• Denemarken, Duitsland, Europa, Noorwegen, Scandinavië, Zweden
 • Rondreizen
 • 20 - 45 jaar

Hoe ver moet je rijden om de zonsondergang voor te blijven? Lukt het om in één dag voldoende naar het noorden te rijden? Vertrek bij zonsopkomst en je kunt de zon verslaan! Een grote variatie aan wegen, bruggen, tunnels en overweldigende natuur lachen je toe: van de Duitse autobahn tot verlaten provinciale Scandinavische wegen, waar je maximaal vier of vijf auto's per uur tegen komt. Met een beetje geluk spot je ook nog een eland, een vos of een rendier!

Boek deze reis
auto rally korte vakantie
auto roadtrip kort

Geniet van de prachtige natuur en de fantastische uitdaging op roadtrip door Scandinavië!

Hoe ver moet je rijden om het donker voor te blijven? Die vraag ontstond tijdens een avondrit van Oostenrijk naar Nederland rond de langste dag in 2016. In Oostenrijk werd het al vroeg donker, maar tijdens het rijden naar het noorden bleef het steeds langer licht. Hoe lang blijf je de duisternis voor? Is het mogelijk om in één dag ergens te komen waar het niet meer donker wordt? De rekensom werd snel gemaakt: het moet lukken om binnen één dag het donker te verslaan! De zonsondergang zien maar wel 24 uur licht, hoe kan dat? We komen zo dicht in de buurt van de middernachtzon dat de lucht niet donker zal worden! Tijdens de challenge leidt de route ons door Duitsland, Denemarken, Zweden en Noorwegen. Voor de eerste dag hebben we natuurlijk een hoofddoel: de zonsondergang op een bergtop in midden Zweden! Om dit te halen zal er goed genavigeerd moeten worden, verkeerd rijden kost immers waardevolle minuten! Kortom: de Ultieme Scandinavische roadtrip! 21 juni kun jij zelf testen of je de zon kunt verslaan! Weergegeven prijs vanaf €1299 is op basis van een equipe van twee personen, slechts € 650,- p.p. Reis je met drie of vier (of nog meer) in een auto dan betalen de extra deelnemers € 549,- p.p.

Boek deze reis

Wist je dat?

96% Van noSun reizigers boekt alleen

9.4 Het cijfer is dat noSun reisbegeleiders krijgen

 • Nobeach//
 • Nomassa//
 • Nobullshit//
 • Notinder//

Het programma

auto rally korte vakantie

Dag 1

Donderdag: versla jij de zon tijdens midzomernacht?

Donderdag: versla jij de zon tijdens midzomernacht? De eerste dag wordt er gestart zodra de zon op komt! Het is de bedoeling dat de deelnemers door goed navigeren op tijd bij de finishlocatie midden in Zweden aankomen om de zon onder te zien gaan. Onderweg zullen de teams natuurlijk wel een aantal opdrachten moeten volbrengen. Uiteraard is er champagne voor de teams die de zon in Zweden zien ondergaan, gevolgd door een gezellige middernacht bijeenkomst. Met (broodjes)hamburger vers van de barbecue. Met een volle buik worden de bedden opgezocht zodat de volgende dag weer fris gestart kan worden. Accommodatie is op basis van een tweepersoonskamer in Hotel Långberget. Weergegeven prijzen zijn op basis van een equipe van 2 personen.

auto roadtrip kort

Dag 2

Vrijdag: een heerlijke roadtrip

Deze tweede dag genieten we vooral van de mooie route en het betere stuurwerk. We steken de grens over naar Noorwegen. Vandaag rijden we uitsluitend via binnenwegen door het prachtige Zweedse en Noorse landschap. Ondanks dat we een paar honderd kilometer moeten rijden, doen we het vandaag rustig aan. Een lekkere Noorse lunch laten we dan ook zeker niet aan ons voorbij gaan. Net als tijdens de eerste dag moeten er weer een aantal opdrachten uitgevoerd worden. Goed op de weg letten is belangrijk, maar gaat dat ook lukken als er zo veel moois om je heen te zien is? Als je straks weer in Nederland bent zul je de lege wegen hier nog missen!

auto roadtrip zomer

Dag 3

Zaterdag; schip ahoy

Op dag drie hoeven we niet ver meer te rijden, maar dat wil niet zeggen dat deze kilometers minder mooi zijn! De uitzichten op het ruige Noorse landschap en het glinsterende water in de diepe fjorden zorgen er automatisch voor dat de voet van het gas gaat. Té langzaam kan er helaas niet gereden worden, want we moeten op tijd op de eindlocatie zijn!

rally tourtocht zweden

Dag 4

Zondag: uitgerust de laatste kilometers rijden

Op deze vierde en laatste dag rijden we terug richting Nederland. Het wilde Noorse landschap gaat over in licht glooiende Deense heuvels en vervolgens in de noord Duitse en Nederlandse vlakte. Helaas zit dit geweldige avontuur er alweer op. Vind je vier dagen echt te kort? Geen probleem! Geef bij de boeking aan dat je graag langer in Noorwegen blijft. In dat geval blijf je “achter” in het westen van Noorwegen en kun je op eigen gelegenheid kijken hoe en wanneer je terug gaat naar Nederland. Uiteraard denken we graag met je mee.

europa rally

Dag 5

Aanvullende informatie

Tijdens de eerste twee dagen is een wedstrijdelement ingebouwd. Het gaat hierbij niet om snelheid, maar er worden andere manieren geboden om punten te scoren. Uiteraard is er een mooie prijs voor de winnaar. Gedurende de challenge dagen zal er een monteur in de volgauto aanwezig zijn. Hulp bij kleine technische problemen wordt dus geboden. Mogelijke kosten voor benodigde onderdelen zijn voor eigen rekening. De “Chase the Sun” challenge is geen race. Deelnemers dienen zich aan de lokale wet- en regelgeving te houden. De organisatie is niet aansprakelijk voor ongelukken, beschadigingen en/of persoonlijk letsel.

Vertrekdata

Geen beschikbare vertrekdata gevonden.

Jouw accommodaties

rally zonsondergang zweden

Hoogtepunten van deze reis

 • Een gave 4 daagse road trip naar Zweden en Noorwegen
 • Scandinavische hoogtepunten: “the Bridge” tussen Denemarken en Zweden en de Noorse fjorden
 • Stap in je auto en het avontuur kan beginnen
 • Geniet van de schitterende kilometers die je te wachten staan!
 • Verlaten wegen, natuur en wie weet spot je een eland, vos of rendier!
Boek deze reis

Voorbereidingen

Goed voorbereid op reis gaan begint met een goed georganiseerde inpaklijst. Onze zorgvuldig samengestelde inpaklijst helpt je om niets te vergeten, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je vakantie.

Download de volledige lijst als pdf

Deze handige checklist als pdf downloaden, zodat je thuis alle benodigdheden gemakkelijk kan afstrepen.

Proef de sfeer

chase the sun

 • Nobeach//
 • Nomassa//
 • Nobullshit//
 • Notinder//

Recensies
van reizigers

NoSun Groepsreizen krijgt gemiddeld een 4.6 / 5 op basis van 314 ervaringen.

" Schitterende dingen gezien en gedaan "

S

Sabine

5 / 5

Fantastische reis gemaakt naar Denemarken, Faeröer en IJsland. Geweldige groep, mooi programma en hartstikke gezellig met Bregje! 19 dagen waren nog niet genoeg.

S

Sylvia

5 / 5

Niet alleen op vakantie willen en iets actiefs doen. Uiteindelijk uitgekomen bij NoSun en de datum geboekt voor augustus met Bregje als begeleider. Wat een geweldige keuze, zowel het land als de begeleider. Mooie natuur gezien en wandelingen gemaakt en ook nieuwe dingen gedaan zoals een gletsjer wandeling. Genoeg ruimte voor eigen inbreng in de reis en goeie tips en input vanuit Bregje. Enthousiast en vrolijke begeleiding!

M

Max

5 / 5

Goed georganiseerde reis, met een erg enthousiaste reisleidster die zowel voor, tijdens, als na de reis veel (praktische) kennis had. Daarnaast ook een fijne balans tijdens de reis tussen geplande activiteiten en optionele activiteiten waarbij samen werd bepaald welke gedaan werden. Absoluut top!

Z

Zoë

5 / 5

Heb een hele leuke week in Sardinië gehad! Hele leuke activiteiten en tijd om zelf dingen te ondernemen. Wanneer je om een bepaalde reden niet mee kon doen met een activiteit was dat geen enkel probleem wat ik echt super fijn vond! Het was een hele gezellige groep en een super fijne reisbegeleidster. Zeker voor herhaling vatbaar

R

Roos

4 / 5

Het programma zat goed in elkaar, genoeg afwisseling tussen actief zijn en vrijheid hebben. Daarnaast was de Engelse kust prachtig en hebben we veel mazzel gehad met het weer (YesSun!). Voor mij was het hoogtepunt coasteering, hierbij heb ik echt mijn grenzen verlegd. De reisbegeleider had alles tot in de puntjes voorbereid en ook voor de vrije momenten ideeën voor activiteiten. Daarnaast vond ik het interessant om te zien hoe iedereen zijn plekje in de groep uiteindelijk gevonden heeft en heb ik mooie gesprekken gehad. Zo'n groepsproces kost veel energie, maar uiteindelijk krijg je terug wat je erin stopt en is juist dat een waardevol onderdeel van de reis. En uiteraard is eindigen met een pint bier in een gezellige pub in een buitenwijk van Londen geen straf!

J

Jessie

5 / 5

Kroatië was mijn eerste reis met NoSun. Na het boeken had ik nog wat vragen over de reis, deze zijn netjes en snel beantwoord over de mail. De reisbegeleidster had de reis goed voorbereid, kwam met ideeën en stond open voor onze ideeën. Activiteiten met de groep aanpassen en activiteiten op je eigen tempo met de groep meedoen was in overleg geen probleem. Al met al een hele positieve ervaring met NoSun en ik zou zeker nog eens bij ze boeken!

J

Jasper

4 / 5

Zeker aan te raden. Nosun reizen zijn erg leuk! het programma is vaak erg actief en de activiteiten zijn heel memorabel. De kleinere hoeveelheid mensen zorgt voor een hechte groep, waar de reisleiders een leuke toevoeging op zijn. Zelf heb ik 2 reizen gedaan waarvan 1 de eerste keer wintersport en 1 de eerste keer kamperen was. Het was fantastisch om deze nieuwe ervaringen op te doen.

Reisinformatie

Inclusief

 • Genoemde prijzen zijn per equipe, op basis van 2 personen
 • Overnachting dag 1 in Långbergets hotel, Zweden, op basis van tweepersoonskamer, logies en ontbijt
 • Overnachting dag 2 in Hardanger Gjestehus, Noorwegen, op basis van tweepersoonskamer, logies en ontbijt
 • Dag 1; Broodjes hamburger bij de finish
 • Dag 2; Lunch en diner
 • Dag 3, ferrytocht met overnachting Bergen-Stavanger-Hirtshals, incl. auto (tot 5 meter lang en 1,95 meter hoog) op basis van een gedeelde 4-persoonscabin zonder raam (type I4).
 • BTW volgens de reisbureauregeling
 • Deze reis wordt uitgevoerd met 10 tot 40 personen

Exclusief

 • Extra deelnemer obv driepersoonskamer €549. Je deelt de kamer en ferry cabin met alleen jouw equipe (deze optie is na boeking toe te voegen aan de bestelling, op basis van beschikbaarheid)
 • Singleroom toeslag €250 per equipe van 2 personen, hotels (deze optie is na boeking toe te voegen aan de bestelling, op basis van beschikbaarheid)
 • Dag 3, upgrade ferry cabin 2 personen met zeezicht €45 per equipe van max. 2 personen (deze optie is na boeking toe te voegen aan de bestelling, op basis van beschikbaarheid)
 • Dag 3, upgrade ferry cabin 4 persoonscabin met raam €45 per equipe van max. 4 personen (deze optie is na boeking toe te voegen aan de bestelling, op basis van beschikbaarheid)
 • Dag 3, upgrade ferry suite 4 personen €285 per equipe van max. 4 personen (deze optie is na boeking toe te voegen aan de bestelling, op basis van beschikbaarheid)
 • Reisverzekering
 • Annuleringsverzekering
 • Optionele activiteiten
 • Persoonlijke uitgaven
 • De reis is gebaseerd op deelname met een eigen auto
 • Brandstof, ferryovertocht Duitsland-Denemarken en tol
 • Fooi voor de reisbegeleider, niet verplicht
 • Bijdrage calamiteitenfonds (€2,50 per boeking van max. 9 personen)
 • Reserveringskosten (€35,- per boeking)
 • Bijdrage SGR (€5,- per boeking)

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over je aanstaande reis? Je bent niet alleen! Daarom hebben we een overzicht samengesteld van de meest gestelde vragen die we van onze reizigers krijgen.

Boekingsformulier

Bij elke reis van noSun vind je een link naar het boekingsformulier, hier kun je al je gegevens invullen.

Je kunt daarbij kiezen tussen een optie en een boeking. Een optie is geheel vrijblijvend en 8 dagen geldig. Wij houden een plaats voor je vrij. Wanneer je een optie hebt op de laatst beschikbare plaats en iemand anders wil deze definitief boeken, dan bellen wij je op. Wij vragen je dan om diezelfde dag voor 16:00 uur een keuze te maken. Om je optie om te zetten in een boeking is een simpel telefoontje of mailtje aan ons voldoende en wij regelen de rest! Ook wanneer je een aanbetaling doet, maak je je optie definitief en word het een boeking.

Weet je zeker dat je de reis wilt boeken, dan hoef je niet eerst een optie te nemen.
Na het invullen van je persoonlijke gegevens zoals je naam, geslacht en geboortedatum, willen we zowel bij het plaatsen van een optie als een boeking ook graag je e-mail adres weten. Let er op dat je dit goed invult, want op dit e-mailadres ontvang je jouw inloggegevens en bevestigingen!

Om problemen achteraf te voorkomen willen we ook graag weten of je een reis- en/of annuleringsverzekering af wilt sluiten. noSun werkt hiervoor samen met de Europeesche Verzekeringen; een bekende en betrouwbare verzekeraar. Als je met noSun op reis wilt, is het verplicht over een reisverzekering te beschikken. Je kunt hiervoor, net als bij een annuleringsverzekering, kiezen uit een kortlopende of doorlopende verzekering. Wat je het beste kunt doen is sterk afhankelijk van je reisgedrag. Als je weinig reist dan kun je beter de kortlopende verzekering afsluiten. Ga je echter veel op reis dan doe je er goed aan een doorlopende verzekering af te sluiten. Twijfel je over wat je het beste kunt doen, neem dan gerust contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Let op: een annuleringsverzekering kun je tot maximaal 7 dagen na boeking afsluiten, daarna is dit via de Europeesche niet meer mogelijk.

We zijn graag op de hoogte van bijzondere omstandigheden die voor het reizen van belang kunnen zijn. Ben je vegetariër, volg je een speciaal dieet, of zijn er medische omstandigheden die van belang kunnen zijn tijdens het reizen dan vragen we je om dit vooraf duidelijk aan te geven. Wij zullen hier dan rekening mee houden, zodat ook jouw reis een heerlijke ervaring zal zijn.

Heb je alle gegevens correct ingevuld, dan kun je het formulier verzenden.

Hoe gaat het precies in z’n werk als ik wil boeken?

Om een reis te boeken, vul je het boekingsformulier in dat in beeld komt als je bij de reis en vertrekdatum van jouw keuze op ‘boeken’ hebt geklikt. Vervolgens krijg je van ons bijna altijd dezelfde werkdag nog een bevestiging van je boeking. Boek je ‘s avonds of in het weekend,dan is dat meestal de eerst volgende werkdag. Veel van onze reizen zijn snel vol geboekt, dus boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen! Vind je het prettiger om je reis telefonisch te boeken, dan kan dat natuurlijk ook!

Andere populaire
reizen bij noSun

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
 • Nobeach//
 • Nomassa//
 • Nobullshit//
 • Notinder//

Volg ons ook op @nosun_instagram

😱WHOOPWHOOP een droom komt uit, want we hebben er een bestemming bij die al heel lang op het noSun verlanglijstje stond....

Namelijk het grootste eiland ter wereld 💚GROENLAND💚

Groenland is een prachtig land met een unieke, indrukwekkende en ongerepte natuur. Wat gaan we doen? Als ervaren wandelaar ga je de uitdaging aan om de Artic Trail te lopen samen met gelijkgestemde avonturiers en onder begeleiding van noSun reisbegeleider Marianne. Dit is je kans💪🏼!

Bekijk snel de hele expeditie via deze link↩️
👉🏼noSun.nl 👉🏼Bestemmingen 👉🏼Groenland

LET OP: er is voor deze expeditie maar plek voor 10 noSunners

#expeditie #Groenland #wandeltrekking #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen 

🤠@_____marianne______
‼️We zijn ontzettend enthousiast om deze bestemming eindelijk aan het noSun reisaanbod toe te voegen. Het is een prachtige, unieke bestemming die al heel wat jaren op ons verlanglijstje staat👀. 

Aanstaande zaterdag 20:00 uur meer informatie en details over deze nieuwe bestemming!
Wordt het een sportief weekend? Gezellig met vrienden/familie afspreken? Of staat er wat anders leuk op de planning? In ieder geval een happy weekend gewenst⚽️🍹🎾😎🍀
S I N G L E S D A Y vandaag!!
Voel je aangesproken of niet om deze dag met ons te "vieren"🥳. Want het mooie is dat iedereen mag meedoen met deze 'GIVEAWAY'. Single of niet, boek jij in de maand november een voorjaar / zomer reis, dan krijg je van noSun deze toffe Vaude rugzak t.w.v. €70,00 helemaal 💥patsboem💥 cadeau. 

Altijd al eens naar dat ruige avontuurlijke land willen gaan, maar krijg je niemand mee? noSun is je antwoord. Wat (nogmaals) single of niet, je kan gewoon mee op avontuur! 

👉https://www.nosun.nl/

#singlesday #voorjaar #zomer #groepsreizen #singelreizen #avontuur #europa #actief #natuur #groen #noSun #nosungroepsreizen
👌🏼noSun Single Outdoor reizen staat erom bekend om met kleine groepen (9 personen incl. reisbegeleider) op reis te gaan. 'Je gaat weg met onbekenden maar komt terug als een vriendengroep', dat is iets wat we al zo vaak hebben gehoord hier op kantoor. Juist daarom stampen we ook geen touringcar vol met mensen, maar kiezen wij voor die kleine groepjes, zodat je dus ècht connect met elkaar😊. 

Zin om mee te gaan deze winter? Check dan eens tussen de beschikbare reizen⤵️

👉🏼www.nosun.nl 👉🏼groepsreizen 👉🏼winterreizen
😍Over 2 dagen is het S I N G L E S D A Y en daarom knallen we er een toffe actie uit! Boek jij in de maand november een noSun voorjaar/zomer reis, dan krijg je een super handige Vaude rugzak t.w.v.€70,00 van noSun cadeau. Deze wil je mee op reis hoor! En kijk even hoe model Dagmar deze tas als een echte pro aan je showt😂

Bekijk het nieuwe zomer aanbod: www.nosun.nl

👉🏻Vroegboekactie is geldig t/m 30-11-2023 op alle reizen vanaf 01-04-2024
👉🏻Bij annulering vanuit de reiziger wordt de rugzak in rekening gebracht
👉🏻Niet in te wisselen voor korting op een reis of voor contanten

ℹ️De vaude SE Gulmen 19L is een compacte rugzak met een inhoud van 19 liter. Dit maakt hem geschikt voor een dag hiken of naar de sportschool. Ideaal dus voor tijdens je noSun reis. De tas is voorzien van twee hoofdcompartimenten. Hierdoor heeft de tas voldoende ruimte om je spullen veilig en overzichtelijk op te bergen. De tas is gemaakt van lichtgewicht materiaal en heeft een ventilerend rugpand, geen zweet rug meer😁. Met de borstband en gewatteerde schouderbanden zorgt de tas voor optimaal draagcomfort. Voorop zit een extra ritsvak voor je dagelijkse benodigdheden. 

#zomer #voorjaar #singlesday #vroegboekactie #rugzak #vaude #Europa #Scandinavie #Zweden #Noorwegen #Finland #Denemarken #IJsland #Spanje #Fuereteventura #Lanzarote #Engeland #Ierland #Frankrijk #Oostenrijk #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #naturelovers #daretogoout #nosun #nosungroepsreizen

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7