• Nepal
 • Wandelreizen
 • 20 - 55 jaar

Pak je bucketlist er maar bij, want na dit avontuur kun jij er weer eentje afvinken, namelijk; de Everest Base Camp trekking. Hiervandaan vertrokken de grootste klimmers uit de geschiedenis naar de top van ’s werelds hoogste berg en jij kunt met noSun mee op dit legendarische avontuur in Nepal.

Boek deze reis

Beklim het dak van de wereld met Maya Sherpa en noSun reisbegeleider André.

Pak je bucketlist er maar bij, want na dit avontuur kun jij er weer eentje afvinken, namelijk; de Everest Base Camp trekking. Hiervandaan vertrokken de grootste klimmers uit de geschiedenis naar de top van ’s werelds hoogste berg en jij kunt met noSun mee op dit legendarische avontuur in Nepal. Beklimming van de Mount Everest is maar voor weinigen weggelegd. Maar wat nu als je onder leiding van onze eigen zeer ervaren bergbeklimmer André naar Base Camp kunt? Als extra bonus hebben we ook nog Maya Sherpa voor je weten te regelen. Zij is de absolute top der toppers onder de bergbeklimmers. Ze is zelfs wereldrecordhouder.

Boek deze reis

Wist je dat?

96% Van noSun reizigers boekt alleen

9.4 Het cijfer is dat noSun reisbegeleiders krijgen

 • Nobeach//
 • Nomassa//
 • Nobullshit//
 • Notinder//

Het programma

Dag 1

Op naar Nepal

Het vele trainen voor een goede voorbereiding wordt beloond, want vandaag staan we aan het begin van één van de meest legendarische trektochten ter wereld... Vanaf Amsterdam vliegen we, na een overstap in Qatar (+1 dag), door naar Kathmandu de hoofdstad van Nepal

Dag 2

Aankomst Kathmandu

Op het vliegveld staat Maya te wachten om ons naar het hotel te brengen. Wie is Maya zul je nu denken? Maya Sherpa is een ervaren klimmer op grote hoogte en wereldrecordhoudster. Ze beklimt sinds 2003 elk jaar bergen. Maya heeft tot drie keer toe succesvol de Mount Everest beklommen en zelfs op de top gestaan van s' werelds op één na hoogste berg, de K2. Wat een heldhaftige prestatie en hoe vet is het dat zij ons samen met Reisbegeleider André gaat begeleiden tijdens deze unieke noSun expeditie naar het dak van de wereld?!

Dag 3

Sit back and relax

Vandaag doen we rustig aan en kunnen we even bijkomen van de vlucht. Na het ontbijt hebben we een briefing, waarin alle details goed worden besproken zodat we goed voorbereid van start kunnen gaan. We gaan natuurlijk niet helemaal relaxen, want er is genoeg moois om te ontdekken in de drukke straten van Thamel, de toeristenwijk van Nepal. Een aangenaam en gezellig gedeelte van Kathmandu vol met restaurants, winkels en supermarkten. Ideaal om nog even wat laatste inkopen te doen voor we aan onze trektocht door de bergen gaan beginnen. In de avond maken we kennis met de Nepalese keuken tijdens een heerlijk welkomstdiner en heffen we het glas op het avontuur dat komen gaat.

Dag 4

Lukla - Een vlucht met uitzicht

We vliegen vandaag van Kathmandu naar Lukla (2,800m), alleen de vlucht is al adembenemend mooi. We genieten van de panoramische vergezichten over de Himalaya met haar door sneeuw bedekte bergtoppen, fenomenaal. Heb jij de Mount Everest als eerst in je vizier? Aangekomen in Lukla ontmoeten we de crewleden van Maya, verdelen en herpakken we de bagage en beginnen dan aan onze tocht. Vanuit Lukla lopen we rustig richting Phakding om daar de nacht door te brengen in een gezellige guesthouse. (3 - 4 uur - hoogte: 2651m.)

Dag 5

Monjo naar Namche Bazaar

Vanuit het guesthouse trekken we door naar Namche Bazaar, ook wel de hoofdstad van de Sherpa's in Nepal genoemd. Al snel naderen Sagarmatha National Park en volgen het pad langs de Dudh Koshi rivier, die we meerdere malen moeten oversteken via stalen hangbruggen die hoog boven het water hangen. De wit schuimende rivier met prachtig helderblauw water is afkomstig van de zuidelijke hellingen van de Mount Everest en stroomt door de Khumbu-vallei. Onder de indruk van de prachtige natuur op onze route komen we aan in Namche Bazaar. Her zullen we ook overnachten. ( 4 - 5 uur - hoogte: 3438m.)

Dag 6

Acclimatiseren

We beginnen inmiddels al aardig wat hoogte te winnen, Namche ligt namelijk bijna op 3500 meter. We nemen dan ook de tijd om rustig aan de hoogte te wennen en genieten vandaag van de bezienswaardigheden en charme die Namche Bazaar en haar omliggende dorpen te bieden heeft. (hoogte 3440 m.)

Dag 7

Namche Bazaar naar Tengboche

Het eerste deel van onze tocht is niet zo zwaar en geeft ons een prachtig uitzicht over de bergtoppen van Ama Dablam en Mount Everest. Wat is het hier prachtig, we nemen even de tijd om wat foto's te maken en de omgeving in ons op te nemen. De teamspirit zit er goed in en dit geeft ons niet alleen een positief gevoel maar zorgt ook voor energie en dát is precies wat we nodig hebben voor de laatste klim naar Tengboche (op ca. 3900 meter). Het is intensief, maar geeft veel voldoenig. Eenmaal aangekomen in Tengboche bezoeken we het grootste boeddhistische klooster van de Khumbuvallei. Met een beetje geluk zijn we op tijd om de dagelijkse ceremonie bij te wonen. We observeren de cultuur en leren steeds meer over de Nepalese samenleving. (6 uur - hoogte; 3870m.)

Dag 8

Tengboche naar Dingboche

Vandaag worden we wederom beloond met een adembenemend uitzicht over de vallei gevuld met verschillende soorten weelderige bomen, wanneer we richting Dingboche lopen. We steken de Imja Khola rivier over en trekken verder door het idyllische dorpje Pangboch. Dingboche is het laatste dorp in de Everest-regio en met een hoogte van 4000 meter, één van de beste plekken voor trekkers en klimmers om te acclimatiseren. (6 uur - hoogte; 4360m.)

Dag 9

Acclimatiseren in Dingboche

We maken een wandeling richting Chukkhung Valley waar we eenmaal aangekomen, volop genieten van een prachtig uitzicht op de Makalu. Dit is met haar 8463 meter hoog de vijfde hoogste berg ter wereld en ligt op de grens van Nepal en Tibet. We doen het rustig aan en gebruiken de rest van de dag om ons lichaam te laten wennen aan de ijle lucht. (hoogte; 4400m.)

Dag 10

Dingboche naar Lobuche

Nu de benen wat rust hebben gekregen en we wat meer zijn gewend aan de hoogte waarop we ons begeven, is het tijd om verder te gaan. Vandaag hebben we een wat steilere klim richting het dorpje Lobuche. Onderweg komen we door Duglha, een klein bergdorp in het Solukhumbu-district van Nepal. Dit dorp ligt ten zuiden van de Khumbu-gletsjer en ligt op een hoogte van 4620 meter. Daarmee is Duglha een van de hoogste nederzettingen ter wereld en kan om deze reden slechts enkele maanden per jaar worden bewoond. Ook komen we langs een grote gedenkplaats voor klimmers en sherpa's die het niet gehaald hebben. Dit maakt wel even indruk... We overnachten in Lobuche. (6 uur - hoogte; 4940m.)

Dag 11

Everest Base Camp - We did it!

Vandaag bereiken we hét hoogtepunt van onze reis. We maken ons klaar voor de trek naar het basiskamp van Mount Everest. Het pad er naar toe is inspannend, de ijle lucht maakt het ook zeker niet makkelijk en daarom is het belangrijk dat we onze Sherpa goed blijven volgen. In de verte zien we de felgekleurde tenten van bergbeklimmers wat een prachtig beeld geeft tegenover de grijzige bergomgeving. Eenmaal aangekomen bij het basiskamp hebben we een hoogte van 5364 meter bereikt, dat hebben we toch maar even gedaan samen, wauw! Een van de hoogtepunten in jouw leven?! We nemen een moment om dit onvergetelijke moment in ons op te nemen, wat een prestatie...trots! Overnachting in Gorak Shep. ( 7 uur - hoogte; 5364m. )

Dag 12

Gorak Shep naar Kala Patthar

We bereiden ons voor op een vroeg vertrek, duisternis en koude temperaturen (-10°C tot -14°C). We gaan namelijk nog iets hoger tot 5600 meter om Kala Patthar te bereiken, die het mooiste uitzicht op Mount Everest biedt. We maken foto's, genieten van dit magnifieke uitzicht. Na dit "letterlijke" hoogtepunt gaan we terug richting Pheriche voor een goede, welverdiende nachtrust. (8 uur - hoogte; 5600m.)

Dag 13

Pheriche naar Namche Bazaar

Tijd om terug te keren, maar nog genoeg moois om te bewonderen tijdens onze weg terug naar Namche Bazaar. We dalen rustig af, passeren de met gebedsvlaggen versierde brug over de Dudh Koshi rivier en volgen het pad richting de kloof. Onderweg zien we kleurrijke fazanten en ook spotten we een groep berggeiten. We bereiken Sansa waar we genieten van een prachtig uitzicht op de Ama Dablam. We overnachten in Namche Bazaar. (7 uur - hoogte; 3440m. )

Dag 14

Namche Bazaar naar Lukla

We beginnen onze benen nu toch echt wel te voelen, wanneer we afdalen over het rotsachtige pad richting de volgende oversteek van de Dudh Koshi rivier. Nadat we de hangbruggen boven het snel stromende water over zijn, wordt het pad vlakker en natuurlijker. Aangekomen in Lukla genieten we van onze maaltijd en is het tijd om onze benen wat rust te geven. We overnachten in Lukla. (7 uur - hoogte; 2800m. )

Dag 15

Vlucht naar Kathmandu

We nemen een vroege vlucht naar Kathmandu, waar we die dag nog alle tijd hebben om te rusten of uitgebreid te shoppen voor souvenirs. Ook kunnen we nog andere gebieden in Kathmandu ontdekken. Eén van deze mooie bezienswaardigheden is de Swayambhunath Tempel, ook wel The Monkeytemple genoemd. Het wemelt er namelijk van de apen. Rondom de tempel staat het vol kraampjes met handelaren. De locatie is prachtig en absoluut de moeite waard. Vanavond hebben we een afscheidsdiner en proosten we op alle behaalde successen tijdens onze reis. Wat was het soms pittig en moesten we uit onze comfortzone stappen, maar wat een avontuur was dit! We overnachten in Kathmandu.

Dag 16

Extra dag

Gezien de weersomstandigheden in het bergachtige gebied is het niet altijd mogelijk om op dag 3 van Kathmandu - Lukla of op dag 14 Lukla - Kathmandu te vliegen. Het kan dus zijn dat je een extra nacht in Kathmandu of Lukla doorbrengt. Door de toevoeging van deze extra dag, kan het programma van de trekking te allen tijde doorgaan. Better save than sorry....

Dag 17

Terugreis naar Nederland

In de vroege middag komen we aan in Amsterdam, het einde van een prachtige en onvergetelijke reis. Extra informatie: Maya Sherpa, Als bonus bij deze reis heeft reisbegeleider André weten te regelen dat we met Maya op pad kunnen. Je gaat dus niet alleen naar de hoogste berg ter wereld, je gaat ook nog op pad met een vrouw welke driemaal boven op de Everest heeft gestaan. Maya zal deze tocht begeleiden en het ondersteunende team aansturen. Afscheid reisbegeleider André Met dit absolute hoogtepunt gaan we ook afscheid nemen van André. In 2007 is hij betrokken geraakt bij noSun en sindsdien zijn noSun en André twee handen op één buik. Een stabiele factor in ons leven. André zijn nooit aflatende enthousiasme heeft ervoor gezorgd dat vele honderden reizigers met hem op reis konden. Altijd weer op zoek naar net dat stukje extra of anders dan normaal. Of zomaar zijn privévakantie opgeven voor een reis met noSun, omdat we hem écht nodig hadden, wat een topper is die man. Ook nu weer tovert André zijn contact met Maya tevoorschijn en maakt hij zijn afscheid bij noSun een waardige laatste reis, voordat hij dan echt met pensioen gaat. André heeft ervaring met grote hoogtes met als hoog(s)te punt een van de veertien bergen boven de 8000 meter, de 8201 meter hoge Cho Oyu. Daarnaast stond hij boven op 3 van 7 summits: Kilimanjaro (5.895m), Elbroes(5.642 meter) en de Aconcaqua (6.961 meter). Fysieke voorbereiding Een basisconditie is een goed begin. Je zult veel gaan sporten en wandelen om je voor te bereiden op deze reis. In Nederland organiseren we twee fysieke bijeenkomsten onder begeleiding van André. Hiermee willen we je goed voorbereiden. Wat kun je verwachten, welke kleding heb je nodig en hoe kun jij jezelf fysiek voorbereiden op deze gave reis. Verzekering Tijdens de fysieke voorbereidingsbijeenkomsten zal André je informeren over een goede reisverzekering voor deze reis. Vliegticket Wij boeken de tickets direct op jouw naam. Dat maakt dat we deze dus niet meer kunnen annuleren of omboeken. Mocht je de reis om wat voor reden dan ook moeten annuleren, dan kunnen wij niet anders dan deze kosten aan je doorberekenen. Dit in afwijking van onze normale boekingsvoorwaarden. Gezondheid en EHBO De gecertificeerde gidsen zijn medisch bevoegd en beschikken standaard over een uitgebreide EHBO-koffer met daarin alle EHBO-basisbenodigdheden. Bij de basis medische uitrusting heeft je reisgroep tevens de beschikking over een zuurstoftank, zuurstofmaskers en een pulse-oxymeter. Zij kunnen je daarmee zuurstof toedienen om dreigende hoogteziekte tegen te gaan. Onder het motto: voorkomen is beter dan genezen, is het raadzaam om voor de tijd via je huisarts Diamox tabletten aan te vragen. Visum Nepal Om Nepal te bezoeken is een visum verplicht, ook dient je paspoort nog minimaal 6 maanden geldig te zijn na terugkomst van de reis. Je bent zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van het benodigde visum. Hou goed de verwerkingstijd bij de verschillende ambassades of consulaten in de gaten. Uiteraard zullen we je hierover informeren.

Vertrekdata

Geen beschikbare vertrekdata gevonden.

Jouw accommodaties

Hoogtepunten van deze reis

 • Beklim de Mount Everest tot 5600m
 • Ultieme bucketlist reis
 • Voorbereidingssessies met je medereizigers
 • Onder begeleiding van de wereldberoemde Maya Sherpa naar de top
 • Unieke kans
Boek deze reis

Voorbereidingen

Goed voorbereid op reis gaan begint met een goed georganiseerde inpaklijst. Onze zorgvuldig samengestelde inpaklijst helpt je om niets te vergeten, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je vakantie.

Download de volledige lijst als pdf

Deze handige checklist als pdf downloaden, zodat je thuis alle benodigdheden gemakkelijk kan afstrepen.

Recencies
van reizigers

NoSun Groepsreizen krijgt gemiddeld een 4.6 / 5 op basis van 314 ervaringen.

" Schitterende dingen gezien en gedaan "

S

Sabine K.

5 / 5

Fantastische reis gemaakt naar Denemarken, Faeröer en IJsland. Geweldige groep, mooi programma en hartstikke gezellig met Bregje! 19 dagen waren nog niet genoeg.

I

Iris W.

5 / 5

Super gave reis gemaakt naar Yttermalung Zweden. Activiteiten die je zelf niet zo snel zelf zou organiseren maken het helemaal af. De Zweedse bossen zijn eindeloos en elk plekje heeft weer iets moois. De reisbegeleiders zijn toppers! We hebben ontzettend gelachen met de groep, het was een top vakantie! Ik zal zeker nogmaals meegaan met Nosun.

Y

Yvonne

5 / 5

Ik heb echt een hele leuke week in Noorwegen gehad! We zaten in een gezellig huis, met een fijne keuken en woonkamer met open haard om tijd met elkaar door te brengen, maar er was ook ruimte om even alleen te zijn. De activiteiten waren leuk en divers en je had zelf de keuze om wel of niet mee te gaan, wat prettig was. De groep was gezellig en de reisleidster Susan was enthousiast en creatief, zo heeft ze onder andere voor een lekkere kerstmaaltijd voor ons geregeld. De bus die we meekregen was wat minder goed bestand tegen de sneeuw, maar ook daar wisten we ons uit te redden :). Daarnaast was de omgeving ontzettend mooi!

M

Maris

5 / 5

Net terug van de groepsreis Sardinië met nosun. Heb een top week gehad met een hele fijne groep mensen. Veel gezien en gedaan én nog meer gelachen. De reisbegeleidster Marion is een topper staat altijd voor je klaar en doet overal gezellig aan mee. De camping was goed, de tenten ook met goede matrassen. Het eten was smaakvol, eenvoudige Italiaanse gerechten die vooral uit pasta bestonden, alleen het ontbijt mocht iets gevarieerder. Het strand was prachtig met bergen op de achtergrond. Deze reis is een aanrader!

S

Sofie W.

5 / 5

Ik ben in september met NoSun naar Zwisterland op reis gegaan. Het was in 1 woord Fantastisch! Uitstekend georganiseerd, heerlijke groep, prachtig land met hele fijne dagen en activiteiten. Wandelen, suppen, steppen, raften zwemmen, het was bijzonder actief! Maar met erg goede afwisseling en je was vrij om mee te doen wat je wou. Onze reisbegeleidster Nora deed het schitterend en zelfs de zon ging 14 dagen mee stralen! Wie zin heeft in avontuur, actief (en ook relax), kamperen, is dit een absolute aanrader!

M

Moniek

5 / 5

De reis naar Zweden gemaakt in de herfst. Wat een mooi land! We hadden een leuke groep en ook regelmatig gezellig opgetrokken met de andere NoSun groep. De reis was goed georganiseerd en er werd zelfs voor ons eten gezorgd door de camping eigenaren! Leuke reisbegeleider die ook onderdeel van de groep was. Top activiteiten gedaan en ook voldoende tijd voor ontspanning. Heb alweer zin een volgende vakantie met NoSun!

A

Aron

5 / 5

Echt een topvakantie gehad. Dit was mijn eerste keer met NoSun, maar alles was goed geregeld en de groep was ontzettend gezellig. Iedereen zit er met hetzelfde gevoel in waardoor je meteen snel aanspraak hebt met je reisgenoten. Met daarbij veel leuke activiteiten en een geweldige accommodatie van Peter en Hilje heb ik een toptijd gehad. Een aanrader en ik hoop snel weer te gaan.

Reisinformatie

Inclusief

 • Retourvlucht Amsterdam – Kathmandu inclusief belastingen en ruimbagage (23 kg)
 • Retourvlucht Kathmandu – Lukla incl belastingen en ruimbagage (LET OP 15kg)
 • 2 x een dag voorbereidingssessies met je medereizigers en onder leiding van André
 • 4 overnachtingen in een hotel in Kathmandu
 • Bezoek aan Kathmandu onder leiding van Engelstalige gidsen
 • Alle overnachtingen in accommodaties tijdens de trekking
 • 3 Maaltijden per dag inclusief koffie/thee
 • Welkomstdiner in Kathmandu
 • Alle grond transporten in privé voertuigen
 • Ervaren Engels sprekende gidsen met vergunningen vanuit de overheid
 • Sherpa Maya inclusief haar assistent gidsen
 • 1 Porter per twee deelnemers (dragen 25kg bagage per porter)
 • Alle nodige formulieren en wandelvergunningen (Mount Everest / National Park, TIMS)
 • EHBO-kit (gedragen door de sherpa’s)
 • Alle overheids- en lokale belastingen

Exclusief

 • Visum Nepal
 • Eten en drinken en optionele activiteiten tijdens het verblijf in Kathmandu
 • Extra drinken, snacks, energy-bars etc tijdens de trekking
 • Reisverzekering met dekking voor deze beklimming
 • Annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven in de lodges/teahouses (batterij opladen, warm water, besteld eten buiten de maaltijden etc)
 • Fooien voor de lokale gidsen.
 • Reserveringskosten (€35,- per boeking)
 • Bijdrage calamiteitenfonds (€2,50 per boeking)
 • Bijdrage SGR (€5,00 per boeking)

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over je aanstaande reis? Je bent niet alleen! Daarom hebben we een overzicht samengesteld van de meest gestelde vragen die we van onze reizigers krijgen.

Boekingsformulier

Bij elke reis van noSun vind je een link naar het boekingsformulier, hier kun je al je gegevens invullen.

Je kunt daarbij kiezen tussen een optie en een boeking. Een optie is geheel vrijblijvend en 8 dagen geldig. Wij houden een plaats voor je vrij. Wanneer je een optie hebt op de laatst beschikbare plaats en iemand anders wil deze definitief boeken, dan bellen wij je op. Wij vragen je dan om diezelfde dag voor 16:00 uur een keuze te maken. Om je optie om te zetten in een boeking is een simpel telefoontje of mailtje aan ons voldoende en wij regelen de rest! Ook wanneer je een aanbetaling doet, maak je je optie definitief en word het een boeking.

Weet je zeker dat je de reis wilt boeken, dan hoef je niet eerst een optie te nemen.
Na het invullen van je persoonlijke gegevens zoals je naam, geslacht en geboortedatum, willen we zowel bij het plaatsen van een optie als een boeking ook graag je e-mail adres weten. Let er op dat je dit goed invult, want op dit e-mailadres ontvang je jouw inloggegevens en bevestigingen!

Om problemen achteraf te voorkomen willen we ook graag weten of je een reis- en/of annuleringsverzekering af wilt sluiten. noSun werkt hiervoor samen met de Europeesche Verzekeringen; een bekende en betrouwbare verzekeraar. Als je met noSun op reis wilt, is het verplicht over een reisverzekering te beschikken. Je kunt hiervoor, net als bij een annuleringsverzekering, kiezen uit een kortlopende of doorlopende verzekering. Wat je het beste kunt doen is sterk afhankelijk van je reisgedrag. Als je weinig reist dan kun je beter de kortlopende verzekering afsluiten. Ga je echter veel op reis dan doe je er goed aan een doorlopende verzekering af te sluiten. Twijfel je over wat je het beste kunt doen, neem dan gerust contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Let op: een annuleringsverzekering kun je tot maximaal 7 dagen na boeking afsluiten, daarna is dit via de Europeesche niet meer mogelijk.

We zijn graag op de hoogte van bijzondere omstandigheden die voor het reizen van belang kunnen zijn. Ben je vegetariër, volg je een speciaal dieet, of zijn er medische omstandigheden die van belang kunnen zijn tijdens het reizen dan vragen we je om dit vooraf duidelijk aan te geven. Wij zullen hier dan rekening mee houden, zodat ook jouw reis een heerlijke ervaring zal zijn.

Heb je alle gegevens correct ingevuld, dan kun je het formulier verzenden.

Hoe gaat het precies in z’n werk als ik wil boeken?

Om een reis te boeken, vul je het boekingsformulier in dat in beeld komt als je bij de reis en vertrekdatum van jouw keuze op ‘boeken’ hebt geklikt. Vervolgens krijg je van ons bijna altijd dezelfde werkdag nog een bevestiging van je boeking. Boek je ‘s avonds of in het weekend,dan is dat meestal de eerst volgende werkdag. Veel van onze reizen zijn snel vol geboekt, dus boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen! Vind je het prettiger om je reis telefonisch te boeken, dan kan dat natuurlijk ook!

Andere populaire
reizen bij noSun

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
 • Nobeach//
 • Nomassa//
 • Nobullshit//
 • Notinder//

Volg ons ook op @nosun_instagram

Het kan een jarenlange gekoesterde wens zijn of niet...een HUSKY🐺 in het echt zien.
De betoverende blauwe ogen en het enthousiasme van deze honden maakt dat je gelijk fan bent. En dan hebben het nog niet eens over de PK van deze dieren gehad. Wist je dat een husky 5x zijn eigen gewicht kan trekken? Hoe tof dus om deze honden uit te laten 😃🐺💪🏼 tijdens de Groepsreis Zweeds najaar avontuur. 

Laatste plekken (2de groep) nu te boeken voor reisperiode:
👉🏼 14 - 21 oktober 2023
👉🏼 nosun.nl 

#Zweden #scandinavië #najaar #outdoor #actief #vakantie #singlereis #groepsreis #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
Hoi allemaal! Dagmar hier🙋🏼‍♀️, ik ben 19 jaar oud en kom uit Hengevelde.
Ik doe de studie Facility Management aan de Hanzehogeschool in Groningen en ben begonnen aan mijn derde jaar. Dit half jaar ben ik aan het werk als stagiair bij noSun.
Ik ga aan het werk op de frontoffice en het kan dus straks zomaar zijn, dat jij mij aan de lijn krijgt☎️. Ik heb echt heel erg veel zin in de nieuwe dingen die ik dit half jaar zal leren.

Als ik zelf op reis ben, houd ik ook van lekker actief bezig zijn. Bijvoorbeeld lekker door de bergen wandelen (zie foto in Zwitserland) en of een weekje skiën (zie foto in de Dolomieten). 

M’n vrije tijd spendeer ik het meest met vriendinnen. Lekker kletsen onder het genot van een wijntje🍷 of koffietje☕. Ook houd ik van sporten🥊🏋🏻‍♀️.

Tot snel!
🚨laatste 30 tickets nu in de verkoop🚨

Wil jij bij de afterSun Reünie zijn met (een deel) van je reisgroep en heb je nog geen tickets gescoord, dan is dit het moment om nu naar de website te gaan met die 🍌. 

www.nosun.nl👉🏼 over noSun 👉🏼 afterSun reünie

#Reünie #afterSun #zomerverlengen #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
👉🏼Ben jij ook sceptisch of een singlereis wel wat voor je is? 
👉🏼Ben je ook bang dat je niet in de groep past? 
👉🏼Denk je ook dat het misschien wel helemaal niet leuk gaat worden?

Lees dan nu de reiservaring van REIZIGER BART die hij had in Noorwegen afgelopen augustus. Ga via de link⬆️ in onze bio naar ➡️ blog.
🤩Ben jij al op zomer vakantie geweest? Of ga je misschien nog? Of wellicht dat je nog aan het rondneuzen bent om last-minute weg te gaan. Avonturen genoeg bij noSun! Anyways... fijn weekend en maak er een mooi actief weekend van 💪🏼🤸‍♂️🚴🏼‍♀️

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7