• Europa, Ierland
 • Kampeerreizen, Lastminute, Rondreizen
 • 10 beoordelingen
 • 20 - 45 jaar

Ierland is woest en vriendelijk tegelijkertijd. Ruige rotsformaties langs de kust en volle Ierse pubs met een erg vriendelijke bevolking. Tijdens deze 14-daagse rondreis zul je verrast worden door de veelzijdigheid van het land!

Boek deze reis
groepsreis zomer ierland actief
groepsreizen ierland avontuurlijk

Geniet van de natuur, gave activiteiten & gezellige reisgenoten tijdens deze groepsreis

Ierland is een bijzondere bestemming en een land van uitersten. Het is woest en vriendelijk tegelijkertijd. Het land heeft een lange voorgeschiedenis, een bijzonder karakter en charme. Het centrale deel van Ierland is vrij vlak met veel meren en richting de kust is het bergachtiger. Maar dit zal niet het enige zijn dat je zal verrassen tijdens deze 14-daagse groepsreis door Ierland. Je laat je meevoeren door de aanstekelijke Ierse muziek in de Ierse pubs, je maakt kennis met het traditionele Ierse bier en de whiskey, je dwaalt door sfeervolle smalle straatjes en geniet van de natuurwonderen die verspreid over het land te vinden zijn. Uiteraard heb je tijdens deze rondreis de beschikking over je eigen tent, zoals je van ons gewend bent. Je bezoekt historische kastelen met bijbehorende tuinen, grote natuurparken vol flora en fauna en uiteraard de fascinerende kustlijnen. Maar er is meer… Lees het programma van deze rondreis en laat je verrassen door de veelzijdigheid van Ierland tijdens deze groepsreis!

Boek deze reis

Wist je dat?

96% Van noSun reizigers boekt alleen

9.4 Het cijfer is dat noSun reisbegeleiders krijgen

 • Nobeach//
 • Nomassa//
 • Nobullshit//
 • Notinder//

Het programma

groepsreizen ierland avontuurlijk

Dag 1

Aankomst Dublin – Wicklow Mountains (80 km)

De groepsreis in Ierland kan beginnen! Vanuit Nederland vertrekken we met het vliegtuig naar Ierland en komen aan in Dublin, de bruisende hoofdstad van het land. Deze eerste nacht op Ierse bodem brengen we door ten zuiden van Dublin, aan de rand van het Wicklow Nationaal Park, op een mooie camping. Een ideale stek voor de eerste nacht tijdens deze groepsreis. Vanavond kiezen we tussen een home-made maaltijd op de camping of voor gemak. Misschien is er wel een leuk restaurantje nabij de camping waar je voor een zacht prijsje kennis kunt maken met de steeds populairder wordende Ierse keuken?

actieve groepsreizen europa ierland

Dag 2

Wicklow Mountains, op avontuur!

Vandaag trekken we er op uit om voor de eerste keer Ierland te verkennen, op de manier die je van een noSun groepsreis gewend bent. We maken een wandeling door de mooie Wicklow Mountains, een bergketen met als bijnaam ‘de Tuin van Ierland’ in een overweldigende natuur. Gebergten en groene valleien wisselen elkaar af, overal duiken riviertjes op, kleine meren en typische Ierse stenen muurtjes slingeren zich een weg door het landschap. In dit gebied zijn talloze wandelingen uitgezet, in overleg met de groep en reisbegeleider kiezen we de mooiste wandeling uit. Wordt het een prachtige wandeling bij Lough Dan, dwars door een reservaat waar de reeën en herten vrij rondlopen? Of wordt het een beklimming naar de bergtop met een waanzinnig uitzicht over de kust en Dublin?

groepsreis rondreis ierland

Dag 3

Op naar Westport!

Tijd om het westen van Ierland op te zoeken! We pakken onze spullen in en gaan naar Westport, een ontzettend leuke stad met veel geschiedenis en cultuur. Aan het begin van de middag komen we in Westport aan, waar we onze tenten zullen opzetten. We kunnen ervoor kiezen om de stad Westport te bezoeken of het prachtige strand op te zoeken en hier de rest van de dag te vertoeven. Ook kunnen we in de middag gezellig bijkletsen in Matt Molloy’s Irish Pub in Westport. Matt Molloy is de fluitist van een van de beroemdste Ierse bands aller tijden, The Chieftains. Elke dag kan er genoten worden van live muziek onder het genot van een lekkere ‘pint’!

groepsreis zomer ierland actief

Dag 4

Adventure Island

Na een lekker ontbijt in het ochtendzonnetje maken we ons klaar voor het kajakken. We rijden naar Adventure Island, waar we na de instructies de zee op gaan! We kajakken langs de 365 kleine eilandjes die Clew Bay rijk is. In dit gebied zul je vrijwel altijd zeehonden tegenkomen, dus wij gaan ze ook opzoeken! Na het genieten op zee kunnen we de rest van de dag lekker ontspannen aan het strand, Westport bezoeken of een mooie wandeling in de omgeving maken.

groepsreis ierland avontuurlijk

Dag 5

Het letterlijke hoogtepunt: Croagh Patrick!

Maak je op voor dé uitdaging van deze reis: de beklimming van de Croagh Patrick. We zorgen ervoor dat we hier vroeg aankomen zodat we de hele ochtend en middag te besteden hebben. Het verhaal gaat dat de beschermheilige van Ierland (St Patrick) hier rond het jaar 400 maar liefst 40 dagen gevast heeft. Tegenwoordig trekt het jaarlijks op Reek Sunday (laatste zondag van juli) 25.000 bezoekers die de pelgrimstocht naar boven maken, sommigen doen dit zelfs op blote voeten. Vanaf de top van de Croagh Patrick zie je de 365 kleine eilandjes in Clew Bay, waar we gisteren zijn geweest. Nadat we de Croagh Patrick hebben getrotseerd maken we ons op voor ons laatste nachtje in Westport.

groepsreizen ierland zomer

Dag 6

Croagh Patrick - Doolin

Vandaag vertrekken we vroeg in de ochtend naar de volgende bestemming van deze groepsreis, Doolin. Dit is een charmant klein dorpje aan de noordwestkust van Ierland. Het dorpje wordt omgeven door een spectaculair kalkstenen landschap. Doolin is een plaats van adembenemende schoonheid en daarom een bezoek waard! Onderweg naar Doolin rijden we door the Burren. De naam komt van het Ierse woord “Boireann” dat “met stenen bezaaide plek” betekent. Het is een uniek landschap van steen wat zo’n 300 miljoen jaar geleden is ontstaan. Toen was de Burren niet meer dan een ondiepe zee waarin zeediertjes leefden die kalk-skeletjes bevatten. Bij sterfte vielen deze skeletjes naar de bodem waar ze in de miljoenen jaren die volgden aan elkaar vast kleefden en uiteindelijk het landschap van de Burren vormden. Een bijzonder landschap met een net zo bijzondere ontstaansgeschiedenis. We overnachten op een camping prachtig gelegen aan de kust.

ierland single reis rondreis

Dag 7

Adembenemend: Cliffs of Moher

Tijd voor de Cliffs of Moher! Dit gebied is door UNESCO uitgeroepen tot Geopark. Een plek van wetenschappelijk belang, niet alleen vanuit geologisch standpunt maar ook door haar archeologische, ecologische en culturele waarde. De kliffen zijn op zijn hoogst 214 meter en bezetten zo’n acht kilometer kust langs de Atlantische Oceaan. The Cliffs of Moher zijn de thuisbasis voor één van de grootste zeevogelkolonies van Ierland, de papegaaiduikers. En met een beetje geluk spot je ze zelf ook. Ook zijn er haviken, meeuwen, aalscholvers en alken te spotten. We steken per ferry de zee-inham nabij Shannon over en volgen het aangelegde schelpenpad wat ons alle mooie plekken laat zien. Je vindt hier wilde paarden, de ruige zee die tegen de rotsen slaat en een enorm gevoel van vrijheid. Waar anders dan in de beroemde pub O’Connors kun je na zo’n prachtige tocht beter bijkomen met een welverdiende Guinness?!

groepsreizen actief ierland

Dag 8

Op naar Dingle!

We gaan vandaag fietsen! Het fietsen in Ierland is wel wat anders dan dat we in Nederland gewend zijn, in Nederland kennen we namelijk weinig heuvels. We kiezen een mooie route uit en kunnen zelf bepalen hoeveel kilometer we willen fietsen. Lekkere snelle afdalingen in een prachtige omgeving, of toch iets meer klimmen en door ruige velden? De keuze is aan jou. Na het fietsen zetten we de tocht voort naar onze wildkampeerplek voor vanavond. De reisbegeleider weet een mooi plekje om het tentenkamp op te zetten!

single groepsreizen europa ierland

Dag 9

Dingle - Killarney

Tijd om de benen eens een beetje rust te geven na het fietsen van gisteren. Vandaag kunnen we verschillende dingen doen, maar laten we eerste kijken wat de weersvoorspellingen zijn, want je weet het maar nooit met het weer in Ierland. We kunnen een rustige wandeling maken door de prachtige omgeving van Dingle, maar ook naar de Mount Brandon en, niet te vergeten, Slea Head! Dit is het meest Westelijke punt van Europa. Uiteraard doen we dit in overleg met de groep. Aan het eind van de middag vertrekken we richting Killarney, waar we de komende dagen verblijven.

singlereizen ierland rondreis

Dag 10

Killarney

Vandaag maken we ons op voor een boottocht over ‘the lakes of Killarney’. Na deze boottocht wandelen we terug, door de ruige maar mooie natuur. Het laatste stuk nemen we de bus, omdat het toch wel écht een eind lopen is. Eenmaal op de camping maken we weer een heerlijke maaltijd klaar.

groepsreis rondreis singlereizen

Dag 11

Killarney

We hebben een vrije dag en kunnen in overleg van alles doen! We kunnen kiezen uit een wandeling, een bezoek aan de stad Killarney, Muckross House, een korte auto rondrit met een bezoek aan Kenmare; alles is mogelijk! Een andere leuke optie is een wandeling maken rond het meer ‘Lough Leane’, één van de oudste meren van Killarney. De naam Lough Leane betekent ‘meer van het leren’. Volgens een oude legende ligt er onder het glinsterende water het land van Tir na N’og, het land van de eeuwige jeugd. In de middag rijden we naar Killarney. Hier brengen we een bezoek aan het eerste in Ierland gevestigde nationale park. Misschien nóg gaver om te bezoeken, de hondenraces in een dorp verderop!

groepsreizen rondreis ierland

Dag 12

Terug richting Dublin

Vandaag zeggen we Killarney vaarwel en gaan we naar Dublin. Eenmaal aangekomen, zetten we onze tenten op en gaan we richting de Guinness brouwerij. Hier krijgen we een uitgebreide rondleiding en uiteindelijk zullen we in het gezellige café, uiteraard onder het genot van een Guinness, genieten van het uitzicht en napraten over de prachtige reis die achter ons ligt. Nog niet moe? Degenen die dat willen, kunnen met de bus vanaf de camping naar het centrum van Dublin om daar de avond af te sluiten.

singlereis ierland rondreis

Dag 13

Dublin

We sluiten deze groepsreis af in de hoofdstad Dublin. Maak kennis met de prachtige architectuur, de vriendelijke inwoners en de gemoedelijke sfeer. Dit is onze kans om die laatste Ierse souvenirtjes te kopen, nog een biertje of echte Ierse whisky te proeven en de sfeer in ons op te nemen. We overnachten op een camping in de omgeving van Dublin, waar we de laatste avond gezellig met elkaar als groep doorbrengen. Na een volledige dag in Dublin sluiten we deze geweldige groepsrondreis af met een heerlijk diner in de hoofdstad van Ierland. Een mooiere laatste avond kunnen we ons haast niet voorstellen. Moe maar voldaan vertrekken we weer richting de camping, waar we onze laatste nacht doorbrengen. Let op: het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

groepsreis singlereis ierland

Dag 14

Terugreis

De groepsreis door Ierland zit er helaas weer op en we vliegen op tijd terug naar Nederland. Onderweg zullen we nog napraten over de prachtige herinneringen en ervaringen die we tijdens deze reis hebben opgedaan. De retourvlucht zal plaatsvinden van Amsterdam naar Dublin. Indien de vluchttijden bekend zijn, worden ze aan het programma toegevoegd. * De luchthaven en vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Kaart

Vertrekdata

Geen beschikbare vertrekdata gevonden.

Jouw accommodaties

1

Roundwood Caravan & Camping Park

Slaapsituatie: Je hebt een eigen 2 persoons tent van het merk Vaude tot je beschikking.

2

Westport House

Slaapsituatie: Je hebt een eigen 2 persoons tent van het merk Vaude tot je beschikking.

3

Nagles Doolin Camping

Slaapsituatie: Je hebt een eigen 2 persoons tent van het merk Vaude tot je beschikking.

4

Fossa Caravan & Camping Park

Slaapsituatie: Je hebt een eigen 2 persoons tent van het merk Vaude tot je beschikking.

5

Camac Valley Caravan & Camping Park

Slaapsituatie: Je hebt een eigen 2 persoons tent van het merk Vaude tot je beschikking.

6

Blackthorn Farm

Slaapsituatie: Je hebt een eigen 2 persoons tent van het merk Vaude tot je beschikking.

singlereis ierland rondreis

Hoogtepunten van deze reis

 • Zeekajakken bij Adventure Island
 • Bezoek aan de Guinness brouwerij
 • Bijzondere fietstocht langs de rotskust
 • Niet te missen Cliffs of Moher, Croagh Patrick, Gap of Dunloe & Wicklow Mountains
Boek deze reis

Voorbereidingen

Goed voorbereid op reis gaan begint met een goed georganiseerde inpaklijst. Onze zorgvuldig samengestelde inpaklijst helpt je om niets te vergeten, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je vakantie.

 • Slaapmat en een goede en warme slaapzak. Wij adviseren een slaapzak met een comforttemperatuur tot 5 graden
 • Een dagrugzak van ongeveer 20 liter (zorg er in elk geval voor dat hij groot genoeg is voor een warme trui, regenjas, lunchpakket, flesje water en bijvoorbeeld je fotocamera)
 • Warme (fleece) trui
 • Regenkleding (regenjas en -broek, geen poncho!)
 • Kleding en schoenen die nat mogen worden tijdens het kajakken
 • Zwemkleding
 • Ingelopen, waterdichte wandelschoenen met voldoende profiel (type B/C)
 • Slippers of sandalen (bijvoorbeeld Teva’s)
 • Sportschoenen
 • Reserve veters, wandelsokken
 • (Synthetische) T-shirts of sporthemden
 • Lange wandelbroek (geen spijkerbroek i.v.m. langzaam drogen en schuren)
 • Korte broek, trainingsbroek of joggingbroek
 • Ondergoed en sokken
 • EHBO-setje, inclusief blarenpleisters, sporttape
 • Belangrijke medicijnen met bijsluiter, geneesmiddelenpaspoort
 • Zonnebrandolie, lippenbalsem, zonnebril, petje, anti-mug
 • Horloge, reiswekker
 • Universele reisstekker
 • Drinkfles met een inhoud van minimaal 1 liter
 • Broodtrommel
 • Toilettasje met inhoud
 • Handdoeken
 • Paspoort/identiteitskaart
 • Zaklamp (een hoofdlampje is ideaal!), reserve batterijen
 • Optioneel:
 • Leesboek, gezelschapsspelletje, muziek
 • Fotocamera
 • Verrekijker
 • Reserve bril/lenzen
 • Regenhoes voor je rugzak of drypacks zodat de inhoud droog blijft

Download de volledige lijst als pdf

Deze handige checklist als pdf downloaden, zodat je thuis alle benodigdheden gemakkelijk kan afstrepen.

Recensies
van reizigers

NoSun Groepsreizen krijgt gemiddeld een 4.6 / 5 op basis van 345 ervaringen.

" Schitterende dingen gezien en gedaan "

J

Johan

5 / 5

Vorig jaar voor het eerst bij noSun geboekt, ik ging 2 weken met een rondreis door Ierland. Dat was een hele leuke ervaring, leuk, gezellig, heel veel gedaan en gezien. Ook dit jaar heb ik bij noSun geboekt, deze keer ging ik voor 2 weken naar Noorwegen, dat was ook een rondreis. Het was heel gezellig, veel gewandeld in het mooie Noorwegen en nog meer leuke activiteiten daar gedaan en heel veel gezien van fjorden tot mooie uitzichtpunten naar een mooie bergwandeling. Beide keren heb ik gekampeerd in een tentje en dat in combinatie met de groep maakt het heel leuk.

R

Ria

5 / 5

Leuk om met elkaar eten te maken, op & af te bouwen, fijn dat kampeermiddelen beschikbaar gesteld worden.

S

Sandra

5 / 5

Behoud de vrijheid om de routes uit te stippelen van de ene camping naar de andere camping, dit is een uitdaging en een leuke samenwerking!

M

Maxime

5 / 5

Ik twijfelde om mee te gaan op reis met noSun vanwege mijn conditie. Er was genoeg variatie en vrijheid tijdens de reis waardoor ik optimaal heb genoten en alles prima vol kon houden!

H

Hans

5 / 5

Heerlijk om op vakantie te gaan naar Ierland. Overdag lekker actief bezig zijn, ’s avonds de pub in en daarna tot rust komen in je eigen tent.

C

Chiel

5 / 5

Geweldig om alle mooie ervaringen met een groep te kunnen delen. We hebben mooie activiteiten beleefd in Ierland, het wildkamperen was voor mij de allermooiste.

A

Annemijn

5 / 5

Hele fijne tijd gehad in Ierland. Het was een flexibel programma waardoor iedereen zijn eigen inbreng had. Ik ga zeker snel weer met noSun op reis.

J

Jan

3 / 5

Een reis met veel hoogtepunten. Ik had een goede indruk op grond van de info, maar de vakantie is veel leuker dan ik had gedacht!

N

Niels

5 / 5

Een leuke reis met een gezellige groep, heb veel ‘wauw’ momentjes beleefd.

N

Niels

4 / 5

Ik ga altijd kamperen en zoek meestal mijn vakantie zelf uit, tot ik bij noSun kwam. Zo'n georganiseerde groepsreis is echt ideaal, je hoeft alleen maar te boeken en alles wordt voor je geregeld. Lekker makkelijk!

Reisinformatie

Inclusief

 • Retourvlucht Amsterdam – Dublin inclusief ruimbagage
 • Vervoer per minibus
 • Campingkosten
 • Kajakken bij Clew Bay
 • Fietsen
 • Boottocht Gap of Dunloe
 • Bezoek aan de Guinness brouwerij
 • Bezoek aan Cliffs of Moher
 • Wandeltochten
 • Materialen voor inbegrepen tochten
 • Alle kampeer- en kookmaterialen (behalve een slaapmat en slaapzak)
 • Enthousiaste noSun reisbegeleiding
 • Tol- en parkeergelden
 • BTW volgens de reisbureauregeling
 • Deze reis wordt uitgevoerd met 6 tot 8 personen
 • Deze reis wordt uitgevoerd met 6 tot 8 deelnemers, bij meer aanmeldingen worden er meerdere groepen gevormd op basis van leeftijd en geslacht
 • CO2-compensatie voor de gehele reis

Exclusief

 • Etenspot (houd rekening met €10 – €20 per dag)
 • Optionele activiteiten
 • Reisverzekering
 • Annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven
 • Douchemuntjes voor op de camping
 • Fooi voor de reisbegeleider, niet verplicht
 • Bijdrage calamiteitenfonds (€2,50 per boeking van max. 9 personen)
 • Reserveringskosten (€35,- per boeking)
 • Bijdrage SGR (€5,- per boeking)

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over je aanstaande reis? Je bent niet alleen! Daarom hebben we een overzicht samengesteld van de meest gestelde vragen die we van onze reizigers krijgen.

Boekingsformulier

Bij elke reis van noSun vind je een link naar het boekingsformulier, hier kun je al je gegevens invullen.

Je kunt daarbij kiezen tussen een optie en een boeking. Een optie is geheel vrijblijvend en 8 dagen geldig. Wij houden een plaats voor je vrij. Wanneer je een optie hebt op de laatst beschikbare plaats en iemand anders wil deze definitief boeken, dan bellen wij je op. Wij vragen je dan om diezelfde dag voor 16:00 uur een keuze te maken. Om je optie om te zetten in een boeking is een simpel telefoontje of mailtje aan ons voldoende en wij regelen de rest! Ook wanneer je een aanbetaling doet, maak je je optie definitief en word het een boeking.

Weet je zeker dat je de reis wilt boeken, dan hoef je niet eerst een optie te nemen.
Na het invullen van je persoonlijke gegevens zoals je naam, geslacht en geboortedatum, willen we zowel bij het plaatsen van een optie als een boeking ook graag je e-mail adres weten. Let er op dat je dit goed invult, want op dit e-mailadres ontvang je jouw inloggegevens en bevestigingen!

Om problemen achteraf te voorkomen willen we ook graag weten of je een reis- en/of annuleringsverzekering af wilt sluiten. noSun werkt hiervoor samen met de Europeesche Verzekeringen; een bekende en betrouwbare verzekeraar. Als je met noSun op reis wilt, is het verplicht over een reisverzekering te beschikken. Je kunt hiervoor, net als bij een annuleringsverzekering, kiezen uit een kortlopende of doorlopende verzekering. Wat je het beste kunt doen is sterk afhankelijk van je reisgedrag. Als je weinig reist dan kun je beter de kortlopende verzekering afsluiten. Ga je echter veel op reis dan doe je er goed aan een doorlopende verzekering af te sluiten. Twijfel je over wat je het beste kunt doen, neem dan gerust contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Let op: een annuleringsverzekering kun je tot maximaal 7 dagen na boeking afsluiten, daarna is dit via de Europeesche niet meer mogelijk.

We zijn graag op de hoogte van bijzondere omstandigheden die voor het reizen van belang kunnen zijn. Ben je vegetariër, volg je een speciaal dieet, of zijn er medische omstandigheden die van belang kunnen zijn tijdens het reizen dan vragen we je om dit vooraf duidelijk aan te geven. Wij zullen hier dan rekening mee houden, zodat ook jouw reis een heerlijke ervaring zal zijn.

Heb je alle gegevens correct ingevuld, dan kun je het formulier verzenden.

Hoe gaat het precies in z’n werk als ik wil boeken?

Om een reis te boeken, vul je het boekingsformulier in dat in beeld komt als je bij de reis en vertrekdatum van jouw keuze op ‘boeken’ hebt geklikt. Vervolgens krijg je van ons bijna altijd dezelfde werkdag nog een bevestiging van je boeking. Boek je ‘s avonds of in het weekend,dan is dat meestal de eerst volgende werkdag. Veel van onze reizen zijn snel vol geboekt, dus boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen! Vind je het prettiger om je reis telefonisch te boeken, dan kan dat natuurlijk ook!

Andere populaire
reizen bij noSun

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
 • Nobeach//
 • Nomassa//
 • Nobullshit//
 • Notinder//

Volg ons ook op @nosun_instagram

In Nederland dit weekend geen dik pak sneeuw (helaas). Dus daarom hophop naar de noSun site om daar je winterreis te boeken😊. Avonturen beleven is het mooiste cadeau aan jezelf.

Happy weekend noSunners☃️
🎄Ben je nog aan het twijfelen wat je gaat doen deze kerst? Lees dan verder en laat ons je overhalen om mee op winterreis te gaan🙃. 

Er zijn weinig dingen zo spannend als op avontuur gaan in Scandinavië. Tijdens de noSun singlereizen zal je niet alleen nieuwe vrienden maken, maar ook de meest adembenemende landschappen ontdekken. Denk aan besneeuwde bergen, bevroren meren en uitgestrekte bossen. We zullen verschillende activiteiten ondernemen, zoals huskytochten, ijsvissen en misschien zelfs het noorderlicht💚 spotten. Maar ook zeker proosten op het afgelopen jaar🍻.

Dit wordt gegarandeerd een kerst om nooit te vergeten. Dus waar wacht je nog op? Kijk snel welke reizen er nog beschikbaar zijn deze kerst⤵️

👉🏼nosun.nl 👉🏼groepsreizen 👉🏼winterreizen

#kerst #winter #winterreis #kerstreis #Zweden #Noorwegen #Lapland #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
😱WHOOPWHOOP een droom komt uit, want we hebben er een bestemming bij die al heel lang op het noSun verlanglijstje stond....

Namelijk het grootste eiland ter wereld 💚GROENLAND💚

Groenland is een prachtig land met een unieke, indrukwekkende en ongerepte natuur. Wat gaan we doen? Als ervaren wandelaar ga je de uitdaging aan om de Artic Trail te lopen samen met gelijkgestemde avonturiers en onder begeleiding van noSun reisbegeleider Marianne. Dit is je kans💪🏼!

Bekijk snel de hele expeditie via deze link↩️
👉🏼noSun.nl 👉🏼Bestemmingen 👉🏼Groenland

LET OP: er is voor deze expeditie maar plek voor 10 noSunners

#expeditie #Groenland #wandeltrekking #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen 

🤠@_____marianne______
‼️We zijn ontzettend enthousiast om deze bestemming eindelijk aan het noSun reisaanbod toe te voegen. Het is een prachtige, unieke bestemming die al heel wat jaren op ons verlanglijstje staat👀. 

Aanstaande zaterdag 20:00 uur meer informatie en details over deze nieuwe bestemming!
Wordt het een sportief weekend? Gezellig met vrienden/familie afspreken? Of staat er wat anders leuk op de planning? In ieder geval een happy weekend gewenst⚽️🍹🎾😎🍀
S I N G L E S D A Y vandaag!!
Voel je aangesproken of niet om deze dag met ons te "vieren"🥳. Want het mooie is dat iedereen mag meedoen met deze 'GIVEAWAY'. Single of niet, boek jij in de maand november een voorjaar / zomer reis, dan krijg je van noSun deze toffe Vaude rugzak t.w.v. €70,00 helemaal 💥patsboem💥 cadeau. 

Altijd al eens naar dat ruige avontuurlijke land willen gaan, maar krijg je niemand mee? noSun is je antwoord. Wat (nogmaals) single of niet, je kan gewoon mee op avontuur! 

👉https://www.nosun.nl/

#singlesday #voorjaar #zomer #groepsreizen #singelreizen #avontuur #europa #actief #natuur #groen #noSun #nosungroepsreizen

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7