Informatie

 

noSun, jouw reisavontuur in Europa

Met noSun ervaar je de meerwaarde van actieve groepsreizen. Al onze groepsreizen zijn met liefde, kennis en ervaring samengesteld. Hierdoor kunnen wij je de avontuurlijke groepsreis door Europa bieden die perfect bij jou past. Landen en streken die niet direct bekend staan als een populaire en zonnige vakantiebestemmingen hebben (heel) veel meer te bieden dan je denkt. Als je niet dagenlang wilt zonnen op het strand en de rijen bij attracties wel kunt missen dan ben je bij noSun groepsreizen aan het juiste adres! Met ruim 10 jaar gespecialiseerde groepsreis ervaring kennen we de natuur, lokale bevolking en zeker de allermooiste plekken van onze bestemmingen. Dat reist wel zo prettig!

Groepsreizen

noSun reist in groepen van circa 8 personen. Er gaat niets boven het samen kunnen delen van je reisavontuur. Door de beperkte groepsomvang biedt elke groepsreis een persoonlijke sfeer en heb je genoeg mogelijkheden voor individuele vrijheid van jouw reiservaring. Bij noSun heb jij immers meer te vertellen!

Reisbegeleiders

norway1Iedereen die wel eens een groepsreis heeft gemaakt weet het: de reisbegeleider maakt of breekt de reis. Bij noSun hechten we veel waarde aan enthousiaste en deskundige reisbegeleiding. Veel van onze reisbegeleiders hebben niet alleen jarenlange reiservaring met onze bestemmingen maar vaak is actief, sporten en natuur de rode draad in hun leven. We spreken bewust over reisbegeleiders en niet over reisleiders. Onze reisbegeleiders zijn allereerst zeer ervaren reizigers met kennis van de cultuur en natuur. Bovendien zijn onze reisbegeleiders door noSun opgeleid om een scherp oog te hebben voor groepsdynamiek. Ze weten hoe ze moeten handelen in belangrijke (nood)situaties en belangrijker nog; ze hebben een enorme passie om actieve groepsreizen te begeleiden in het mooie Europa.

noSun bij RTL4 & RTL5

Eind 2014 was noSun te zien bij RTL4 & RTL5. Presentator Jeroen Post vroeg ons over onze groepsreizen, de reizigers, de mooiste bestemmingen en onze tips voor reizigers. 

Bekend van


Simple Share Buttons
Simple Share Buttons