Verleg je grenzen


De voorinschrijving sluit op 18 mei. Don't be sorry

Soms komt er iets super unieks voorbij, dat je niet wil missen

noSun neemt je mee op expeditie

We nemen je mee op expeditie naar het dak van de wereld.

Ken je dat? Vol verbazing hoor je een verhaal van iemand die een berg heeft beklommen van boven de 8000 meter. Wat bezielt iemand om zoveel af te zien en risico te nemen?

Of je nu stiekem droomt van de aller hoogste toppen of dat iets lager ook goed is. Met noSun kun je 18 oktober t/m 3 november naar Everest Base Camp in Nepal.

We beklimmen de paden die velen hebben beklommen die naar de hoogste top van de wereld gingen. Velen kwamen terug, sommigen niet. Er hangt iets mystieks in deze omgeving en jij kunt er gewoon bij zijn. De sfeer proeven en naar een hoogte van 5364 meter hiken. Je dompelt je helemaal onder in de wereld van de bergbeklimmers, gebruiken, mythes en zult er veel over leren. Vanuit Base Camp zullen we ook beklimmers zien die vertrekken naar hoger gelegen bestemmingen. Simpelweg niet te bevatten.

In aanmerking komen om mee te kunnen met deze reis?

Tja, de reis zal niet voor iedereen toegankelijk zijn. Want een groepsreis naar Everest Basecamp is prijzig en niet voor watjes. Maar amai wat is het daar gaaf! Gegarandeerd.

Dus als jij niet snel bang bent en van uitdagingen houdt, is dit jouw dag, jouw moment.

Volg je ons nog steeds en kun je niet wachten om mee te gaan? Of twijfel je nog of je familie, al je vrienden en collega’s aan je lippen zullen hangen als je ze vertelt over je reisplannen?

Hoe het werkt als je mee wil op expeditie

Maandag 22 mei om 16:00u zullen we deze reis officieel lanceren. Vanaf dat moment kan iedereen deze reis boeken. Maar jij wilt natuurlijk 100% zeker weten dat je mee kunt. Je krijgt van ons precies 7 dagen de tijd om je in te schrijven. Zonder verdere verplichtingen. Op 18 mei om 10:00 uur sluit de voorinschrijving. Alleen als je je hebt ingeschreven, krijg je exclusief 72 uur de tijd om als eerste deze ultieme groepsreis te boeken en je krijgt er een gratis bonus bij.

Bevestiging van de boekingen zal gaan op volgorde van de inschrijvingen. Er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar. Vol is ook écht vol.

Schrijf je direct in en je krijgt exclusief de mogelijkheid om als eerste mee te gaan op deze reis, plus een bonus

• Doe dit voor 18 mei 10:00 uur
• Jij krijgt de hele reisbeschrijving, prijs, reisdata en het programma, 72 uur eerder dan de rest van Nederland en België. Exclusief.
• De gratis bonus is bij boeking voor jou
• Ook als je enorm nieuwsgierig bent naar deze gave expeditie kun je je dus aanmelden, zonder verplichtingen

Verleg je grenzen in Nepal

JA IK WIL, als eerste geïnformeerd worden over deze expeditie

  • Je bent tot niets verplicht. Als je je aanmeldt informeren we je als eerste over deze toffe reis, kun je als eerste boeken én krijg je de gratis bonus. Mooi toch?

    Onze privacy policy is hierop van toepassing. Kort samengevat: we sturen je een paar keer een e-mail over Everest Base Camp, of over een andere gave reis, geven je gegevens zeker niet door aan derden en zullen goed voor je gegevens zorgen. 3 maanden na aanmelding zullen we mailinglist weer verwijderen.