• Bosnië, Europa
 • Kampeerreizen, Rondreizen
 • 40 - 55 jaar

Ga met noSun mee op groepsreis naar Bosnië en ontdek het land waar cultuur, geschiedenis en prachtige natuur samenkomen. Canyoningen, raften, mountainbiken en hiken zijn enkele van de activiteiten die we tijdens deze rondreis gaan doen.

Boek deze reis
De ‘Zwitserse Alpen’ in Bosnië
bosnie-singlereis-strand-neum

Op onze singlereis naar de onbekende Balkan beleef je de gaafste avonturen

Ga op avontuur in het onontdekte Bosnië. Bezoek Sarajevo, waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Ga mee raften en canyoningen, zoek die adrenalinerush op! Geniet van de prachtige natuur in het Sutjeska park op de mountainbike. Kijk je ogen uit tijdens de prachtige hikes tijdens deze reis. Dompel onder in de waterval van Kravica. Spot vogels in het Hutovo blato moeraspark. Proef van de cultuur en zie de restanten van de geschiedenis in Visegrad. Verbrand op het enige stukje strand van Bosnië. Kortom, genoeg te doen in dit woeste land op de Balkan!

Boek deze reis

Wist je dat?

96% Van noSun reizigers boekt alleen

9.4 Het cijfer is dat noSun reisbegeleiders krijgen

 • Nobeach//
 • Nomassa//
 • Nobullshit//
 • Notinder//

Het programma

bosnie rondreis sarajevo

Dag 1

Start van ons Bosnische avontuur!

Vandaag is het zo ver! Ons avontuur in Bosnië gaat beginnen. We vliegen in slechts 2,5 uur naar Tuzla, waar de reisbegeleider van onze groepsreis al staat te wachten. Welkom in Bosnië, een land vol prachtige natuur. Wat een geluk, wij mogen dat gaan ontdekken! Afhankelijk van de aankomsttijd van onze vlucht, slenteren we rustig door Sarajevo en leren we elkaar kennen onder het genot van een kopje koffie of thee. Later op de middag zoeken we onze camping voor de komende drie nachten op, waar we onze tenten opzetten. Wow het is nu al gaaf en de reis is nog maar net begonnen!

bosnie singlereis sarajevo

Dag 2

Alsof de tijd heeft stil gestaan in Sarajevo

Goedemorgen! We hebben vandaag alle tijd om de hoofdstad van Bosnië te ontdekken. Sarajevo is een multicultureel bolwerk met vele littekens uit de oorlog. De stad kent vele religies en wordt om die reden ook wel eens het Jeruzalem van Europa genoemd. Wist je overigens dat Sarajevo vanwege de Turkse invloeden en de bazaar óók Klein Instanbul wordt genoemd? Gaaf om dit allemaal te ontdekken! Als we genoeg geschiedenis en cultuur hebben gezien kunnen we ervoor kiezen om naar Vrelo Bosne te gaan, een mooi stukje natuur net buiten de stad. Hier vind je de bron van de rivier de Bosne. Liever een actieve wandeling? Dan kunnen we er ook voor kiezen om naar de Skakavac waterval te gaan, de hoogste in Bosnië! Aan het einde van de dag koken we samen ons diner, of gaan we lekker uit eten? Vroeg naar bed, want morgen staat ons heel wat actiefs te wachten!

bosnie-sutjeska-rondreis

Dag 3

Adrenaline in de Rakitnica kloof

We maken ons klaar voor een actieve dag, we gaan namelijk canyoningen! Spannend? Misschien, maar voor alles een eerste keer toch?! De Rakitnica kloof, waarin we dit gaan doen, is Europa’s meest onontdekte kloof. Tijdens het canyoningen zwemmen, klimmen, drijven en duiken we in het water: dat levert een flinke adrenalinerush op! Het is niet voor niets een actieve groepsreis. Tijdens de tour zijn er ook momenten om even tot rust te komen op het droge, gave foto’s te maken en van onze lunch te genieten. Wat een vette dag is dit zeg!

De ‘Zwitserse Alpen’ in Bosnië

Dag 4

De ‘Zwitserse Alpen’ in Bosnië

We zijn toch niet in Zwitserland, zul je denken. Nee zeker niet, maar de hike die vandaag op ons programma staat komt toch wel heel dicht in de buurt van wat je ziet in de Zwitserse Alpen! We starten bij het meer van Prokosko (1636m) en wandelen naar de hoogste top van dit gebied, genaamd Nadkrstac op 2112 meter hoogte. Overigens wordt het Prokosko meer ook wel het ‘bergoog’ genoemd. Omringd door talrijke toppen hoger dan 2000m, weerspiegelt dit prachtige juweeltje de schoonheid van de berg, net als een oog. In zo’n 3 tot 4 uur wandelen we naar de top, waar je zult begrijpen waarom we het hier over de ‘Zwitserse Alpen’ hebben: wat een prachtig panoramisch uitzicht!! Dit is de wandeling zéker waard. We genieten van alles dat we onderweg tegenkomen: mooie uitzichten en misschien ook wel paddenstoelen, cranberries en blauwe bessen!

visegrad-bosnie-groepsreis

Dag 5

Višegrad, waar geschiedenis en cultuur samenkomen

Het fotogenieke dorp Visegrad bezoeken; dat staat voor vandaag op het programma. Dit dorp kent in tegenstelling tot de rust en schoonheid die je er nu ziet, een gruwelijke geschiedenis. Ten tijde van de Bosnische oorlog vonden er etnische zuiveringen en andere oorlogsmisdaden plaats; een flinke portie cultuurgeschiedenis ligt hier dus. De brug over de Drina rivier is bekend geworden door schrijver Ivo Andric en staat op de werelderfgoed lijst van UNESCO. Die cultuurgeschiedenis van zojuist, gaat voor het grootste deel over deze brug. Deze brug is overigens het meest fotogenieke plekje van dit dorp. Verwacht in dit dorp overigens verder niet heel veel activiteit, maar daarvoor kunnen we vanmiddag na de lunch een wandeling maken!

bosnie-mtb-sutjeska

Dag 6

Op de pedalen!

Het is tijd om de schoonheid van Bosnië op de mountainbike te ontdekken! We gaan naar het Sutjeska National Park, het oudste en grootste nationale park van Bosnië. Enkele dieren die hier leven zijn beren, vossen, wilde geiten, zwijnen en wolven. We genieten van de prachtige natuur in dit park, terwijl we onze route vervolgen op de fiets. Prachtig! Deze route is trouwens voor iedereen geschikt, dus het maakt niet uit of je een beginner of gevorderde bent!

rondreis-bosnie-stari-most

Dag 7

Mostar, the place to be!

We pakken onze spullen in en vertrekken naar Mostar, the place to be in Bosnië. Waarom, zou je denken? Onder andere vanwege de Stari Most; de bekendste brug van Bosnië. Wat een prachtplaatje! Deze 24 meter hoge brug is de toeristentrekker van Mostar. In de oorlog in 1992 is deze ‘boog’ bijna volledig verwoest. Zoals je ziet is de brug inmiddels volledig gerenoveerd en zie je er in de zomer een heleboel mannen vanaf springen. Dit gebeurt overigens al 350 jaar lang, zo bewijzen ze hun ‘mannelijkheid’, wat ik als reiziger maar niet zomaar zou proberen. Een leuk spektakel om te zien! Mostar heeft meer te bieden dan alleen de Stari Most. De smalle straatjes met grove keien, gezellige restaurants en cultuur maken het een mooie stad om in rond te dwalen. Als we genoeg van Mostar hebben gezien, waar het toch best wel toeristisch is, vertrekken we naar onze slaapplek voor de komende drie nachten.

bosnie-raften-neretva

Dag 8

Fun op de Neretva

Het is weer tijd voor een dag vol avontuur, want ook daarom heb je deze groepsreis geboekt! Vandaag gaan we raften op de Neretva rivier. Een leuk weetje: dit is dezelfde rivier die onder de Mostar brug door loopt en deze is wel 225 kilometer lang! Na een uitgebreide instructie stappen we in de raft om deze woeste rivier te bedwingen. Cool! Als je lang genoeg in de boot blijft zitten, kom je zelfs in Kroatië uit, maar dat is dan wel een heel eind teruglopen naar de camping. Na deze actieve dag gaan we terug naar de camping en genieten we van ons avondmaal.

bosnie-rondreis-blagaj-vrelo-bune

Dag 9

Relaxen met een boekje

Vandaag is een dag naar keuze, alles is mogelijk. Wil je graag een boekje lezen en op de camping blijven? Of toch liever met de reisbegeleider mee naar Vrelo Bune? Vrelo Bune is de bron van de rivier Buna en echt de moeite waard om een kijkje te nemen. Een plekje waar geschiedenis, architectuur en natuur samen komen. Geniet van een kopje koffie en het feit dat je in Bosnië bent: wat een gave singlereis en we zijn nog maar halverwege! We gaan nog niet naar huis...

groepsreis-watervallen-kravica-bosnie

Dag 10

Waterpret bij de watervallen van Kravica

Wie al eens in Kroatië bij de Plitvicemeren is geweest, denkt een déja vu te hebben. Nee hoor, dit zijn toch echt de Kravica watervallen: een natuurspektakel van zo’n 120 meter breed en zo’n 25 meter hoog. Wat is dit gaaf! En weet je wat het allerleukste is? Je mag hier gewoon in zwemmen! We genieten hier van onze zelfgemaakte lunch en laten de indrukken van Bosnië nog eens op ons inwerken. Sjonge, wat een leuke avontuurlijke groepsreis is dit.

Dag 11

Dé hike van Bosnië

Je wandelschoenen ingevet, lunch klaar en je waterfles gevuld? Bereid je voor op dé hike van deze vakantie: we gaan naar de Hajducka Vrata. Niemand weet hoe je het uitspreekt, maar dat het mooi is, dat is zeker. Dit natuurfenomeen is een must see in Bosnië: een door de natuur uitgesleten boog, omringd door prachtige panorama’s. Dit is overigens een pittige hike, we zijn hier echt wel de hele dag mee bezig. Het is het meer dan waard!! Geweldig. Bij terugkomst rusten we uit op de camping en bereiden we ons diner voor.

bosnie-hutovoblato-moeras-rondreis

Dag 12

Spelen in het moeras

We zijn inmiddels alweer een flink stukje verder in Bosnië. Je kan de grens met Kroatië bijna zien! We gaan vandaag op bezoek in het Hutovo Blato park, het moeras van Bosnië. Dit mediterrane moeras is een van de grootste overwinteringsplaatsen voor wel 240 soorten vogels in Europa. Volgens velen is dit park een ‘must’ voor outdoorliefhebbers, dus laten we een gokje wagen! We kunnen een (fluister)boottocht maken door dit park, de beste manier om het natuurschoon van dichtbij te zien. Camera’s gereed?

bosnie-singlereis-strand-neum

Dag 13

Het enige stukje strand in Bosnië

Wie had gedacht dat Bosnië strand heeft? Wij niet. Toch is het zo, het land heeft weliswaar maar 20km kustlijn waarvan ongeveer slechts 1km strand is, maar.. strand is strand! Zin om daar een kijkje te nemen vandaag? Bereid je dan wel voor op een overvloed aan mensen. Liever de drukte ontwijken? Dan kunnen we ook de grotten van Vjetrenica bezoeken. Zoals veel dingen die we al hebben bezocht tijdens deze groepsreis, zijn deze grotten ook de grootste en belangrijkste in Bosnië. Vjetrenica betekent “windgrot" of "spuitgat", deze naam komt van sterke koude lucht die van zijn ingang waait en dit rotsachtige gebied verfrissend maakt tijdens de hete zomermaanden. Er bevinden zich hier grottekeningen die naar schatting meer dan 10.000 jaar oud zijn. Ook al ben je misschien niet zo’n grottenmens, deze is echt de moeite waard om te bezoeken.

bosnie-rondreis-groepsreis

Dag 14

Terug naar het stadsleven

We laten de mooie natuur in Zuidoost Bosnië achter ons en gaan terug richting de hoofdstad. We zoeken een camping op in de buurt van Tuzla, omdat we morgen naar Nederland vliegen. Het is een eind rijden, dus we hebben verder niet per se iets op het programma staan. We kunnen wat verkoeling zoeken in het Panonsko Jezero meer (met een kiezelstrand). Een beetje gek misschien, maar het water van dit meer is zout! Historisch gezien staat Tuzla bekend om de zoutproductie. Het woord ‘Tuz’ betekent ook zout in het Turks. Het geeft je toch heen beetje het gevoel dat je aan zee bent. Vanavond maken we voor het laatst samen een lekkere maaltijd klaar. Of gaan we als afsluiting van de reis voor een laatste keer uit eten?

buna-bosnie-rondreis

Dag 15

Back to normal, terug naar Nederland

Goedemorgen! De laatste dag van deze geweldige single reis is aangebroken. We ontbijten met z’n allen en ruimen langzaamaan onze spullen op. Afhankelijk van hoe laat we vliegen, vertrekken we vroeg of wat later naar het vliegveld van Tuzla. We nemen afscheid van de reisbegeleider en stappen met een rugtas vol herinneringen en een camera vol prachtige plaatjes in het vliegtuig. Wanneer is de reünie? De vlucht is van Eindhoven naar Tuzla. De vluchttijden zijn nog niet bekend, zodra die er zijn, komen ze hieronder te staan.

Kaart

Vertrekdata

Geen beschikbare vertrekdata gevonden.

Jouw accommodaties

1

Verschillende campings

Slaapsituatie: Je krijgt van noSun een 2-persoons Vaude tent te leen, voor privé gebruik.

bosnie rondreis header mostar

Hoogtepunten van deze reis

 • Adrenalinerush tijdens het canyoningen
 • Het land waar de tijd soms nog stil lijkt te staan
 • Mostar, the place to be!
 • Hikes als nooit tevoren mee gemaakt
 • Onderdompelen in de Kravica watervallen
Boek deze reis

Voorbereidingen

Goed voorbereid op reis gaan begint met een goed georganiseerde inpaklijst. Onze zorgvuldig samengestelde inpaklijst helpt je om niets te vergeten, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je vakantie.

 • Slaapmat en een goede en warme slaapzak. Wij adviseren een slaapzak met een comforttemperatuur tot 5 graden
 • Een dagrugzak van ongeveer 20 liter (zorg er in elk geval voor dat hij groot genoeg is voor een warme trui, regenjas, lunchpakket, flesje water en bijvoorbeeld je fotocamera)
 • Warme (fleece)truien
 • Regenkleding (regenjas en -broek, geen poncho!)
 • Zwemkleding
 • Slippers, sandalen en/of sportschoenen
 • (Synthetische) T-shirts of sporthemden
 • Ondergoed en sokken
 • Ingelopen, waterdichte (ingevette) wandelschoenen met voldoende profiel (type A/B)
 • Handdoeken
 • Korte broeken, trainingsbroek en/of joggingbroek
 • EHBO-setje, inclusief blarenpleisters, sporttape
 • Toilettas met inhoud
 • Belangrijke medicijnen met bijsluiter, geneesmiddelenpaspoort
 • Zonnebrandcrème, lippenbescherming, zonnebril, petje, anti-mug
 • Drinkfles met een inhoud van minimaal 1 liter
 • Zaklamp (een hoofdlampje is ideaal!), reserve batterijen
 • Paspoort/identiteitskaart
 • Optioneel:
 • Fotocamera
 • Powerbank
 • Leesboek, gezelschapsspelletje, muziek
 • Reserve bril/lenzen
 • Iets te grote sportschoenen die nat mogen worden (canyoningen)

Download de volledige lijst als pdf

Deze handige checklist als pdf downloaden, zodat je thuis alle benodigdheden gemakkelijk kan afstrepen.

Recensies
van reizigers

NoSun Groepsreizen krijgt gemiddeld een 4.6 / 5 op basis van 314 ervaringen.

" Schitterende dingen gezien en gedaan "

S

Sabine

5 / 5

Fantastische reis gemaakt naar Denemarken, Faeröer en IJsland. Geweldige groep, mooi programma en hartstikke gezellig met Bregje! 19 dagen waren nog niet genoeg.

S

Sylvia

5 / 5

Niet alleen op vakantie willen en iets actiefs doen. Uiteindelijk uitgekomen bij NoSun en de datum geboekt voor augustus met Bregje als begeleider. Wat een geweldige keuze, zowel het land als de begeleider. Mooie natuur gezien en wandelingen gemaakt en ook nieuwe dingen gedaan zoals een gletsjer wandeling. Genoeg ruimte voor eigen inbreng in de reis en goeie tips en input vanuit Bregje. Enthousiast en vrolijke begeleiding!

M

Max

5 / 5

Goed georganiseerde reis, met een erg enthousiaste reisleidster die zowel voor, tijdens, als na de reis veel (praktische) kennis had. Daarnaast ook een fijne balans tijdens de reis tussen geplande activiteiten en optionele activiteiten waarbij samen werd bepaald welke gedaan werden. Absoluut top!

Z

Zoë

5 / 5

Heb een hele leuke week in Sardinië gehad! Hele leuke activiteiten en tijd om zelf dingen te ondernemen. Wanneer je om een bepaalde reden niet mee kon doen met een activiteit was dat geen enkel probleem wat ik echt super fijn vond! Het was een hele gezellige groep en een super fijne reisbegeleidster. Zeker voor herhaling vatbaar

R

Roos

4 / 5

Het programma zat goed in elkaar, genoeg afwisseling tussen actief zijn en vrijheid hebben. Daarnaast was de Engelse kust prachtig en hebben we veel mazzel gehad met het weer (YesSun!). Voor mij was het hoogtepunt coasteering, hierbij heb ik echt mijn grenzen verlegd. De reisbegeleider had alles tot in de puntjes voorbereid en ook voor de vrije momenten ideeën voor activiteiten. Daarnaast vond ik het interessant om te zien hoe iedereen zijn plekje in de groep uiteindelijk gevonden heeft en heb ik mooie gesprekken gehad. Zo'n groepsproces kost veel energie, maar uiteindelijk krijg je terug wat je erin stopt en is juist dat een waardevol onderdeel van de reis. En uiteraard is eindigen met een pint bier in een gezellige pub in een buitenwijk van Londen geen straf!

J

Jessie

5 / 5

Kroatië was mijn eerste reis met NoSun. Na het boeken had ik nog wat vragen over de reis, deze zijn netjes en snel beantwoord over de mail. De reisbegeleidster had de reis goed voorbereid, kwam met ideeën en stond open voor onze ideeën. Activiteiten met de groep aanpassen en activiteiten op je eigen tempo met de groep meedoen was in overleg geen probleem. Al met al een hele positieve ervaring met NoSun en ik zou zeker nog eens bij ze boeken!

J

Jasper

4 / 5

Zeker aan te raden. Nosun reizen zijn erg leuk! het programma is vaak erg actief en de activiteiten zijn heel memorabel. De kleinere hoeveelheid mensen zorgt voor een hechte groep, waar de reisleiders een leuke toevoeging op zijn. Zelf heb ik 2 reizen gedaan waarvan 1 de eerste keer wintersport en 1 de eerste keer kamperen was. Het was fantastisch om deze nieuwe ervaringen op te doen.

Reisinformatie

Inclusief

 • Retourvlucht Tuzla incl. 20 kg ruimbagage
 • Vervoer per minibus ter plaatse
 • Canyoningen
 • Raften
 • Mountainbiken
 • Kravica watervallen
 • Moeraspark entrée
 • Grotten Vjetrenica
 • Wandeltochten
 • Campingkosten
 • Enthousiaste noSun reisbegeleiding
 • Materialen voor inbegrepen tochten
 • Alle kampeer- en kookmaterialen (behalve een slaapmat en slaapzak)
 • Tol- en parkeergelden
 • CO2-compensatie voor de gehele reis
 • BTW volgens de reisbureauregeling
 • Deze reis wordt uitgevoerd met 6 tot 8 personen

Exclusief

 • Optionele activiteiten
 • Persoonlijke uitgaven / zakgeld
 • Etenspot (houd rekening met €10 – €15 per dag)
 • Annuleringsverzekering (meer informatie in het tabblad verzekeringen)
 • Verplichte reisverzekering (meer informatie in het tabblad verzekeringen)
 • Indien de vlucht niet meer beschikbaar is in de standaardklasse, wordt een toeslag berekend. Uiteraard zullen we dit eerst met je overleggen. Om toeslagen te voorkomen verzoeken we je vroegtijdig te boeken.
 • Fooi voor de reisbegeleider, niet verplicht
 • Bijdrage calamiteitenfonds (€2,50 per boeking van max. 9 personen)
 • Reserveringskosten (€35,- per boeking)
 • Bijdrage SGR (€5,- per boeking)

Aanvullende informatie

Tijdens deze reis verblijf je op verschillende campings. Je krijgt een tentje van noSun te leen.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over je aanstaande reis? Je bent niet alleen! Daarom hebben we een overzicht samengesteld van de meest gestelde vragen die we van onze reizigers krijgen.

Boekingsformulier

Bij elke reis van noSun vind je een link naar het boekingsformulier, hier kun je al je gegevens invullen.

Je kunt daarbij kiezen tussen een optie en een boeking. Een optie is geheel vrijblijvend en 8 dagen geldig. Wij houden een plaats voor je vrij. Wanneer je een optie hebt op de laatst beschikbare plaats en iemand anders wil deze definitief boeken, dan bellen wij je op. Wij vragen je dan om diezelfde dag voor 16:00 uur een keuze te maken. Om je optie om te zetten in een boeking is een simpel telefoontje of mailtje aan ons voldoende en wij regelen de rest! Ook wanneer je een aanbetaling doet, maak je je optie definitief en word het een boeking.

Weet je zeker dat je de reis wilt boeken, dan hoef je niet eerst een optie te nemen.
Na het invullen van je persoonlijke gegevens zoals je naam, geslacht en geboortedatum, willen we zowel bij het plaatsen van een optie als een boeking ook graag je e-mail adres weten. Let er op dat je dit goed invult, want op dit e-mailadres ontvang je jouw inloggegevens en bevestigingen!

Om problemen achteraf te voorkomen willen we ook graag weten of je een reis- en/of annuleringsverzekering af wilt sluiten. noSun werkt hiervoor samen met de Europeesche Verzekeringen; een bekende en betrouwbare verzekeraar. Als je met noSun op reis wilt, is het verplicht over een reisverzekering te beschikken. Je kunt hiervoor, net als bij een annuleringsverzekering, kiezen uit een kortlopende of doorlopende verzekering. Wat je het beste kunt doen is sterk afhankelijk van je reisgedrag. Als je weinig reist dan kun je beter de kortlopende verzekering afsluiten. Ga je echter veel op reis dan doe je er goed aan een doorlopende verzekering af te sluiten. Twijfel je over wat je het beste kunt doen, neem dan gerust contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Let op: een annuleringsverzekering kun je tot maximaal 7 dagen na boeking afsluiten, daarna is dit via de Europeesche niet meer mogelijk.

We zijn graag op de hoogte van bijzondere omstandigheden die voor het reizen van belang kunnen zijn. Ben je vegetariër, volg je een speciaal dieet, of zijn er medische omstandigheden die van belang kunnen zijn tijdens het reizen dan vragen we je om dit vooraf duidelijk aan te geven. Wij zullen hier dan rekening mee houden, zodat ook jouw reis een heerlijke ervaring zal zijn.

Heb je alle gegevens correct ingevuld, dan kun je het formulier verzenden.

Hoe gaat het precies in z’n werk als ik wil boeken?

Om een reis te boeken, vul je het boekingsformulier in dat in beeld komt als je bij de reis en vertrekdatum van jouw keuze op ‘boeken’ hebt geklikt. Vervolgens krijg je van ons bijna altijd dezelfde werkdag nog een bevestiging van je boeking. Boek je ‘s avonds of in het weekend,dan is dat meestal de eerst volgende werkdag. Veel van onze reizen zijn snel vol geboekt, dus boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen! Vind je het prettiger om je reis telefonisch te boeken, dan kan dat natuurlijk ook!

Andere populaire
reizen bij noSun

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
 • Nobeach//
 • Nomassa//
 • Nobullshit//
 • Notinder//

Volg ons ook op @nosun_instagram

😱WHOOPWHOOP een droom komt uit, want we hebben er een bestemming bij die al heel lang op het noSun verlanglijstje stond....

Namelijk het grootste eiland ter wereld 💚GROENLAND💚

Groenland is een prachtig land met een unieke, indrukwekkende en ongerepte natuur. Wat gaan we doen? Als ervaren wandelaar ga je de uitdaging aan om de Artic Trail te lopen samen met gelijkgestemde avonturiers en onder begeleiding van noSun reisbegeleider Marianne. Dit is je kans💪🏼!

Bekijk snel de hele expeditie via deze link↩️
👉🏼noSun.nl 👉🏼Bestemmingen 👉🏼Groenland

LET OP: er is voor deze expeditie maar plek voor 10 noSunners

#expeditie #Groenland #wandeltrekking #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen 

🤠@_____marianne______
‼️We zijn ontzettend enthousiast om deze bestemming eindelijk aan het noSun reisaanbod toe te voegen. Het is een prachtige, unieke bestemming die al heel wat jaren op ons verlanglijstje staat👀. 

Aanstaande zaterdag 20:00 uur meer informatie en details over deze nieuwe bestemming!
Wordt het een sportief weekend? Gezellig met vrienden/familie afspreken? Of staat er wat anders leuk op de planning? In ieder geval een happy weekend gewenst⚽️🍹🎾😎🍀
S I N G L E S D A Y vandaag!!
Voel je aangesproken of niet om deze dag met ons te "vieren"🥳. Want het mooie is dat iedereen mag meedoen met deze 'GIVEAWAY'. Single of niet, boek jij in de maand november een voorjaar / zomer reis, dan krijg je van noSun deze toffe Vaude rugzak t.w.v. €70,00 helemaal 💥patsboem💥 cadeau. 

Altijd al eens naar dat ruige avontuurlijke land willen gaan, maar krijg je niemand mee? noSun is je antwoord. Wat (nogmaals) single of niet, je kan gewoon mee op avontuur! 

👉https://www.nosun.nl/

#singlesday #voorjaar #zomer #groepsreizen #singelreizen #avontuur #europa #actief #natuur #groen #noSun #nosungroepsreizen
👌🏼noSun Single Outdoor reizen staat erom bekend om met kleine groepen (9 personen incl. reisbegeleider) op reis te gaan. 'Je gaat weg met onbekenden maar komt terug als een vriendengroep', dat is iets wat we al zo vaak hebben gehoord hier op kantoor. Juist daarom stampen we ook geen touringcar vol met mensen, maar kiezen wij voor die kleine groepjes, zodat je dus ècht connect met elkaar😊. 

Zin om mee te gaan deze winter? Check dan eens tussen de beschikbare reizen⤵️

👉🏼www.nosun.nl 👉🏼groepsreizen 👉🏼winterreizen
😍Over 2 dagen is het S I N G L E S D A Y en daarom knallen we er een toffe actie uit! Boek jij in de maand november een noSun voorjaar/zomer reis, dan krijg je een super handige Vaude rugzak t.w.v.€70,00 van noSun cadeau. Deze wil je mee op reis hoor! En kijk even hoe model Dagmar deze tas als een echte pro aan je showt😂

Bekijk het nieuwe zomer aanbod: www.nosun.nl

👉🏻Vroegboekactie is geldig t/m 30-11-2023 op alle reizen vanaf 01-04-2024
👉🏻Bij annulering vanuit de reiziger wordt de rugzak in rekening gebracht
👉🏻Niet in te wisselen voor korting op een reis of voor contanten

ℹ️De vaude SE Gulmen 19L is een compacte rugzak met een inhoud van 19 liter. Dit maakt hem geschikt voor een dag hiken of naar de sportschool. Ideaal dus voor tijdens je noSun reis. De tas is voorzien van twee hoofdcompartimenten. Hierdoor heeft de tas voldoende ruimte om je spullen veilig en overzichtelijk op te bergen. De tas is gemaakt van lichtgewicht materiaal en heeft een ventilerend rugpand, geen zweet rug meer😁. Met de borstband en gewatteerde schouderbanden zorgt de tas voor optimaal draagcomfort. Voorop zit een extra ritsvak voor je dagelijkse benodigdheden. 

#zomer #voorjaar #singlesday #vroegboekactie #rugzak #vaude #Europa #Scandinavie #Zweden #Noorwegen #Finland #Denemarken #IJsland #Spanje #Fuereteventura #Lanzarote #Engeland #Ierland #Frankrijk #Oostenrijk #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #naturelovers #daretogoout #nosun #nosungroepsreizen

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7