Het team


Martijn

Functie Eigenaar, Marketing
Bestemmingen IJsland, Noorwegen, Zweden, Lapland, Ierland, Schotland, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland, de Ardennen en Nieuw-Zeeland.
Bij noSun sinds 2003
Hobby's Hardlopen, (wedstrijd)zeilen, hockey, skiën, Scandinavië, outdoor activiteiten en literatuur.
Verder Het is mijn passie om jou mee te nemen op een van onze groepsreizen in Europa en te zorgen voor een WOW beleving. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten actief bezig; hardlopen outdoor activiteiten, of lees een goed boek. Getrouwd met Sabine en we hebben 2 dochters. Tenslotte ben ik benoemd tot lid van de Geschillencommissie Reizen.

Luca

Functie Product Manager & Hoofd reisbegeleiding
Bestemmingen Zwitserland, Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Zweden, Kroatië, Griekeland en IJsland.
Bij noSun sinds 2011
Hobby's Reizen, snowboarden, pianospelen, muziek, lezen, vrienden.
Verder Ik vind het super om mensen te kunnen helpen om een geweldige reiservaring te bieden. Doordat ik veel actieve vakanties heb ondernomen snap ik wat de reizigers willen en kan ik me goed inleven.

Anne

Functie Office Manager
Bestemmingen Cyprus, Engeland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, IJsland, Italië, Kroatië, Maleisië, Marokko, Noorwegen, Polen, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden
Bij noSun sinds 2015
Hobby's Reizen, hardlopen, lezen, vrienden en familie
Verder Ik vind het een uitdaging om mensen een fantastische reis te laten beleven en ze een unieke ervaring te bezorgen. Het geeft me een goed gevoel om ervoor te zorgen dat alles geregeld is voordat de reis van start gaat.

Nathasja

Functie Toppertje van een afstudeerstagiair
Bestemmingen Oostenrijk, Italië, Frankrijk, Engeland, Zweden, Hongarije, Griekenland, Thailand, New York.
Bij noSun sinds 2016
Hobby's Lezen, piano spelen, reizen, spelletjes en vrienden.
Verder Als afstudeerder houd ik me bezig met de video’s en het YouTube kanaal van noSun Groepsreizen. Ik wil jullie graag laten zien waarom jullie een vakantie bij noSun moeten boeken. Daarnaast zorg ik voor handige video’s zodat iedereen goed voorbereidt op vakantie gaat.

Fleur

Functie Klantenservice en online marketing
Bestemmingen IJsland, Schotland, Italië, Zweden, Frankrijk, China, Kirgizië, Marokko, Ecuador, Peru
Bij noSun sinds 2017
Hobby's Cultuursnuiven - op reis, in musea, in het theater en op festivals - hockey, lezen, koken en gezelligheid met vrienden en familie.
Verder Onze dromen zijn soms rijker dan de werkelijkheid, maar ik vind het leuk je te kunnen helpen die dromen zo dicht mogelijk te benaderen in een fantastische vakantie ervaring!

Dylan

Functie Stagiair
Bestemmingen Frankrijk, Denemarken, Engeland, Spanje, Mallorca, Turkije. Canarische Eilanden, Nieuw-Zeeland en Australië.
Bij noSun sinds februari 2017
Hobby's Fitness, muziek, DJ'en, uitgaan, vrienden en rondreizen.
Verder Als stagiair houd ik mij bezig met onder andere de klantenservice en de webshop. Voor mij is het belangrijk dat jij een geweldige reiservaring bij noSun zal hebben, waarbij wij als team jouw verwachtingen zullen waarmaken en overtreffen.

Daniëlle

Functie Afstudeerstagiaire
Bestemmingen Duitsland, België, Tsjechië, Turkije, Griekenland (Rodos, Corfu en Kreta), Bulgarije, Engeland, Gran Canaria, Mallorca, Lanzarote, Kroatië en Mexico.
Bij noSun sinds Februari 2017
Hobby's Sporten, gezelligheid met vrienden en reizen.
Verder Als afstudeerstagiaire houd ik mij bezig met onder andere de klantenservice en mijn onderzoek naar de mogelijkheden voor het aanbieden van intercontinentale reizen. Mijn passie is om voor jou een passende reis te boeken met een onvergetelijke reiservaring.

Wendy

Functie Boekhouding
Bestemmingen Turkije, Griekenland, Spanje en Tsjechië
Bij noSun sinds december 2016
Hobby's Voetballen, tennissen, vrienden en carnaval
Verder Reizen is driedubbel plezier: Verwachting, Avontuur en Herinnering. Ik hoop dat dit voor al onze reizigers waarheid wordt en dat ik daar op de boekhouding mijn steentje aan bij kan dragen!

Bekend van


Simple Share Buttons
Simple Share Buttons