Ultieme roadtrip Scandinavië: versla jij de zon?

Tijdens deze roadtrip zal het nooit donker worden!
icon singlerondreis Rondreizen icon locatie alleen op vakantie Noorwegen
icon single reizen last minute 4 dagen icon leeftijd single reizen 20+
Prijs vanaf: €,-
Boek deze reis

Geniet van de prachtige natuur en de fantastische uitdaging op roadtrip door Scandinavië!

Hoe ver moet je rijden om het donker voor te blijven? Die vraag ontstond tijdens een avondrit van Oostenrijk naar Nederland rond de langste dag in 2016. In Oostenrijk werd het al vroeg donker, maar tijdens het rijden naar het noorden bleef het steeds langer licht. Hoe lang blijf je de duisternis voor? Is het mogelijk om in één dag ergens te komen waar het niet meer donker wordt? De rekensom werd snel gemaakt: het moet lukken om binnen één dag het donker te verslaan!De zonsondergang zien maar wel 24 uur licht, hoe kan dat? We komen zo dicht in de buurt van de middernachtzon dat de lucht niet donker zal worden! Tijdens de challenge leidt de route ons door Duitsland, Denemarken, Zweden en Noorwegen. Voor de eerste dag hebben we natuurlijk een hoofddoel: de zonsondergang op een bergtop in midden Zweden! Om dit te halen zal er goed genavigeerd moeten worden, verkeerd rijden kost immers waardevolle minuten!Kortom: de Ultieme Scandinavische roadtrip! 21 juni kun jij zelf testen of je de zon kunt verslaan!Weergegeven prijs vanaf €1299 is op basis van een equipe van twee personen, slechts € 650,- p.p. Reis je met drie of vier (of nog meer) in een auto dan betalen de extra deelnemers € 549,- p.p.

Hoogtepunten van deze reis

 • Een gave 4 daagse road trip naar Zweden en Noorwegen
 • Scandinavische hoogtepunten: "the Bridge" tussen Denemarken en Zweden en de Noorse fjorden
 • Stap in je auto en het avontuur kan beginnen
 • Geniet van de schitterende kilometers die je te wachten staan!
 • Verlaten wegen, natuur en wie weet spot je een eland, vos of rendier!
 • Bekijk het programma
 • Afspelen

noSun garanties

icon noBeach Wij hebben géén zon-zee-strand luiervakanties. Stilzitten is niet ons ding.
icon noMassa Je reist in een groep van maximaal 8 personen. Géén touringcar, géén massacampings.
icon noBullshit Je vliegreis en alle excursies zijn gewoon inbegrepen. Kom op zeg.

Videoimpressie Ultieme roadtrip Scandinavië: versla jij de zon?

Eigenaar Martijn Boshuis (noBoss) test af en toe zijn eigen reizen, en maakt er dan een vlog over.
Hij heeft ook zijn eigen drone bij zich. Omdat het kan. Hieronder het filmpje:

Programma

 • Dag 1 Donderdag: versla jij de zon tijdens midzomernacht?

  Donderdag: versla jij de zon tijdens midzomernacht?
  De eerste dag wordt er gestart zodra de zon op komt! Het is de bedoeling dat de deelnemers door goed navigeren op tijd bij de finishlocatie midden in Zweden aankomen om de zon onder te zien gaan. Onderweg zullen de teams natuurlijk wel een aantal opdrachten moeten volbrengen.

  Uiteraard is er champagne voor de teams die de zon in Zweden zien ondergaan, gevolgd door een gezellige middernacht bijeenkomst. Met (broodjes)hamburger vers van de barbecue. Met een volle buik worden de bedden opgezocht zodat de volgende dag weer fris gestart kan worden.

  Accommodatie is op basis van een tweepersoonskamer in Hotel Långberget. Weergegeven prijzen zijn op basis van een equipe van 2 personen.

 • Dag 2 Vrijdag: een heerlijke roadtrip

  Deze tweede dag genieten we vooral van de mooie route en het betere stuurwerk. We steken de grens over naar Noorwegen. Vandaag rijden we uitsluitend via binnenwegen door het prachtige Zweedse en Noorse landschap. Ondanks dat we een paar honderd kilometer moeten rijden, doen we het vandaag rustig aan. Een lekkere Noorse lunch laten we dan ook zeker niet aan ons voorbij gaan. Net als tijdens de eerste dag moeten er weer een aantal opdrachten uitgevoerd worden. Goed op de weg letten is belangrijk, maar gaat dat ook lukken als er zo veel moois om je heen te zien is?

  Als je straks weer in Nederland bent zul je de lege wegen hier nog missen!

 • Dag 3 Zaterdag; schip ahoy

  Op dag drie hoeven we niet ver meer te rijden, maar dat wil niet zeggen dat deze kilometers minder mooi zijn! De uitzichten op het ruige Noorse landschap en het glinsterende water in de diepe fjorden zorgen er automatisch voor dat de voet van het gas gaat. Té langzaam kan er helaas niet gereden worden, want we moeten op tijd op de eindlocatie zijn!

 • Dag 4 Zondag: uitgerust de laatste kilometers rijden

  Op deze vierde en laatste dag rijden we terug richting Nederland. Het wilde Noorse landschap gaat over in licht glooiende Deense heuvels en vervolgens in de noord Duitse en Nederlandse vlakte. Helaas zit dit geweldige avontuur er alweer op.

  Vind je vier dagen echt te kort? Geen probleem! Geef bij de boeking aan dat je graag langer in Noorwegen blijft. In dat geval blijf je “achter” in het westen van Noorwegen en kun je op eigen gelegenheid kijken hoe en wanneer je terug gaat naar Nederland. Uiteraard denken we graag met je mee.

 • Dag 5 Aanvullende informatie

  Tijdens de eerste twee dagen is een wedstrijdelement ingebouwd. Het gaat hierbij niet om snelheid, maar er worden andere manieren geboden om punten te scoren. Uiteraard is er een mooie prijs voor de winnaar.

  Gedurende de challenge dagen zal er een monteur in de volgauto aanwezig zijn. Hulp bij kleine technische problemen wordt dus geboden. Mogelijke kosten voor benodigde onderdelen zijn voor eigen rekening.

  De “Chase the Sun” challenge is geen race. Deelnemers dienen zich aan de lokale wet- en regelgeving te houden.

  De organisatie is niet aansprakelijk voor ongelukken, beschadigingen en/of persoonlijk letsel.

Ik ga graag mee met Ultieme roadtrip Scandinavië: versla jij de zon?

Tijdens deze roadtrip zal het nooit donker worden!

Boek deze reis

Verzekeringen

Annuleringsverzekering

Je verheugt je op jouw vakantie. Eindelijk ertussenuit! En je hebt het verdiend. Maar wat als er plotseling iets tussenkomt en je jouw vakantie eerder moet beëindigen, of zelfs helemaal moet annuleren? De Kortlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche vergoedt de gevolgen. Hiermee ben je zowel voor als tijdens de reis beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen. noSun kiest voorde Allrisk Annuleringsverzekering. Hiermee ben je zowel voor als tijdens je reis om zelf bepalen om welke reden je niet (meer) op vakantie wilt/kunt. Wist je dat ontslag, (ongeplande) verhuizing, ziekte of overlijden van naasten, schade aan jouw huis of bedrijf allemaal verzekerd zijn? Voor de precieze uitleg verwijzen we graag naar de voorwaarden.

Reisverzekering

Wie reist, wil vrijheid. Ontspanning. Nieuwe ervaringen opdoen. Soms zijn dat niet de ervaringen die je verwacht. Dan is het prettig als je kunt terugvallen op een goede reisverzekering. De Kortlopende Reisverzekering van de Europeesche is er voor elke vakantie en elke reis.

Een reisverzekering dekt eventuele schade die je oploopt tijdens jouw vakantie, door diefstal, een ongeval of opname in het ziekenhuis. Maar ook noodhulp zoals van de brandweer of een helikopter. Met de reisverzekering van de Europeesche sta je er nooit alleen voor en ben je uitstekend beschermd tegen de gevolgen. De Europeesche Hulplijn staat dag en nacht voor je klaar om je in jouw eigen taal te helpen bij pech, ongeval of ziekte. Onvoorziene kosten, zoals extra reis- en verblijfkosten en telecommunicatiekosten, zijn standaard meeverzekerd.

Wat neem je mee?

  Vertrekdata

  Rangschikken op:

  Geen beschikbare vertrekdata gevonden

  Reisinformatie wel/niet inbegrepen

  • Wel inbegrepen:
  • Genoemde prijzen zijn per equipe, op basis van 2 personen
  • Overnachting dag 1 in Långbergets hotel, Zweden, op basis van tweepersoonskamer, logies en ontbijt
  • Overnachting dag 2 in Hardanger Gjestehus, Noorwegen, op basis van tweepersoonskamer, logies en ontbijt
  • Dag 1; Broodjes hamburger bij de finish
  • Dag 2; Lunch en diner
  • Dag 3, ferrytocht met overnachting Bergen-Stavanger-Hirtshals, incl. auto (tot 5 meter lang en 1,95 meter hoog) op basis van een gedeelde 4-persoonscabin zonder raam (type I4).
  • BTW volgens de reisbureauregeling
  • Deze reis wordt uitgevoerd met 10 tot 40 personen
  Toon meer
  • Niet inbegrepen:
  • Extra deelnemer obv driepersoonskamer €549. Je deelt de kamer en ferry cabin met alleen jouw equipe (deze optie is na boeking toe te voegen aan de bestelling, op basis van beschikbaarheid)
  • Singleroom toeslag €250 per equipe van 2 personen, hotels (deze optie is na boeking toe te voegen aan de bestelling, op basis van beschikbaarheid)
  • Dag 3, upgrade ferry cabin 2 personen met zeezicht €45 per equipe van max. 2 personen (deze optie is na boeking toe te voegen aan de bestelling, op basis van beschikbaarheid)
  • Dag 3, upgrade ferry cabin 4 persoonscabin met raam €45 per equipe van max. 4 personen (deze optie is na boeking toe te voegen aan de bestelling, op basis van beschikbaarheid)
  • Dag 3, upgrade ferry suite 4 personen €285 per equipe van max. 4 personen (deze optie is na boeking toe te voegen aan de bestelling, op basis van beschikbaarheid)
  • Reserveringskosten (€30 per boeking)
  • Bijdrage calamiteitenfonds (€2,50 per boeking van max. 9 personen)
  • Reisverzekering
  • Annuleringsverzekering
  • Optionele activiteiten
  • Persoonlijke uitgaven
  • De reis is gebaseerd op deelname met een eigen auto
  • Brandstof, ferryovertocht Duitsland-Denemarken en tol
  • Fooi voor de reisbegeleider, niet verplicht
  Toon meer

  Ik ga graag mee met Ultieme roadtrip Scandinavië: versla jij de zon?

  Tijdens deze roadtrip zal het nooit donker worden!

  Boek deze reis
  noSun reisbegeleiders krijgen een 9,4
  96% van onze reizigers boekt alleen
  Beste actieve aanbieder volgens Zoover
  Kleine groepen, 20-45 en 40-59 jarigen
  Ultieme roadtrip Scandinavië: versla jij de zon? Vertrekdatum: 21 juni 2018
  Geslacht
  Mannen
  Vrouwen
  Leeftijd
  20 - 25
  26 - 35
  36 - 45
  Ga je met ons mee? Boek nu