Vakantiebestemming kiezen


Van welke vakantiebestemming gaat jouw hart sneller kloppen?

Behalve dat je je voorafgaand aan je vakantie natuurlijk verdiept in het soort groepsreis dat je graag zou maken, is een vakantiebestemming kiezen natuurlijk ook van belang! Of misschien heb je juist al wel een idee welke bestemming het moet worden, maar twijfel je nog over het soort reis dat daar voor jou het beste bij past?

Met noSun groepsreizen reis je naar de meest uiteenlopende bestemmingen binnen Europa. We reizen door Scandinavië, maar bezoeken ook diverse zonnige eilanden zoals Mallorca, Sardinië en Madeira. Het klimaat en het soort natuur zijn goede aanknopingspunten voor als je nog een vakantiebestemming moet kiezen.

Bekijk alle noSun bestemmingen!

groepsreis-hiken-singlereis

Vakantiebestemming kiezen in Zuid-Europa

Hou je wel van wat warmte en een zonnetje, dan zijn de groepsreizen in het zuidelijke deel van Europa wellicht wat voor jou. In het voor- en najaar bezoeken we onder andere Zuid-Frankrijk, Kroatië en Mallorca. Hier begint het voorjaar nét even eerder dan bij ons en het ’s zomerse gevoel (wat dacht je van aangename avonden waarop je met je medereizigers nog fijn buiten kunt zitten!) houdt er ook iets langer aan. Op Madeira is het al net zo’n feest wat het weer betreft!

In de zomer maken we met noSun rondreizen door Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Canada: perfect voor de actieve reiziger die er ook in de bergen op uit wil trekken zonder teveel last te hebben van kou!

Echter zouden we noSun niet zijn als we niet ook de minder warme vakantiebestemmingen in Europa zouden aandoen. In de maanden juli, augustus en september reizen we daarom sinds jaar en dag naar Zweden, Noorwegen, Finland, IJsland, Ierland, Engeland en Schotland.

Scandinavië als vakantiebestemming kiezen

De reizen naar de Scandinavische landen zijn perfect voor liefhebbers van outdoorvakanties en kamperen. Bossen, meren, bergen, niet te heet om te hiken, kanoën en mountainbiken en dat terwijl de zon zich in de zomer ook echt geregeld laat zien!

Op IJsland stijgt het kwik in de zomermaanden vaak niet hoger dan een graad of 15, maar dat is natuurlijk ook niet waarvoor je naar dit fantastische eiland af zou moeten reizen: de overweldigende natuur is prachtig als de zon schijnt, maar bij het ruige en grillige karakter van het land passen ook wel een flinke regenbui of een storm van een paar dagen!

Geen zorgen wat dat betreft, want onze tenten van Vaude kunnen wel tegen een stootje! En uiteraard zorgen onze reisbegeleiders er altijd voor dat jouw schuilplaats voor de nacht goed stevig is opgezet. Wie tenslotte richting Ierland, Engeland of Schotland trekt, kan tijdens zijn groepsreis afwisselende natuur en afwisselende weertypes verwachten. Zonnebril mee dus, maar vergeet ook je regenpak niet!

Winterse bestemmingen

In de winter zoeken we met noSun groepsreizen de sneeuw op! We reizen naar de noordelijke gebieden van het Europese continent: Zweden, Noorwegen, IJsland en (Zweeds) Lapland zijn onze favoriete bestemmingen. Er valt veel sneeuw, de natuur transformeert in winterwonderland en je kunt er uitdagende activiteiten ondernemen. Ben je dus op zoek naar een singlereis waarbij je écht eens tot aan je knieën in de sneeuw wegzakt, ga dan gezellig mee naar één van onze winterse bestemmingen!

groepsreizen-actief-outdoor-avontuurlijk

Vakantiebestemming dichter bij huis

Voor reizigers die het iets dichter bij huis zoeken, zijn de Ardennen, Texel en de Duitse Eifel ideale vakantiebestemmingen. Geen lange dagen in de bus (hoewel dat ook ontzettend gezellig is!) en toch ben je in een andere omgeving waar je de gaafste activiteiten kunt ondernemen.

Bekijk alle noSun bestemmingen!