Dick

Dick

De reis die je maakt, is net zo belangrijk als de bestemming waar je heen wilt!

De eerste wandeling in Noorwegen naar de Preikestolen. Niemand wist wat ons te wachten stond, maar als een energieke groep begonnen we aan de wandeling. Ook al duurde de heenweg maar 2 uur, wij als groep hebben er wel 3 uur over gedaan om van alle kleine dingen te genieten die we onderweg tegen kwamen. Uiteindelijk natuurlijk het hoogtepunt van de tocht: de Preikestolen. Als groep hadden we ons eerste hoogtepunt gehaald met ze allen. Met een prachtig uitzicht hebben we als groep goed kunnen uitkijken naar de rest van de reis en was het een heel mooi begin van een hele mooie reis!

  • Woont inBreukelen
  • Begeleider sinds2017
  • Hobby'sHandballen, outdoor sporten, bushcraften en banket bakken.
  • Favoriete bestemmingZweden. De natuur is zo mooi. De rust die je kan vinden in de bossen terwijl je een prachtig uitzicht hebt. Het wildkamperen, het kunnen overleven in de natuur.
  • Waarom noSunIk wil graag actieve reizen begeleiden waar veel variatie in zit. In veel verschillende landen ervaringen en herinneringen op doen. Het buiten zijn met een groep mensen en ze een mooie reis geven lijkt me mooi om te doen. Al deze dingen komen samen bij noSun.