Vince

Vince

Mijn Naam is Vince Clermonts ik ben inmiddels 24 jaar jong., een levensgenieter en altijd klaar voor uitdaging en een kick. Stilzitten vind ik erg lastig en mijn passie ligt dan ook bij Mensen, natuur en sport. Enerzijds ben ik altijd wakker te maken voor een diepgaand gesprek waarbij er aan filosofie geen gebrek is en anderzijds ben ik ook altijd in voor een flauw en sarcastisch grapje. Ik luister graag, ik praat graag en leef onder het motto van: Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Laten we er samen een onvergetelijk avontuur van maken!

  • Woont inVenray
  • Begeleider sinds2021
  • Hobby'sOutdoor (extreme) sport, Wintersport, Voetbal, psychologie/sociologie Festivals, veel tijd spenderen met vrienden en familie, muziek luisteren en natuurlijk REIZEN!
  • Favoriete bestemmingIk ben verliefd geworden op Indonesië in de zomer en ben het meest in mijn element in de Alpen in de winte
  • Waarom noSunDe reden dat ik reisbegeleider wilde worden bij noSun is simpelweg de gouden elementen die noSun mij kan bieden. Het is voor mij een ware droom om in de ongerepte natuur samen met andere natuurliefhebbers op avontuur te gaan. Waar ik in het verleden diploma’s voor heb mogen behalen op het CIOS en op het Fontys HRM kan ik bij noSun perfect gaan combineren. Een situatie waarin interesse gebieden van mij als psychologie, sociologie, ethiek , groepsdynamica en sport samengesmolten worden waardoor ik volledig in mijn element kan zijn.