Avontuur in de Zweedse wildernis

Onderneem de tofste activiteiten, midden in de natuur!
11 beoordelingen
icon singlerondreis Standplaatsreis icon locatie alleen op vakantie Zweden
icon single reizen last minute 8 dagen icon leeftijd single reizen 20+
Prijs vanaf: €,-
Boek deze reis

Geniet in het hart van de Zweedse natuur: onderneem tal van activiteiten en ervaar de rust in het prachtige Värmland.

Deze groepsreis staat garant voor een actieve week in Värmland, Zweden. Activiteiten die tijdens deze reis voorbij zullen komen zijn een trekking, een fietstocht en kanoën. Optioneel kun je er ook nog voor kiezen om te gaan hiken, zwemmen of vissen. Bij een wildernisweek mag wildkamperen natuurlijk ook niet ontbreken; een must voor iedereen!In de zomer kun je extra lang genieten van de dagen in Värmland. Het is namelijk aanmerkelijk langer licht in de Zweedse zomermaanden. De bossen in de wijde omtrek zijn prachtig groen en de omliggende meren zijn uitermate geschikt voor een verfrissende duik. De omgeving van Värmland is dan ook perfect voor een actieve groepsreis.Lees de dagbeschrijving voor het programma van deze avontuurlijke groepsreis naar Zweden. Meld je vandaag nog aan en ga mee op avontuur in de Zweedse wildernis!

Hoogtepunten van deze reis

 • Weg van de wereld tijdens de 2-daagse kanotocht
 • Spot een eland tijdens het mountainbiken
 • Een overnachting in de Zweedse wildernis
 • Verblijf in een typisch Zweeds landhuis
 • Bekijk het programma
 • Afspelen

noSun garanties

icon noBeach Wij hebben géén zon-zee-strand luiervakanties. Stilzitten is niet ons ding.
icon noMassa Je reist in een groep van maximaal 8 personen. Géén touringcar, géén massacampings.
icon noBullshit Je vliegreis en alle excursies zijn gewoon inbegrepen. Kom op zeg.

Videoimpressie Avontuur in de Zweedse wildernis

Eigenaar Martijn Boshuis (noBoss) test af en toe zijn eigen reizen, en maakt er dan een vlog over.
Hij heeft ook zijn eigen drone bij zich. Omdat het kan. Hieronder het filmpje:

Programma

 • Dag 1 Sweden here we come!

  Na een ontspannen vlucht van ongeveer twee uur komen we vanuit Amsterdam aan op de luchthaven van Oslo. Hier worden we opgehaald en staat ons een rit te wachten door de prachtige natuur van Zweden, het genieten kan beginnen! De eindbestemming van onze tocht is Höljes; zie het kopje ‘accommodatie’ voor meer informatie over de locatie. We verblijven in een authentiek en typisch Zweeds huis, midden in de natuur. Het huis biedt een prachtig uitzicht op de Zweedse natuur. ‘s Avonds zal er, afhankelijk van de vliegtijden, met de gehele groep gezellig samen gegeten worden en zullen we ons gezamenlijk gaan voorbereiden op de aankomende dagen! Wat een heerlijk begin van deze groepsreis Zweden!

 • Dag 2 Verlaat de bewoonde wereld

  Goed geslapen? Dan is het tijd om samen een lekker ontbijtje te maken en een lunchpakketje voor onderweg. Daarna is het tijd om onze benen het werk te laten doen! Je wordt meegenomen op een uitdagende trekking door het Zweedse landschap. De wandeling die we gaan maken wordt ook wel de Pilgrimsleden genoemd. Onderweg stoppen we op een mooie plek om te genieten van onze lunch, de stilte en een prachtig uitzicht. Genieten!

 • Dag 3 'Een dag op de pedalen'

  Deze groepsreis is niet voor niets een wildernisreis, want ook vandaag staat er weer een avontuurlijke activiteit op de planning! Vandaag stappen we namelijk op de fiets en maken een prachtige tocht in de omgeving. Onderweg komen we een paar spectaculaire zwemspots tegen waar we een verfrissende duik kunnen nemen. Fietsen in Zweden is wel even wat anders dan in Nederland, maar met de hulp van de professionele reisbegeleider komt dat helemaal goed en bereikt iedereen natuurlijk de finish! Later op de dag zal de tocht terug weer worden ingezet, zodat we rond etenstijd terug zijn. Ook vanavond maken we zelf een lekker diner en kunnen we tot in de late uurtjes napraten.

 • Dag 4 Ontdek Zweden per kano

  Vandaag gaan we het water op! Zweden is net als Finland rijk aan talloze prachtige meren, tijd om deze per kano te ontdekken! De start van deze kanotocht zal plaatsvinden op het nabijgelegen meer. Via allerlei kleine rivieren ontdekken we de omgeving per kano. Op een van de vele eilandjes die we hier tegenkomen zullen we vanavond de nacht gaan doorbrengen! We bouwen met zijn allen het kamp op en ‘s avonds wordt er weer lekker gegeten; deze keer wordt er een heerlijk avondmaal gekookt op open vuur! Wat is het leven hier toch goed. Begin je al te begrijpen waarom er zo veel Nederlanders in Zweden wonen…?

 • Dag 5 Genieten op het water

  Wakker worden en ontbijten in het hart van de Zweedse natuur; wat wil je nog meer?! Net zoals gisteren gaan we ook vandaag het water weer op. Nog een dag flink genieten dus! Vandaag zal de terugtocht per kano plaatsvinden naar de thuishaven van deze week. Als we terugkomen van deze prachtige kanotocht is het tijd om even te ontspannen. Wat dacht je er van om buiten in de tuin een lekker boek te lezen.

 • Dag 6 Ontspannen

  Na deze intensieve en actieve dagen is er ook tijd voor een dag waarop helemaal niks hoeft of moet. Een dag om heerlijk te ontspannen dus! Hoe je dit verder inricht, is aan jezelf. Voor wie nog geen genoeg kan krijgen van de omgeving en op zoek is naar nog meer avontuur en inspanning: het is ook mogelijk om de fiets weer op te stappen! Mocht je liever nog iets anders gaan doen, dan zijn er ook mogelijkheden om te zwemmen, vissen, hiken of gewoon lekker een boek lezen. Vanavond genieten we wederom van een lekkere zelf bereid diner en wie weet lukt het ons om een typisch Zweedse maaltijd in elkaar te flansen!

 • Dag 7 Dwars door de Zweedse natuur

  Wandelschoenen aan en gaan! We bereiden ons voor op de volgende trekking. De trekking die vandaag op de planning staat zal ongeveer 12 kilometer lang zijn. Onderweg zul je nog meer kennismaken en genieten van de prachtige natuur in Värmland. De laatste avond in de accommodatie zal gezellig worden afgesloten met een heerlijk diner. Proost op een geslaagde avontuurlijke groepsreis!

 • Dag 8 Bye bye Sweden

  Helaas… aan alles komt een eind en dus komt er ook een eind aan deze avontuurlijke groepsreis in Zweden. Voordat de terugreis daadwerkelijk plaatsvindt, genieten we met de gehele groep nog van het laatste gezamenlijke ontbijt. Daarna zullen we vertrekken naar de luchthaven van Oslo. In Amsterdam nemen we afscheid van elkaar en met een rugzak vol verhalen en foto’s keren we naar huis terug.

  *Let op; het programma kan in een andere volgorde plaatsvinden.

  Hieronder vind je de vliegtijden van deze reis. Retourvlucht Amsterdam Schiphol – Oslo Gardermoen met KLM.*

  Reis met vertrek op 13 juli
  Heenreis vertrek vanaf Amsterdam: 14:30 uur, aankomst in Olso Gardermoen: 16:20 uur
  Terugreis vertrek vanaf Oslo Gardermoen: 11:50 uur, aankomst in Amsterdam: 13:40 uur

  Reis met vertrek op 20 juli
  Heenreis vertrek vanaf Amsterdam: 07:00 uur, aankomst in Olso Gardermoen: 08:45 uur
  Terugreis vertrek vanaf Oslo Gardermoen: 11:50 uur, aankomst in Amsterdam: 13:40 uur

  Reis met vertrek op 27 juli
  Heenreis vertrek vanaf Amsterdam: 09:20 uur, aankomst in Olso Gardermoen: 11:05 uur
  Terugreis vertrek vanaf Oslo Gardermoen: 11:50 uur, aankomst in Amsterdam: 13:40 uur

  Reis met vertrek op 3 augustus
  Heenreis vertrek vanaf Amsterdam: 09:20 uur, aankomst in Olso Gardermoen: 11:05 uur
  Terugreis vertrek vanaf Oslo Gardermoen: 11:50 uur, aankomst in Amsterdam: 13:40 uur

  Reis met vertrek op 10 augustus
  Heenreis vertrek vanaf Amsterdam: 09:20 uur, aankomst in Olso Gardermoen: 11:05 uur
  Terugreis vertrek vanaf Oslo Gardermoen: 17:20 uur, aankomst in Amsterdam: 19:10 uur

  Reis met vertrek op 17 augustus
  Heenreis vertrek vanaf Amsterdam: 14:30 uur, aankomst in Olso Gardermoen: 16:20 uur
  Terugreis vertrek vanaf Oslo Gardermoen: 11:50 uur, aankomst in Amsterdam: 13:40 uur

  Reis met vertrek op 24 augustus
  Heenreis vertrek vanaf Amsterdam: 11:50 uur, aankomst in Olso Gardermoen: 13:35 uur
  Terugreis vertrek vanaf Oslo Gardermoen: 14:10 uur, aankomst in Amsterdam: 16:00 uur

  Reis met vertrek op 31 augustus
  Heenreis vertrek vanaf Amsterdam: 09:20 uur, aankomst in Olso Gardermoen: 11:05 uur
  Terugreis vertrek vanaf Oslo Gardermoen: 14:10 uur, aankomst in Amsterdam: 16:00 uur

  * Vliegtijden onder voorbehoud van wijzigingen

Ik ga graag mee met Avontuur in de Zweedse wildernis

Onderneem de tofste activiteiten, midden in de natuur!

Boek deze reis

Accommodaties

Typisch Zweeds huis

Omschrijving: Tijdens deze reis verblijf je in een Typisch Zweeds huis midden in de Zweedse natuur. Het huis is voorzien van een gezellige eetkamer en keuken waar je samen een lekkere maaltijd kan bereiden.

Slaapsituatie: Je deelt een kamer met maximaal 1 medereiziger.

Verzekeringen

Annuleringsverzekering

Je verheugt je op jouw vakantie. Eindelijk ertussenuit! En je hebt het verdiend. Maar wat als er plotseling iets tussenkomt en je jouw vakantie eerder moet beëindigen, of zelfs helemaal moet annuleren? De Kortlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche vergoedt de gevolgen. Hiermee ben je zowel voor als tijdens de reis beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen. noSun kiest voorde Allrisk Annuleringsverzekering. Hiermee ben je zowel voor als tijdens je reis om zelf bepalen om welke reden je niet (meer) op vakantie wilt/kunt. Wist je dat ontslag, (ongeplande) verhuizing, ziekte of overlijden van naasten, schade aan jouw huis of bedrijf allemaal verzekerd zijn? Voor de precieze uitleg verwijzen we graag naar de voorwaarden.

Reisverzekering

Wie reist, wil vrijheid. Ontspanning. Nieuwe ervaringen opdoen. Soms zijn dat niet de ervaringen die je verwacht. Dan is het prettig als je kunt terugvallen op een goede reisverzekering. De Kortlopende Reisverzekering van de Europeesche is er voor elke vakantie en elke reis.

Een reisverzekering dekt eventuele schade die je oploopt tijdens jouw vakantie, door diefstal, een ongeval of opname in het ziekenhuis. Maar ook noodhulp zoals van de brandweer of een helikopter. Met de reisverzekering van de Europeesche sta je er nooit alleen voor en ben je uitstekend beschermd tegen de gevolgen. De Europeesche Hulplijn staat dag en nacht voor je klaar om je in jouw eigen taal te helpen bij pech, ongeval of ziekte. Onvoorziene kosten, zoals extra reis- en verblijfkosten en telecommunicatiekosten, zijn standaard meeverzekerd.

Wat neem je mee?

 • Een dagrugzak van ongeveer 20 liter (zorg er in elk geval voor dat hij groot genoeg is voor een warme trui, regenjas, lunchpakket, flesje water en bijvoorbeeld je fotocamera)
 • Warme (fleece)trui, muts en dunne handschoenen (het kan koud zijn 's nachts)
 • Regenkleding (regenjas en -broek, geen poncho!)
 • Zwemkleding
 • Waterschoenen
 • Ingelopen, waterdichte (ingevette) wandelschoenen met voldoende profiel (type A/B)
 • Slippers of sandalen (bijvoorbeeld Teva's)
 • Sportschoenen
 • Reserve veters, wandelsokken
 • (Synthetische) T-shirts of sporthemden
 • Lange wandelbroek (geen spijkerbroek i.v.m. langzaam drogen en schuren)
 • Korte broek, trainingsbroek
 • Ondergoed en sokken
 • EHBO-setje, inclusief blarenpleisters, sporttape
 • Belangrijke medicijnen met bijsluiter, geneesmiddelenpaspoort
 • Zonnebrandolie, lippenbescherming, zonnebril, petje, anti-mug
 • Horloge, reiswekker
 • Drinkfles met een inhoud van minimaal 1 liter
 • Zaklamp (een hoofdlampje is ideaal!), reserve batterijen
 • Toilettasje met inhoud
 • Handdoeken
 • Washandjes
 • Paspoort/identiteitskaart
 • Optioneel:
 • Slaapmasker i.v.m. de lange dagen in de zomer
 • Een (fiets)broek voor het mountainbiken
 • Leesboek, gezelschapsspelletje, muziek
 • Fotocamera
 • Verrekijker
 • Powerbank
 • Reserve bril/lenzen
 • Regenhoes voor je rugzak of drypacks zodat de inhoud droog blijft
 • Let op voor deze reis is het niet nodig een slaapzak of slaapmat mee te nemen, die worden ter plekke verzorgd

Vertrekdata

Rangschikken op:

Geen beschikbare vertrekdata gevonden

Reisinformatie wel/niet inbegrepen

 • Wel inbegrepen:
 • KLM retourvlucht Amsterdam - Oslo (inclusief 23 kilo ruimbagage)
 • Retour transfer vliegveld Oslo - Accommodatie
 • Hike trekking tocht
 • Fietstocht
 • Kanoën
 • 6 overnachtingen in een typisch Zweeds huis
 • 1 overnachting in de Zweedse outdoor inclusief kampeermateriaal (slaapmat/slaapzak)
 • Enthousiaste noSun reisbegeleiding
 • Bruikleen bedlinnen en handdoek
 • Toeristenbelasting
 • BTW volgens de reisbureauregeling
 • CO2-compensatie voor de gehele reis
 • Deze reis wordt uitgevoerd met 5 tot 8 personen
Toon meer
 • Niet inbegrepen:
 • Etenspot (houd rekening met €5 - €15 per dag)
 • Reisverzekering
 • Annuleringsverzekering
 • Bijdrage calamiteitenfonds (€2,50 per boeking van max. 9 personen)
 • Reserveringskosten (€30 per boeking)
 • Persoonlijke uitgaven
 • Indien de vlucht niet meer beschikbaar is in de standaardklasse, wordt een toeslag berekend. Uiteraard zullen we dit eerst met je overleggen. Om toeslagen te voorkomen verzoeken we je vroegtijdig te boeken.
 • Optioneel; Saunavlot! SEK 750 voor een avond per groep
 • Fooi voor de reisbegeleider, niet verplicht
Toon meer

Wat andere reizigers zeggen...

Hanna - 03 augustus 2018

Ik heb erg makkelijk en snel geboekt via de website. Het was voor mij de eerste keer dat ik alleen op vakantie ging; best spannend in het begin! De groep was snel aan elkaar gewend en dat maakte voor mij dat het leek alsof we elkaar al jarenlang kenden. De activiteiten waren goed geregeld en de reisbegeleider zorgde voor een afwisselend programma in overleg met de groep.

Linda - 24 augustus 2018

Omdat ik niet zo goed wist wat ik moest verwachten ging ik met een dubbel gevoel op reis. Ik had er veel zin in, maar vond het ook spannend om alleen te gaan. Dit is mij echter alles meegevallen. De reisbegeleider zorgde door zijn enthousiasme voor een goede sfeer en iedereen had er zin in. De activiteiten waren niet te zwaar, waardoor ik met mijn gemiddelde conditie alles prima kon volhouden.

Robin - 11 augustus 2018

Nu ik heb ontdekt dat alleen op vakantie gaan zó leuk is, ga ik zeker vaker alleen mee! Je leert makkelijker nieuwe mensen kennen en ik vond het prettig dat iedereen in zijn waarde werd gelaten. Het mountainbiken was voor mij het hoogtepunt! Daarnaast heb ik zeker genoten van de mooie omgeving en de gezelligheid van de groep.

Otto - 05 september 2018

Wat zo aan deze reis is het kamperen, samen een plekje ontdekken en daar je kamp opzetten.

Ben - 12 september 2018

Het kanoën, de natuur, de diversiteit daarvan (meren, beekjes, bossen, eilandjes), de uitgestrektheid en het dunbevolkte gebied. Dat zijn mijn hoogtepunten!

Lieke - 14 augustus 2018

Het hoogtepunt is vooral de natuur, gecombineerd met het mooie weer en de rust.

Juul - 08 augustus 2018

De groepsdynamiek. Iedereen werd door elkaar gerespecteerd.

Ontzettend leuke reis. - Nicole jaar - 04 september 2018

Ivo - 05 september 2018

De overnachting op het onbewoonde eilandje midden op een meertje. Maar om eerlijk te zijn heb ik van ieder aspect genoten van de reis.

Mickel - 12 september 2018

Ik was bang dat ik niet sportief genoeg was voor zo'n reis, maar dat viel reuze mee gelukkig.

Bernadet - 09 augustus 2018

De wandelingen, de kanotocht en het wildkamperen, qua activiteiten. Verder de mooie natuur van Zweden en de leuke groepsleden.

Ik ga graag mee met Avontuur in de Zweedse wildernis

Onderneem de tofste activiteiten, midden in de natuur!

Boek deze reis
96% van onze reizigers boekt alleen
Kleine groepen, 20-45 en 40-59 jarigen
Beste actieve aanbieder volgens Zoover
noSun reisbegeleiders krijgen een 9,4
Avontuur in de Zweedse wildernis Vertrekdatum: 7 juli 2018
Geslacht
Mannen
Vrouwen
Leeftijd
20 - 25
26 - 35
36 - 45
Ga je met ons mee? Boek nu
Avontuur in de Zweedse wildernis Vertrekdatum: 14 juli 2018
Geslacht
Mannen
Vrouwen
Leeftijd
20 - 25
26 - 35
36 - 45
Avontuur in de Zweedse wildernis Vertrekdatum: 21 juli 2018
Geslacht
Mannen
Vrouwen
Leeftijd
20 - 25
26 - 35
36 - 45
Ga je met ons mee? Boek nu
Avontuur in de Zweedse wildernis Vertrekdatum: 28 juli 2018
Geslacht
Mannen
Vrouwen
Leeftijd
20 - 25
26 - 35
36 - 45
Avontuur in de Zweedse wildernis Vertrekdatum: 4 augustus 2018
Geslacht
Mannen
Vrouwen
Leeftijd
20 - 25
26 - 35
36 - 45
Ga je met ons mee? Boek nu
Avontuur in de Zweedse wildernis Vertrekdatum: 11 augustus 2018
Geslacht
Mannen
Vrouwen
Leeftijd
20 - 25
26 - 35
36 - 45
Avontuur in de Zweedse wildernis Vertrekdatum: 25 augustus 2018
Geslacht
Mannen
Vrouwen
Leeftijd
20 - 25
26 - 35
36 - 45
Avontuur in de Zweedse wildernis Vertrekdatum: 8 september 2018
Geslacht
Mannen
Vrouwen
Leeftijd
20 - 25
26 - 35
36 - 45
Avontuur in de Zweedse wildernis Vertrekdatum: 1 januari 1970
Geslacht
Nog geen informatie beschikbaar
Leeftijd
Nog geen informatie beschikbaar