Wat brengt 2018? 6x een ‘tipje van de sluier’ bij noSun groepsreizen!

Op naar een jaar vol reisavonturen!

Je hebt nog lang niet genoeg van kerstkransjes en oliebollen en van bubbels ben je ook niet vies: wat een geluk dat 2017 er nog niet helemaal op zit! Voor veel mensen is het einde van het jaar een moment waarop ze terugkijken en herinneringen ophalen. Tegelijkertijd maken we ook met zijn allen alweer plannen voor het nieuwe jaar. Bij de toast die je op 31 december om middernacht uitbrengt, omhels je de mensen om je heen en de eerste vage ideeën over wat 2018 je zou moeten gaan brengen borrelen in je op. Spreek je ze uit? Hou je ze voor jezelf? Zijn het goede voornemens? Jaloersmakende reisplannen? Echt? Top! Dan helpen wij je een eindje op weg, want in 2018 ben je bij noSun groepsreizen weer aan het juiste adres voor een flinke portie avontuur, outdoor en gezelligheid!

Nieuw in 2018

Dit jaar gaat het gebeuren: op veler verzoek, na een prachtig afstudeeronderzoek en uitgebreide bestudering van onze reisspecialisten, zet noSun haar eerste stappen in Noord-Amerika. We gaan naar Canada! Het land van bergen en beren, bossen en meren is onze eerste verre bestemming. In zestien dagen ontdek je het zuid-oosten van het land. Wat biedt deze reis je? Wat dacht je van spectaculaire activiteiten, wilde beren (hopelijk niet té dichtbij), en een aantal nachten écht dicht bij de natuur met wildkamperen. Dat is de reis in een notendop, maar ben je nieuwsgierig geworden naar het hele programma check dan de website even!

Ook nieuw in 2018

Een heerlijke actieve week in het zonnige Zuid-Frankrijk! In tegenstelling tot de reis naar Nice is dit een kampeerreis, waarbij je een hele week lekker buiten bent: canyoning, kajakken, een bivak, elke avond lekker buiten koken: actief en outdoor zijn dé kenmerken van dit nieuwe pareltje! Natuurlijk verblijf je in de vertrouwde noSun tenten en is er een noSun reisbegeleider om ervoor te zorgen dat je een te gekke week zult hebben.

Nog meer nieuws? Jazeker!

Eén van onze jaarlijkse toppers is toch wel de rondreis door Ierland. Steeds vaker kwam ook Noord-Ierland in onze gedachte boven drijven, want hoe cool is het daar met de combinatie van prachtige natuur en rijke historie! We hebben ons erin vastgebeten, kwamen prachtige Game of Thrones locaties tegen, gingen terug naar de plek waar het drama met de Titanic ooit allemaal begon en konden nauwelijks kiezen uit alle toffe outdoor activiteiten die het land te bieden heeft. Wij vinden het een supermooi reisje geworden en guess what? Je slaapt elke nacht in een heerlijk bed waarna er ’s ochtends een ontbijtje voor je klaar staat. Zo ben je hoe dan ook klaar voor alle avonturen die de reis in petto heeft. Are you in? Spectaculaire groepsreis Noord-Ierland

Terug van weggeweest

Een weekje naar de Duitse Eifel! Op maar drie uur rijden wacht je een actieve en groene groepsreis. Je kunt je hier helemaal onderdompelen in het mooie landschap, de sfeervolle stadjes aan de kabbelende rivier en je eet er heerlijke bratkartoffeln, bratwurst en drinkt een lekker biertje. Tijdens deze actieve 7-daagse singlereis ga je kanoën, mountainbiken en hiken. En weet je wat? Het verblijf is in drie verschillende accommodaties. De bedjes zijn gespreid en de ontbijtjes worden voor je klaargezet: op naar weer een nieuwe mooie dag in de Eifel! Ontdek de Duitse Eifel!

Toffe nieuwe reiselementen

Met fantastische wandelingen (de uitzichten in de Zwitserse bergen zijn werkelijk adembenemend), downhill steppen en raften was de rondreis door Zwitserland al een toppertje. Maar: heb jij wel eens gehydrospeed? Met een board en flippers trotseer je de rivier met stroomversnellingen, ontzettend leuk en zo ervaar je Zwitserland weer op een heel andere manier! Actieve groepsreis Zwitserland

Wegens succes op herhaling

De Faeröer eilanden: halverwege Denemarken en IJsland, perfect als tussenstop tijdens een roadtrip! Vorig jaar voor het eerst op de planning en dat bleek een succes: we kregen de meest prachtige foto’s toegestuurd en er werd zelfs een helikoptervlucht gemaakt om het gebied van bovenaf te kunnen bekijken, spectaculair! Bovendien maak je de tweede week van de reis een mooie ronde langs de hoogtepunten van het zuidelijke deel van IJsland: gletsjermeren, een gletsjerhike, een bezoek aan diverse nationale parken, adembenemende watervallen en natuurlijk bezoeken we Geysir en ontspannen we in de Blue Lagoon. Ga op ontdekkingstocht naar de Faeröer eilanden!