Tim

Tim

"Ook dat is noSun!"

De tweede dag wildkamperen op skye begon het keihard te regenen. Gelukkig hadden we al wel een plek gevonden en tussen de regenbuien de tent op kunnen zetten. Er werdt een salade aan de achterkant van de bus gemaakt en via de achterkant gingen de bordjes door de bus naar voren zodat we in de bus konden eten. Na het eten maar op tijd naar bed gegaan. Toen ik s’ochtends wakker werd hoorde ik wat rare geluiden rondom mijn tent. Toen ik mijn tent open ritste zag ik dat we de tent op hadden gezet in een weiland met tientallen koeien die daar aan het grazen waren…! Gelukkig deden ze niks, scheen het zonnetje weer volop en konden we rustig aan de dag beginnen.

  • Woont inCothen
  • Hobby'sGitaar spelen, muziek luisteren, voetbal kijken en dan voornamelijk Liverpool FC.
  • Favoriete bestemmingElk land heeft wel zijn bijzonderheden. Zo lang je open staat voor nieuwe avonturen en uitdagingen denk ik dat je overal wel. mooie dingen zult meemaken en tegen komen.
  • Waarom noSunIk heb in Zweden bij een buitensport bedrijf gewerkt waar we onder andere reizen van noSun begeleiden.
    Hier ben ik Vincent tegen gekomen die al een tijd voor noSun werkte en vroeg of ik interesse had om voor noSun te komen werken. Deze kans kon ik natuurlijk niet laten schieten en vanaf de zomer van 2014 ben ik in dienst van noSun waar ik reizen begeleid.