afterSun Festival


Normal life can wait, dare to go out!

Heb jij ook zo'n toffe tijd gehad met jouw noSungroep? Speciaal om dat lekkere vakantiegevoel extra lang vast te houden, organiseren wij zaterdag 29 september het afterSun Festival!

Wat kun je verwachten?

  • Heerlijk vers bereide pizza’s
  • Dampende hottubs
  • Toffe MTB clinic op een bijzonder mooie trail
  • Trailrunclinic
  • Klimwand
  • Nachtelijke boswandeling
  • Natuurlijk gitaarmuziek bij het kampvuur!

Alles in de bekende noSun setting met meer dan 350 andere gezellige single reizigers. Zet 29 september dus in jouw agenda, app vandaag nog de reisgenoten van jouw groepsreis om ook te komen en koop je ticket tegen de early-bird prijs!

Ook als je nog niet met noSun op reis bent geweest ben je van harte welkom.

Na 21 september vervallen de early-bird prijzen, er is plaats voor maximaal 400 bezoekers. Dus wacht niet te lang met bestellen! Scoor vandaag nog je tickets voor het 2e afterSun Festival, op zaterdag 29 september

Check de aftermovie om helemaal in de stemming te komen!

We organiseerden het festival in september 2017 voor het eerst en het was een groot succes. Met meer dan 200 reizigers en reisbegeleiders, mountainbikeclinics, hottubs, een klimwand, trailrunningclinic, heerlijk eten, fijne muziek van DJ Davolta en een gezellig kampvuur was het een meer dan geslaagde editie! Je begrijpt het al, dit jaar gaan we er een nog mooier feest van maken!

Voor wie?

Wij organiseren het festival voor mensen die zin hebben in een actief outdoor festival. Het maakt niet uit of je al eens met noSun op reis bent geweest. Je kunt ook gewoon komen om kennis te maken met noSun, het team achter noSun of om andere leuke mensen te ontmoeten. Wist je trouwens dat veel mensen alleen komen? Door de opzet van het festival kom je gemakkelijk in contact met anderen. Geen probleem!

Waar is het?

Het afterSun Festival zal net als het afgelopen jaar plaatsvinden op Allurepark de Krakeling, Woudenbergseweg 17, 3707 HW te Zeist. Er is voldoende gratis gelegenheid om te parkeren bij de camping.

Claim vandaag nog je festivalkaartjes

afterSun Festival 2019, mis het niet!