Dare to go out!

Bij noSun richten we ons op actieve groepsreizen en singlereizen. Deze groepsreizen zijn outdoor, uitdagend en back to basic. Hierbij is de bestemming belangrijk, landen en streken die niet direct bekend staan als populaire en zonnige vakantiebestemmingen. Je bevindt je onder gelijkgestemde individuen zoals singles of mensen die alleen reizen. Hier ontstaat ook wel eens een relatie uit, maar dat is geen doel op zich.

We willen de drempel om met onbekenden een outdoor reis te ondernemen zo laag mogelijk maken. Door onze persoonlijke aanpak is er meer vrijheid voor jouw reiservaring met het gemak van een goed georganiseerde groepsreis. We delen graag onze passie voor natuur en avontuur met jou. Onze reizen zijn bedoeld voor actieve reizigers die graag samen nieuwe belevenissen creëren.

Groepsreizen

Onze reizen gaan naar landen en streken die niet direct bekend staan als populaire en zonnige vakantiebestemmingen. NoSun dus! Deze eigenwijsheid en tegendraadsheid in onze naam zit in ons DNA. We dagen mensen uit naar buiten te gaan en het nog ‘niet ontdekte’ te beleven. En we dagen mensen ook uit om uit hun comfortzone te komen en nieuwe mensen te leren kennen. In je eigen vertrouwde omgeving ontmoet je die niet snel. Ga mee met één van onze prachtige reizen en deel je belevenissen met anderen.

Reisbegeleiders

norway1Iedereen die wel eens een groepsreis heeft gemaakt weet het: de reisbegeleider maakt of breekt de reis. Bij noSun hechten we veel waarde aan enthousiaste en deskundige reisbegeleiding. Veel van onze reisbegeleiders hebben niet alleen jarenlange reiservaring met onze bestemmingen maar vaak is actief, sporten en natuur de rode draad in hun leven. We spreken bewust over reisbegeleiders en niet over reisleiders. Onze reisbegeleiders zijn allereerst zeer ervaren reizigers met kennis van de cultuur en natuur. Bovendien zijn onze reisbegeleiders door noSun opgeleid om een scherp oog te hebben voor groepsdynamiek. Ze weten hoe ze moeten handelen in belangrijke (nood)situaties en belangrijker nog; ze hebben een enorme passie om actieve groepsreizen te begeleiden in het mooie Europa. Onze reisbegeleiders zijn tijdens de ZOOVER awards gewaardeerd met een 9,4!

noSun bij RTL4 & RTL5

Eind 2014 was noSun te zien bij RTL4 & RTL5. Presentator Jeroen Post vroeg ons over onze groepsreizen, de reizigers, de mooiste bestemmingen en onze tips voor reizigers. 

Bekend van


Simple Share Buttons
Simple Share Buttons