Groepsreis verrassend Zuid-Engeland 40+

Op onze singlereis naar Engeland beleef je de mooiste avonturen

Geniet van het avontuur in Zuid-Engeland!
3 beoordelingen
Kampeerreizen Engeland
10 dagen 40 - 59 jaar
Prijs vanaf: €999,-
Over deze reis

Introductie

Ben jij ook zo benieuwd naar wat Zuid-Engeland allemaal te bieden heeft? Prachtige rotsformaties, groene heuvels, hoge kliffen, zeekajakken en een bezoek aan de geweldige hoofdstad Londen: in 10 dagen beleef je het allemaal!

 • Afspelen
Bekijk alle foto's

Hoogtepunten van deze reis

 • Gegarandeerd spectaculair coasteering
 • Ultiem Zeekajakken
 • Bezoek aan Londen
 • Mountainbiken met zeezicht
 • De hoge kliffen en mooie baaien van Land's End
 • Bekijk het programma
Informatie

Omschrijving

Waar denk je aan als je aan Zuid-Engeland denkt? Zon of regen? Met deze groepsreis breng je een bezoek aan het subtropische deel van Engeland: mooie natuur met zelfs palmbomen, gecombineerd met een heerlijk klimaat. Tijdens deze groepsreis onderneem je de leukste activiteiten: coasteering, mountainbiken en zeekajakken. Uiteraard maak je ook mooie wandelingen langs de romantische kust en bezoek je leuke, kleine stadjes. De reis naar Engeland brengt ons langs de hoogtepunten van het Zuiden en om de groepsreis compleet te maken, brengen we de laatste dag in Londen door!

Programma

Programma

 • Dag - 1 Eindhoven - Corfe Castle, de reis is begonnen!

  Het is zo ver, de groepsreis door Zuid-Engeland gaat beginnen! We vertrekken in de ochtend vanaf station Eindhoven. We proberen zo vroeg mogelijk te vertrekken zodat we ons vandaag niet hoeven te haasten, het is immers vakantie. Vanaf de boot genieten we van een schitterend uitzicht over zee. Samen met onze gezellige groepsgenoten komen we na ongeveer twee uur aan in Dover. Vervolgens rijden we nog een paar uur door het mooie Engelse landschap. Rond etenstijd komen we aan op de prachtig gelegen camping. Hier zetten we snel onze tenten op en gaan we lekker eten. In de avond kunnen we nog een wandeling maken langs de mooie kust. Een super begin van deze groepsreis in Zuid Engeland.

 • Dag - 2 Corfe Castle (Wandeling Jurrasic Coast)

  Na een gezellig gezamenlijk klaargemaakt ontbijt starten we vandaag met het ontdekken van de Jurassic Coast. We beginnen bij de Durdle Door. Deze schitterende rotsformatie is in de loop der eeuwen door de zee uitgesleten waardoor er nu een grote boog is ontstaan, de Durdle Door. Vanaf hier lopen we langs de schitterende kustlijn om de vergezichten te bekijken en natuurlijk gave foto’s te maken. Verderop kunnen we lekker picknicken. Een mooie locatie hiervoor is de Mupe Bay met haar uit zee stekende rotsen. Na de lunch lopen we rustig terug naar het beginpunt om weer naar de camping terug te gaan waar we nog even lekker kunnen ontspannen. Mooi hier hè!

 • Dag - 3 Mountainbiken

  Vandaag maken we een mountainbike tocht door de mooie natuur van Dorset. De tocht begint in Swanage. Om hier te komen kunnen we optioneel vanaf Corfe Castle de historische stoomtrein naar Swanage nemen. De mountainbiketocht van ruim 2 uur voert over groene heuvels, door mooie bossen, langs meertjes en langs de zee. Als we terug zijn in Swanage hebben we nog even tijd om door dit gezellige stadje te lopen en inkopen te doen voordat we weer per stoomtrein terug gaan naar Corfe Castle. Wat koken we vanavond voor lekkers?

 • Dag - 4 Off we go! Corfe Castle - Newquay

  Vandaag pakken we, na het ontbijt, op tijd onze spullen in om verder te reizen richting de zuidwest kant van Engeland. Vanaf hier rijden we naar onze camping in de buurt van de kustplaats Newquay. Na aankomst op de camping, tegen de middag, genieten we van de lunch en de omgeving om vervolgens te beginnen aan een spectaculaire activiteit: zeekajakken! Met een ervaren instructeur leren we de belangrijkste technieken van het zeekajakken, waarna we een mooie tocht langs de kust maken. Super leuk om de omgeving eens vanaf het water te kunnen zien!

 • Dag - 5 Land's End - verder kun je niet!

  Vandaag gaan we op zoek naar het “einde” van Engeland. Het meest westelijke puntje van Engeland, dat Land’s End heet, is herkenbaar aan haar hoge kliffen en mooie baaien. Direct achter de kliffen bevind je je weer in het glooiende Engelse landschap dat zich perfect leent voor een mooie wandeling. Natuurlijk lopen we hierbij door naar het uiterste puntje van Engeland! Na de wandeling vervolgen we onze route naar Sennen Cove, waar we uitzonderlijk lekker kunnen eten in een gezellige strandtent.

 • Dag - 6 Tijd voor actie, tijd voor coasteering!

  Het is weer tijd voor actie! We gaan namelijk “coasteeren”! Tijd om de rotskliffen van dichtbij te bekijken. Deze activiteit is enigszins vergelijkbaar met canyoning zoals je dat in de bergen kunt doen, maar bij coasteering gebruik je de kliffen om vanaf te springen en te glijden. Deze activiteit biedt gegarandeerd spektakel! Deze activiteit zal ‘s middags plaatsvinden, dus de ochtend heb je nog wat tijd voor jezelf. Je zou deze tijd kunnen gebruiken om te (leren) surfen… Je bent namelijk op één van de bekendste surf-hotspots van Engeland! Na een heerlijke zonnige dag vol actie en vooral veel water, keren we terug naar de camping om te genieten van een lekker maaltje.

 • Dag - 7 Newquay

  Vandaag hebben we een vrije dag. Iedereen kan gaan en staan waar die wil. Lekker uitwaaien op het strand? Een flinke wandeling door de natuur of gewoon lekker in een café tot rust komen en een boekje lezen? Alles kan vandaag. Vanavond genieten we van het laatste avondmaal in Newquay, want morgen vertrekken we richting Londen!

 • Dag - 8 Op naar de hoofdstad! Newquay - Londen

  Na een laatste ontbijt in Newquay maken we ons klaar om naar Londen te gaan. We vertrekken op tijd, zodat we heel misschien onderweg nog naar Salisbury kunnen: een historische plaats die bekend staat om haar prachtige kathedraal uit 1280. Deze kathedraal heeft de hoogste toren van Groot-Brittannië en de oudst werkende klok van Europa. Als je geluk hebt zie je op weg naar Londen zelfs Stonehenge nog liggen! Na aankomst op de camping net buiten Londen zetten we onze tenten op en genieten we van een heerlijk diner.

 • Dag - 9 Londen baby!

  Vandaag gaan we Londen ontdekken. De hoofdstad heeft veel te bieden dus gaan we ‘s morgens al vroeg op pad. Nadat we een aantal highlights hebben bezocht zullen we de dag met een heerlijke maaltijd en een lekker biertje afsluiten op een terrasje in Londen. Het idyllische Covent Garden is hier een super leuke en geschikte plek voor! Om zo lang mogelijk van Londen te genieten, kunnen we ervoor kiezen de laatste trein te pakken naar de camping voor alweer onze laatste nacht in Engeland.

 • Dag - 10 Londen - Eindhoven

  Na wakker te zijn geworden op de camping bij Londen, beginnen we na het ontbijt met het inpakken van onze spullen. We proberen op tijd weg te rijden zodat we alle tijd hebben om de boot te halen. Zodra we op de boot zijn, werpen we nog een laatste blik op Engeland, waarna we afscheid nemen van dit mooie land. Helaas, de reis zit er alweer op, aan het begin van de avond zullen we terug zijn in Eindhoven.

  Ferry is retour van Duinkerken naar Dover of van Calais naar Dover. Zodra dit bekend is, staat het hier aangegeven.

Foto's
Accommodatie

Accommodatie

Woodyhyde Campsite

  Tijdens deze groepsreis heb je een eigen 2-persoons tent van het merk Vaude tot je beschikking. Deze tent nemen we vanuit Nederland voor je mee. Hier hoef je dus zelf niet voor te zorgen!De reis naar Engeland vertrekt 's ochtends om 09:00 van station Eindhoven. Kun je hier niet op tijd zijn? Dit is geen enkel probleem! Wij bieden de volgende oplossing; Op de avond vóór vertrek, haalt de reisbegeleider je op om 20:00 op bij station Eindhoven. Samen overnacht op je een camping vlakbij het station, uiteraard in je eigen noSun tent. De volgende ochtend rijd je met de reisbegeleider mee naar het station. Deze service bieden we aan voor € 17,50 per persoon. Kortom, lekker rustig aan je vakantie beginnen, zonder reisstress.

  Abbey Wood

   Tijdens deze groepsreis heb je een eigen 2-persoons tent van het merk Vaude tot je beschikking. Deze tent nemen we vanuit Nederland voor je mee. Hier hoef je dus zelf niet voor te zorgen!

   Trethiggey Tourist Park

    Tijdens deze groepsreis heb je een eigen 2-persoons tent van het merk Vaude tot je beschikking. Deze tent nemen we vanuit Nederland voor je mee. Hier hoef je dus zelf niet voor te zorgen!

    Verzekering

    Verzekering

    Annuleringsverzekering

    Je verheugt je op jouw vakantie. Eindelijk ertussenuit! En je hebt het verdiend. Maar wat als er plotseling iets tussenkomt en je jouw vakantie eerder moet beëindigen, of zelfs helemaal moet annuleren? De Kortlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche vergoedt de gevolgen. Hiermee ben je zowel voor als tijdens de reis beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen. noSun kiest voorde Allrisk Annuleringsverzekering. Hiermee ben je zowel voor als tijdens je reis om zelf bepalen om welke reden je niet (meer) op vakantie wilt/kunt. Wist je dat ontslag, (ongeplande) verhuizing, ziekte of overlijden van naasten, schade aan jouw huis of bedrijf allemaal verzekerd zijn? Voor de precieze uitleg verwijzen we graag naar de voorwaarden.

    Reisverzekering

    Wie reist, wil vrijheid. Ontspanning. Nieuwe ervaringen opdoen. Soms zijn dat niet de ervaringen die je verwacht. Dan is het prettig als je kunt terugvallen op een goede reisverzekering. De Kortlopende Reisverzekering van de Europeesche is er voor elke vakantie en elke reis.

    Een reisverzekering dekt eventuele schade die je oploopt tijdens jouw vakantie, door diefstal, een ongeval of opname in het ziekenhuis. Maar ook noodhulp zoals van de brandweer of een helikopter. Met de reisverzekering van de Europeesche sta je er nooit alleen voor en ben je uitstekend beschermd tegen de gevolgen. De Europeesche Hulplijn staat dag en nacht voor je klaar om je in jouw eigen taal te helpen bij pech, ongeval of ziekte. Onvoorziene kosten, zoals extra reis- en verblijfkosten en telecommunicatiekosten, zijn standaard meeverzekerd.

    Wat neem ik mee?

    Wat neem ik mee?

    • Lunchpakketje en drinken voor de heenreis
    • Slaapmat en goede slaapzak, eventueel een kussentje
    • Handdoeken
    • Dagrugzak (voor de wandelingen/activiteiten)
    • Zaklamp
    • Warme (fleece) trui
    • Regenkleding
    • Kleding die nat mag worden i.v.m. het kajakken en coasteeren (je krijgt een wetsuit te leen)
    • Dichte, stevige schoenen die nat mogen worden i.v.m. het kajakken en coasteeren (oude gymschoenen)
    • Ingelopen waterdichte (ingevette) wandelschoenen met voldoende profiel
    • Sportschoenen
    • Slippers
    • Zwembroek/zwempak/bikini
    • Wandelsokken
    • Lange wandelbroek (geen spijkerbroek i.v.m. langzaam drogen en schuren)
    • Korte broek, trainingsbroek of joggingbroek
    • Warme kleding
    • Ondergoed en sokken
    • Toilettasje met inhoud
    • Handig: een kleine thermosfles om warme/koude dranken in mee te nemen
    • EHBO-setje, inclusief blarenpleisters en sporttape
    • Muggenspray
    • Belangrijke medicijnen met bijsluiter
    • Wereldstekker
    • Paspoort/identiteitskaart
    • Optioneel:
    • Camera
    • Reisboekje Londen
    • CD's voor in de bus tijdens de reis
    • Fietsbroek voor het mountainbiken
    • Handschoenen voor het coasteeren

    Vertrekdata:

    Rangschikken op:
    Vertrekdatum: 23 augustus 2018
    Groepssamenstelling
    Bekijk samenstelling

    Beschikbaarheid
    Nog volop te boeken

     
     
    € 999,-Boek deze datum

    Reisinformatie wel/niet inbegrepen

    • Wel inbegrepen:
    • Ferry retour Duinkerken - Dover of Calais - Dover
    • Mountainbiketocht
    • Coasteering
    • Zeekajakken
    • Treinretour Londen
    • Wandeltochten
    • Materialen voor inbegrepen tochten
    • Vervoer per minibus
    • Alle kampeer- en kookmaterialen (behalve een slaapmat en slaapzak)
    • Enthousiaste noSun reisbegeleiding
    • Campingkosten
    • Tol- en parkeergelden
    • BTW volgens de reisbureauregeling
    • Bij 12 of meer aanmeldingen worden er meerdere groepen gevormd op basis van leeftijd en geslacht
    • Deze reis wordt uitgevoerd met 5 tot 8 personen
    Toon meer
    • Niet inbegrepen:
    • Extra campingovernachting dag voor vertrek (Eindhoven) a €17,50 (zie accommodatie)
    • Stoomtrein Swanage
    • Surfen
    • Eventuele douchemuntjes voor op de campings
    • Persoonlijke uitgaven
    • Etenspot (houd rekening met €5 - €15 per dag)
    • Reserveringskosten (€30 per boeking)
    • Bijdrage calamiteitenfonds (€2,50 per boeking van max. 9 personen)
    • Annuleringsverzekering
    • Reisverzekering
    Toon meer

    Beoordelingen

    Jasper - 28 jaar - 08 oktober 2017

    Het mooist aan deze reis vond ik het coasteeren, wat een gave activiteit is dat!

    Rick - 31 jaar - 07 september 2016

    Super leuke reis, betrokken en attente reisbegeleiders. Tot volgend jaar!

    Ilse - 29 jaar - 08 mei 2016

    Een fijne vakantie gehad, waarbij ik heb genoten van het landschap, de activiteiten en de groep.

    Kleine groepen, 20-45 & 40-50 jarige reizigers
    noSun reisbegeleiders krijgen een 9,4
    Beste actieve aanbieder volgens Zoover
    96% van onze reizigers boekt alleen
    Groepsreis verrassend Zuid-Engeland 40+ Vertrekdatum: 14 juli 2018
    Geslacht
    Nog geen informatie beschikbaar
    Leeftijd
    Nog geen informatie beschikbaar
    Ga je met ons mee? Boek nu
    Groepsreis verrassend Zuid-Engeland 40+ Vertrekdatum: 23 augustus 2018
    Geslacht
    Nog geen informatie beschikbaar
    Leeftijd
    Nog geen informatie beschikbaar
    Ga je met ons mee? Boek nu