Marrit

Marrit

Today is a good day to explore the world!

Mijn mooiste noSun ervaring? Dat is toch wel 23 augustus 2016, tijdens de rondreis in Noorwegen. We zijn die dag redelijk vroeg opgestaan, want de tocht naar de Kjeragbolten stond op het programma. We hadden er fantastisch weer bij, volop zon en prachtig uitzicht onderweg. Ondanks mijn hoogtevrees heb ik met knikkende knieën op de Kjerag gestaan (onder groot leedvermaak van mijn collega en beide groepen). Gelukkig hebben we de foto’s nog! Dat op zich was al een overwinning op mezelf en een hoogtepunt van de reis, maar de dag werd nog mooier…
’S avonds op de camping in Valle, onder het genot van een kampvuurtje en de welverdiende biertjes, werd de dag nog eens herbeleefd. Plotseling zag iemand een licht.. Dat kon toch niet?.. jawel, het was het toch echt: Het noorderlicht! Weliswaar vaag zichtbaar, maar toch! Zo ontzettend gaaf!
Volgens David (oud noSun reisbegeleider en nu eigenaar van de camping in Valle) was het zeer uniek dat we het Noorderlicht daar konden zien, vooral rond die periode. Hij had het in die vier jaar nog nooit gezien.
Een unieke gebeurtenis die voor mij zeker het hoogtepunt was van een onvergetelijke reis!

  • Woont inTromsø, Noorwegen
  • Begeleider sinds2015
  • Hobby'sMotorrijden, klimmen, (outdoor) sporten en koken.
  • Favoriete bestemmingDe wereld is veel te mooi om terug te keren naar een reeds bezocht land. Mijn favoriete bestemming is dan ook het onbekende, ik ben altijd opzoek naar een verrassende en nieuwe bestemming. Het ervaren van een andere cultuur in een prachtige omgeving, geeft mij ontzettend veel energie.
  • Waarom noSunnoSun is de ideale vakantie: actief bezig zijn, nieuwe mensen leren kennen en dat allemaal op een ontzettend gave bestemming! De reizen zijn zeer afwisselend, je ziet de mooiste plekjes. Daarnaast is er volop ruimte om, samen met de groep, eigen input te geven aan de reis, waardoor het een unieke ervaring is.