Anna

Anna

Ola! Ik ben Anna en ik ben jullie reisbegeleider! Ik kom uit Den Haag maar woon inmiddels al wat jaren in Nijmegen, waar ik Culturele Antropologie studeer en werk als fietskoerier bij Velocity. Ik ben een groot fan van fietsvakanties en vakanties waar je een beetje in het niks verdwijnt. Een uitdagende dag eindigen met een warm vuurtje en chocolade is voor mij een goede definitie van geluk. Na een half jaar in Noorwegen te hebben gewoond ben ik nog fanatieker geworden in het outdoor leven. Voornamelijk in de vorm van lange trailruns en mountainbiken. Je kan met mij altijd praten over plantjes en schattige dieren, sport, soms wat filosofie, winterzwemmen, lekker eten en bijzondere buitenwc’s. Tot snel in de buitenlucht!

  • Woont inVoorburg
  • Begeleider sinds2022
  • Hobby'sHardlopen (trailrunnen vooral), triathlon, cello spelen, buitenzwemmen, scouting, creatieve projecten
  • Favoriete bestemmingLastig! Zwitserland is altijd mooi en stelt nooit teleur. Maar als je goed op zoek gaat zijn er in ieder land hele mooie plekken te vinden (ook niet-toeristische).
  • Waarom noSunOmdat outdoor en actief zijn voor mij een gouden combinatie is die altijd goed uitpakt. Omdat het samen zijn met een groep, buiten, je ervaringen nog beter maakt – dan kan je de blijdschap delen. En omdat het gewoon heel gezellig is om met een groep op vakantie te gaan in de mooie natuur!