Groepsreis Ardennen
Groepsreis ArdennenGroepsreis ArdennenGroepsreis ArdennenGroepsreis Ardennen

Actie en avontuur in de Ardennen, 4 dagen

  • Bestemming:
  • Duur: 4 dagen
  • Prijs: €299.00
  • Leeftijdscategorie: 20 tot en met 45 jaar

  Toe aan 4 dagen actie en avontuur? Ga dan mee op het ultieme outdoor avontuur in de Ardennen! Tijdens deze 4 daagse groepsreis ontdek je de veelzijdigheid van de Ardennen met je medereizigers. Van kanoën tot mountainbiken en van bivakkeren in de wildernis tot speleologie; alle facetten voor een succesvol actief weekend zijn aanwezig!


  Categorieën: , .

De hoogtepunten van deze groepsreis Ardennen

 • Kanoën op de Ourthe
 • Speleologie
 • Spectaculaire mountainbiketocht
 • Genieten in Durbuy
 • Bivakkeren in de Belgische wildernis

Omschrijving

Dubbel actie en avontuur in de Ardennen.

Deze nieuwe 4 daagse groepsreis is een extra avontuurlijke variant op de 3 daagse reis naar de Ardennen. Behalve gezellig barbecueën, een pittige mountainbiketocht en een indrukwekkende kanotocht op de Ourthe gaan we onze eigen bivak maken! Wow, een overnachting in de natuur met alleen wat zeil, stokken en een touw? Dat is avontuurlijk zeg! Om het lange weekend spectaculair af te sluiten gaan we speleologie doen. Kruipen en klauteren onder de grond, in een door de natuur uitgesleten gangenstelsel. Uiteraard hebben we ook vrije tijd om te genieten van een bourgondisch drankje in Durbuy, het nabij gelegen en tevens een na kleinste stadje van de wereld. Met het zonnetje op ons gezicht genieten we van de veelzijdige Ardennen. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om er een geweldig, actief en avontuurlijk lang weekend van te maken!

Vertrekdata

 Vertrekdatum Prijs Beschikbaarheid Groepssamenstelling Begeleider(s) Boeken
 3 mei 2018 € 299
 14 juni 2018 € 299
Bekijk Boek deze datum
 11 oktober 2018 € 299
Bekijk Boek deze datum

Map

Reisinformatie

Inbegrepen
Kanotocht
Mountainbiketocht
Speleologie
Bivak + eten
Materialen voor inbegrepen tochten
Welkomst BBQ bij aankomst
Ontbijt en lunch
Pastamaaltijd dag 2
Vervoer per minibus
Alle kampeer- en kookmaterialen (behalve een slaapmat en slaapzak)
Enthousiaste noSun reisbegeleiding
Campingkosten
Tol- en parkeergelden
BTW volgens de reisbureauregeling
Bij meer dan 12 aanmeldingen worden er meerdere groepen gevormd op basis van leeftijd en geslacht
Deze reis wordt uitgevoerd met 6 tot 8 personen
Niet inbegrepen
Reisverzekering
Annuleringsverzekering
Bijdrage calamiteitenfonds (€2,50 per boeking van max. 9 personen)
Reserveringskosten (€30 per boeking)
Persoonlijke uitgaven
Drankjes (uiteraard kun je deze ook zelf meenemen)

Daarom noSun.nl

 • 96% van onze reizigers boekt alleen
 • Gezellige kleine groepen
 • noSun reisbegeleiders krijgen een 9,4 van onze reizigers
 • Beste actieve aanbieder volgens Zoover
 • noSun reizen: actief, natuur, gezelligheid, verrassend, prettig anders


Awards & Logo's

Bekijk ook

Actie en avontuur in de Ardennen, 4 dagen 14 juni 2018
Geslacht
Mannen
Vrouwen
Leeftijd
20 - 25
26 - 35
36 - 50
Ga je met ons mee? Boek nu
Actie en avontuur in de Ardennen, 4 dagen 11 oktober 2018
Geslacht
Nog geen informatie beschikbaar
Leeftijd
Nog geen informatie beschikbaar
Ga je met ons mee? Boek nu

Programma

Dag 1
Dag 1: Het actieve weekend kan beginnen!

Ons avontuur gaat beginnen! Per minibus vertrekken we in de middag met onze reisbegeleider vanaf Enschede via Deventer en Eindhoven naar de Ardennen, naar ons eindpunt, camping Pont de Deulin om precies te zijn. Tegen de avond komen we aan, tijd om de tenten in te richten. Wat fijn dat deze al klaar staan! Na het inrichten en het verkennen van de omgeving hebben we toch wel honger gekregen! Tijd voor een lekkere barbecue. Proost allemaal, op de eerste avond van ons actieve weekend! Morgen staat onze eerste gave activiteit op de planning, zin in! De minibus vertrekt vanaf station Enschede om 10:45 uur, station Deventer om 11:45 uur en vanaf station Eindhoven om 13:15 uur.

Dag 2
Dag 2: Gave mountainbiketocht en een vleugje cultuur

Na een stevig ontbijt in het ochtendzonnetje in de prachtige Ardennen, maken we ons klaar voor een mountainbiketocht in de omgeving van de camping. Fietsen in de Ardennen moet je echt eens hebben gedaan! Vanmiddag hebben we tijd voor onszelf, lekker relaxt op een terrasje vertoeven, of een wandeling door Durbuy, het kleinste stadje ter wereld. Vanavond eten we gezellig met zijn allen op de camping.

Dag 3
Dag 3: Topper van een kanotrip en outdoor slapen

Vandaag hebben we een leuke en lange dag voor de boeg, vol met allerlei activiteiten! We genieten weer van een heerlijk ontbijtje en maken ons klaar voor een mooie wandeling naar het kano instappunt. Tijd voor waterpret tijdens deze groepsreis, kanoën op de Ourthe. We maken een flinke tocht en meren vervolgens bij een mooi plekje aan. Hier start de wandeling naar onze overnachtingsplek van vanavond! Dat is spannend, we maken onze eigen primitieve slaapplek, de zogenaamde bivak. Dit maken we met enkel wat zeil, stokken en touw. Dat is best lastig, maar met teamwork komen we een heel eind en kunnen we hier vannacht met z’n allen slapen. Eerst bereiden we lekker primitief ons eten op een vuurtje alvorens we na de spookverhalen in slaap vallen.

Dag 4
Dag 4: Speleo-wie? Precies; hoe ziet de grond onder onze voeten er eigenlijk uit?

Na een (waarschijnlijk) korte nacht, maken we onszelf na een ontbijtje gereed om weer terug te gaan naar de camping. De meest spectaculaire activiteit van deze groepsreis staat voor vandaag op de planning, speleologie! Dit is het kruipen en klauteren in een gangenstelsel onder de grond. Wow, wat een avontuur is dit! Moe maar voldaan keren we terug naar de camping, pakken we onze spullen en genieten we van onze laatste lunch. Soep met broodjes! Nou, die gaan er wel in. Wat vliegt zo’n weekend voorbij, helaas gaan we tegen twee uur alweer naar huis. Bedankt voor het leuke weekend en wie weet tot snel!

Beoordelingen

Jan, 28 jaar
31 augustus 2017

Het weer was super en leuke afwisseling van de activiteiten.

Irma, 32 jaar
5 oktober 2017

Het mooist aan deze reis; alles! We hadden een leuke en gezellige groep. We respecteerden elkaar en hielpen elkaar waar het nodig was.

Foto's

Accommodatie

Tijdens deze 4 daagse groepsreis verblijf je op camping Pont de Deulin in Hotton. Dit is vlakbij Durbuy in de Belgische Ardennen. Een tent is voor je gereserveerd. Je hoeft alleen nog maar je eigen slaapmat en slaapzak mee te nemen. Er is gratis WiFi beschikbaar en een gezellige kantine/terras, waar je een drankje kunt doen.

Verzekeringen

Verzekeringskosten

Kosten voor een reisverzekering voor deze reis:€ 7.68 (Gebaseerd op 4 dagen)
Kosten van een annuleringsverzekering voor deze reis: € 32.36 (Gebaseerd op een reissom van € 299.00)
Europeesche Verzekeringen

Informatie

Goed verzekerd tijdens jouw groepsreis

Jij wilt toch ook onbezorgd van jouw reis genieten? Dat kan alleen als je goed verzekerd op reis gaat. Want hoe goed jouw groepsreis ook door ons geregeld is, je kunt altijd voor onverwachte verrassingen komen te staan, die niet worden vergoed door jouw zorgverzekering. Daarom ook stellen wij het hebben van een reisverzekering tijdens onze reizen verplicht. Ook het afsluiten van een annuleringsverzekering kan heel veel ellende voorkomen. Geloof ons. Wij zien het regelmatig voorkomen!

noSun groepsreizen werkt nauw samen met de Europeesche Verzekeringen, dé specialist in reis- en recreatieverzekeringen. Bij de Europeesche ben je uitstekend verzekerd, tegen een scherpe premie. Wij kennen onze reizigers en weten precies welke reis je geboekt hebt. Samen met de Europeesche kunnen wij je daarom gericht advies geven en helpen als je onverhoopt schade hebt of je reis moet afbreken.

Annuleringsverzekering

Je verheugt je op jouw vakantie. Eindelijk ertussenuit! En je hebt het verdiend. Maar wat als er plotseling iets tussenkomt en je jouw vakantie eerder moet beëindigen, of zelfs helemaal moet annuleren? De Kortlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche vergoedt de gevolgen. Hiermee ben je zowel voor als tijdens de reis beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen.  noSun kiest voorde Allrisk Annuleringsverzekering. Hiermee ben je zowel voor als tijdens je reis om zelf bepalen om welke reden je niet (meer) op vakantie wilt/kunt. Wist je dat ontslag, (ongeplande) verhuizing, ziekte of overlijden van naasten, schade aan jouw huis of bedrijf allemaal verzekerd zijn? Voor de precieze uitleg verwijzen we graag naar de voorwaarden.

Reisverzekering

Wie reist, wil vrijheid. Ontspanning. Nieuwe ervaringen opdoen. Soms zijn dat niet de ervaringen die je verwacht. Dan is het prettig als je kunt terugvallen op een goede reisverzekering. De Kortlopende Reisverzekering van de Europeesche is er voor elke vakantie en elke reis.

Een reisverzekering dekt eventuele schade die je oploopt tijdens jouw vakantie, door diefstal, een ongeval of opname in het ziekenhuis. Maar ook noodhulp zoals van de brandweer of een helikopter. Met de reisverzekering van de Europeesche sta je er nooit alleen voor en ben je uitstekend beschermd tegen de gevolgen. De Europeesche Hulplijn staat dag en nacht voor je klaar om je in jouw eigen taal te helpen bij pech, ongeval of ziekte. Onvoorziene kosten, zoals extra reis- en verblijfkosten en telecommunicatiekosten, zijn standaard meeverzekerd.

Tijdens een van onze wintersport groepsreizen heb je ook een extra wintersportdekking nodig. Het eigen risico voor het gebruik van een sneeuwscooter kun je afkopen met de sneeuwscooterverzekering.

Afkoop eigen risico sneeuwscooter

Bij het sneeuwscooteren geldt er een eigen risico van maximaal € 1.000,- Helaas dekt de reisverzekering dit eigen risico niet zodat je voor een vervelende verrassing kunt komen te staan. Speciaal hiervoor heeft noSun de ‘afkoop eigen risico sneeuwscooter’ ontwikkeld. Voor slechts € 22,50 per bestuurder, is het eigen risico afgekocht en stap je met een gerust hart op de sneeuwscooter!Wat neem je mee?

 • Lunchpakket en drinken voor de heenreis
 • Slaapmat en goede slaapzak, eventueel kussentje
 • Warme (fleece) trui
 • Regenkleding
 • Kleding die nat mag worden i.v.m de kanotocht
 • Ingelopen waterdichte (ingevette) wandelschoenen met voldoende profiel
 • Wandelsokken
 • Sportschoenen
 • Slippers
 • Eventueel waterschoenen voor het kanoën
 • Sportkleding voor het mountainbiken
 • Ondergoed en sokken
 • Dagrugzak van ongeveer 30 liter
 • Camera
 • Zaklampje
 • Toilettasje met inhoud
 • EHBO-setje, inclusief blarenpleisters, sporttape en muggenspray
 • Belangrijke medicijnen met bijsluiter
 • Zonnebrandolie, lippenbescherming, zonnebril, pet
 • Handig: een kleine thermofles om warme / koude dranken in mee te nemen
 • Paspoort/identiteitskaart
 • Gegevens zorgverzekering (pakket en polisnummer, neem ook je pasje mee!)
 • Gegevens reis/annuleringsverzekering (pakket, polisnummer)
 • Gegevens huisarts, specialist
 • Gegevens contactpersoon in Nederland (noodgevallen)
 • Alarmnummer verzekeringsmaatschappij
 • Kopieën van alle belangrijke (reis-)documenten
 • Pinpas, creditcard (telefoonnummers om ze te blokkeren bij verlies)
 • Eventueel een portable charger