Sander

Sander

Mijn mooiste en meest indrukwekkende noSun ervaring was meteen tijdens mijn eerste reis ooit. Toen we aankwamen op het vliegveld van Oslo bleek het weer heerlijk te zijn. 20 graden, zonnetje, niks te klagen. Vanuit Oslo zijn we per trein richting Bergen gegaan waar wij halverwege uit de trein zijn gestapt om een indrukwekkende wandelreis te maken. Tijdens de prachtige wandelingen door de Hardangervidda begon de reis bijzonder koud. De 20 graden in Oslo waren ingeruild voor temperaturen van maximaal 6 graden overdag tot flinke nachtvorst in de nacht van -7. Na een paar uitdagende dagen waarin iedereen elkaar, de overweldigende impact van moeder natuur en zijn eigen uitrusting heeft leren kennen kropen wij weer ons tentje in voor een welverdiende nachtrust. Met een warme lading avondeten in de maag, nog wat gym en bewegingsoefeningen proberen we ze warm mogelijk onze slaapzak in te kruipen. Het zou extra nodig zijn deze avond want voordat we tent in zijn gekropen zaten we in de regen ons potje te koken.

De reden waarom ik zo een fan ben van wandelreizen? Tijdens wandelen vergeet je alles, behalve jezelf (en je reizigers als begeleider).

  • Woont inBeek
  • Begeleider sinds2016
  • Hobby'sWandelen, boogschieten, fotograferen en bushcraft.
  • Favoriete bestemmingScandinavië of Oostenrijk.
  • Waarom noSunIk heb voor noSun gekozen omdat ik groot fan ben van kamperen, een passie heb voor het begeleiden van groepen en het heerlijk vind om mensen te leren kennen in een gezellige sfeer. Reizen met noSun brengt voor mij al die elementen samen.