beschikbaarheid Groepssamenstelling Begeleider(s) Boeken
 20 januari 2018 € 999
Bekijk Boek deze datum
 17 februari 2018 € 1099
Bekijk Boek deze datum

Map

Reisinformatie

Inbegrepen
Deze reis is voor iedereen toegankelijk, beginner of gevorderde
7 nachten verblijf inclusief ontbijt in hotel Alpenrose
Handdoeken / Beddengoed
5 daagse skipas
Beschreven transfers
Spectaculaire Adventure Night in Serfaus
Vervoer per minibus
Tol- en parkeergelden
Enthousiaste noSun reisbegeleiding
Zelf je ski-uitrusting mee? Dat kan! Geef het even aan bij boeking
Deze reis wordt uitgevoerd met 6 tot 8 personen
Niet inbegrepen
Optionele activiteiten (langlaufen/sneeuwschoenwandelen)
Skipas dag 6 (ca €40,-)
Skiles, ter plekke bij te boeken
Ski/Snowboardhuur (houd rekening met zo'n €30,- per dag)
Lunch, diner en drinken (samen boodschappen doen en koken of uit eten)
Bijdrage calamiteitenfonds (€2,50 per boeking van max. 9 personen)
Reserveringskosten (€30 per boeking)
Persoonlijke uitgaven
Reisverzekering (met wintersportdekking)
Annuleringsverzekering

Daarom noSun.nl

 • 96% van onze reizigers boekt alleen
 • Gezellige kleine groepen
 • noSun reisbegeleiders krijgen een 9,4 van onze reizigers
 • Beste actieve aanbieder volgens Zoover
 • noSun reizen: actief, natuur, gezelligheid, verrassend, prettig anders


Awards & Logo's

Bekijk ook

Een weekje op de latten in de Tiroler sneeuw 20 januari 2018
Geslacht
Mannen
Vrouwen
Leeftijd
20 - 25
26 - 35
36 - 50
Ga je met ons mee? Boek nu
Een weekje op de latten in de Tiroler sneeuw 17 februari 2018
Geslacht
Nog geen informatie beschikbaar
Leeftijd
Nog geen informatie beschikbaar
Ga je met ons mee? Boek nu

Programma

Dag 1 - zaterdag
Dag 1 - zaterdag: Servus Oostenrijk

Vandaag begint eindelijk de gave winterreis Oostenrijk. Om 09.00 uur begint deze geweldige actieve groepsreis. Vanaf Enschede rijden we naar Fendels, in Oostenrijk. Tijdens de rit heb je genoeg tijd om de groep alvast goed te leren kennen. Daarnaast biedt het Duitse heuvellandschap ook nog eens genoeg om naar te kijken! Aangekomen in hotel Alpenrose in Fendels worden de kamers ingedeeld waarna we voor de eerste keer gaan genieten van Tiroolse culinaire hoogstandjes. Hoe kun je een actieve winterreis nou beter beginnen dan met een mooie (winter)wandeling door het besneeuwde landschap. Hiervoor hebben we in de avond gelukkig nog wat tijd over.

Dag 2 tm 6
Dag 2 tm 6: Wit wonderland in Tirol

Deze groepsreis staat in het teken van sneeuw en skiën of snowboarden, dus dat is wat we dan ook lekker gaan doen de komende 5 dagen! We regelen een skipas voor het skigebied Serfaus, Fiss, Ladis en gaan lekker onze eigen weg, of we kiezen er natuurlijk voor om samen wat gave routes te zoeken! In overleg is alles mogelijk. ’s Ochtend ontbijten we samen, ’s middags kunnen we kiezen voor een warme lunch op de piste en ’s avonds kunnen we ons eigen potje koken of lekker uit eten. Alle vrijheid dus tijdens deze actieve winterreis! Skigebied Serfaus – Fiss – Ladis is van 1200 tot wel 2820 meter hoog! Er zijn pistes voor alle type skiërs en snowboarders, voor beginners, gevorderden en experts!

Dag 7 - vrijdag
Dag 7 - vrijdag: De loipes van Tirol

Bij wintersport denk je niet persee alleen maar aan skiën, snowboarden en apres ski! Tijdens deze groepsreis kun je ook kennismaken met langlaufen. Maar, wie wil kan ook een dag skiën of snowboarden in het skigebied waar ons hotel staat, Fendels. Dit gebied is perfect voor een dagje rustig aan doen, rodelen of lekker te wandelen. Ben je uit geskied? Dan kun je zo door skiën naar het hotel. Je kunt er zélfs voor kiezen om te gaan sneeuwschoenwandelen! De skiverhuur in Fendels zit praktisch naast het hotel.

Voor degene die willen kunnen we op deze laatste dag in wit Oostenrijk onze langlauf skills testen! In de omgeving van het hotel zijn prachtige loipes geprepareerd. Lastig, maar wat leuk dit! Tegen de middag zoeken we een leuk plekje om van onze lunch te genieten. Vanavond sluiten we moe maar voldaan onze reis af met een zelfgemaakt diner, of zullen we lekker buiten de deur eten? Proost! Op deze laatste avond in Oostenrijk.

Dag 8 - zaterdag
Dag 8 - zaterdag: Auf wiedersehen!

Helaas zit deze geweldige avontuurlijke groepsreis in Serfaus – Fiss – Ladis er al weer op. Na een goed ontbijt vertrekken we weer richting Nederland. Gelukkig heb je nog veel om over na te praten. Auf Wiedersehen Tirol, auf Wiedersehen Oostenrijk!

Beoordelingen

Foto's

Verzekeringen

Verzekeringskosten

Kosten voor een reisverzekering voor deze reis:€ 15.36 (Gebaseerd op 8 dagen)
Kosten van een annuleringsverzekering voor deze reis: € 91.65 (Gebaseerd op een reissom van € 999.00)
Europeesche Verzekeringen

Informatie

Goed verzekerd tijdens jouw groepsreis

Jij wilt toch ook onbezorgd van jouw reis genieten? Dat kan alleen als je goed verzekerd op reis gaat. Want hoe goed jouw groepsreis ook door ons geregeld is, je kunt altijd voor onverwachte verrassingen komen te staan, die niet worden vergoed door jouw zorgverzekering. Daarom ook stellen wij het hebben van een reisverzekering tijdens onze reizen verplicht. Ook het afsluiten van een annuleringsverzekering kan heel veel ellende voorkomen. Geloof ons. Wij zien het regelmatig voorkomen!

noSun groepsreizen werkt nauw samen met de Europeesche Verzekeringen, dé specialist in reis- en recreatieverzekeringen. Bij de Europeesche ben je uitstekend verzekerd, tegen een scherpe premie. Wij kennen onze reizigers en weten precies welke reis je geboekt hebt. Samen met de Europeesche kunnen wij je daarom gericht advies geven en helpen als je onverhoopt schade hebt of je reis moet afbreken.

Annuleringsverzekering

Je verheugt je op jouw vakantie. Eindelijk ertussenuit! En je hebt het verdiend. Maar wat als er plotseling iets tussenkomt en je jouw vakantie eerder moet beëindigen, of zelfs helemaal moet annuleren? De Kortlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche vergoedt de gevolgen. Hiermee ben je zowel voor als tijdens de reis beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen.  noSun kiest voorde Allrisk Annuleringsverzekering. Hiermee ben je zowel voor als tijdens je reis om zelf bepalen om welke reden je niet (meer) op vakantie wilt/kunt. Wist je dat ontslag, (ongeplande) verhuizing, ziekte of overlijden van naasten, schade aan jouw huis of bedrijf allemaal verzekerd zijn? Voor de precieze uitleg verwijzen we graag naar de voorwaarden.

Reisverzekering

Wie reist, wil vrijheid. Ontspanning. Nieuwe ervaringen opdoen. Soms zijn dat niet de ervaringen die je verwacht. Dan is het prettig als je kunt terugvallen op een goede reisverzekering. De Kortlopende Reisverzekering van de Europeesche is er voor elke vakantie en elke reis.

Een reisverzekering dekt eventuele schade die je oploopt tijdens jouw vakantie, door diefstal, een ongeval of opname in het ziekenhuis. Maar ook noodhulp zoals van de brandweer of een helikopter. Met de reisverzekering van de Europeesche sta je er nooit alleen voor en ben je uitstekend beschermd tegen de gevolgen. De Europeesche Hulplijn staat dag en nacht voor je klaar om je in jouw eigen taal te helpen bij pech, ongeval of ziekte. Onvoorziene kosten, zoals extra reis- en verblijfkosten en telecommunicatiekosten, zijn standaard meeverzekerd.

Tijdens een van onze wintersport groepsreizen heb je ook een extra wintersportdekking nodig. Het eigen risico voor het gebruik van een sneeuwscooter kun je afkopen met de sneeuwscooterverzekering.

Afkoop eigen risico sneeuwscooter

Bij het sneeuwscooteren geldt er een eigen risico van maximaal € 1.000,- Helaas dekt de reisverzekering dit eigen risico niet zodat je voor een vervelende verrassing kunt komen te staan. Speciaal hiervoor heeft noSun de ‘afkoop eigen risico sneeuwscooter’ ontwikkeld. Voor slechts € 22,50 per bestuurder, is het eigen risico afgekocht en stap je met een gerust hart op de sneeuwscooter!Accommodatie

Tijdens deze reis verblijf je in hotel Alpenrose in Fendels, vlakbij het grote skigebied van Serfaus, Fiss, Ladis. Er zijn 7 nachten inclusief ontbijt voor je geregeld en je slaapt in een eigen bed.
Je zult soms wel een kamer moeten delen met één van je reisgenoten.