Donna

Donna

Ik ben Donna; ik ben 35 jaar en woon met mijn kat in Zeist. Ik verdien mijn geld als persoonlijk begeleider in de GGZ en in mijn vrije tijd ben ik het liefst bezig met sport en reizen. Elke week ga ik mountainbiken, trailrunnen, klimmen, wandelen en naar yogales en verder kan ik erg genieten van koken en eten met vrienden, naar de sauna gaan en snowboarden. Het maken van wandel trektochten is mijn allergrootste passie. De belangrijkste aspecten binnen deze reizen zijn: nieuwe delen van de wereld ontdekken, mensen ontmoeten, 1 zijn met de natuur en mezelf fysiek uitdagen.

  • Woont inZeist
  • Begeleider sinds2023
  • Hobby'sTrektochten maken in het buitenland, mountainbiken, klimmen, hardlopen in het bos, snowboarden, lekker koken en eten met vrienden, sauna bezoeken.
  • Favoriete bestemmingIk ben sowieso fan van alle bergen in de gematigde landschapszone, maar ik heb mijn hart verloren aan de prachtige en veelzijdige natuur van Nieuw-Zeeland waar ik 1,5 jaar heb vertoeft. Naar de Dolomieten in Italië ben ik het vaakst opnieuw naar terug gekeerd: de afgelopen zomers 3x op rij.
  • Waarom noSunnoSun = nieuwe plekken ontdekken, actief zijn in mooie natuur, nieuwe mensen leren kennen en lekker kamperen in de buitenlucht. Dat is iets waar ik heel graag aan bijdraag. Bovendien vind ik het leuk in mijn rol als reisbegeleider mijn enthousiasme voor actieve reizen en de natuur op anderen over te brengen en mijn kennis en ervaring met anderen te kunnen delen.