Vakantie vieren om de hoek

Wat gaan we deze zomer doen?

Omdat we met z’n allen in deze bizarre tijd van “Corona” zitten, hebben we veel om over na te denken. Zo ook bijvoorbeeld over de aankomende zomervakantie. We snappen dat het allemaal best spannend en moeilijk is om hier een keuze in te maken. We denken graag met je mee en hebben daarom corona veilige groepsreizen ontwikkeld. Gewoon om de hoek bij jou thuis op singlereis! Wat dacht je van een stuk hiken op het Pieterpad of de hoogste berg van Nederland aan tikken in Vaals. Jaja…. Nederland heeft zoveel moois. Daar waar we altijd groots dachten, denken we nu in oplossingen. We komen er daardoor weer helemaal achter hoe mooi ons fijne kikkerlandje eigenlijk is. De groepsreizen die je van ons gewend bent kunnen we met de 1,5 meter maatregel gelukkig gewoon uitvoeren. Kamperen in Nederland is zo gek nog niet. Er zijn nog genoeg plekken die je nog niet hebt ontdekt. Het outdoor gevoel is zeker ook in Nederland te vinden. Wie gaat er mee op avontuur?kanovaren friesland molens groepsreis

Het mooie Nederland ontdekken

We hebben misschien allemaal wel een fijne herinnering aan een vakantie in Nederland. Misschien wel één die je in je kindertijd hebt gemaakt met je ouders. Ik in ieder geval wel! Kamperen in Nederland op een leuke camping, nieuwe mensen ontmoeten, leuke activiteiten doen en misschien nog wel herinneringen aan een vakantieliefde. Dit jaar worden we misschien wel gedwongen om in Nederland op vakantie te gaan en dat is misschien helemaal zo gek nog niet. Hoe leuk is het om samen een groepsreis te maken met gelijkgestemden. En “elk nadeel heeft zijn voordeel” en zo ook het reizen in Nederland. Je bent geen hele dag kwijt om van A naar B te komen. Je kan met je Nederlandse taal overal terecht (misschien met je accent niet?). En laten we eerlijk zijn de supermarkt in Nederland is net wat fijner dan in het buitenland. Ook de zomerse temperaturen laten ons de afgelopen jaren niet meer in de steek, dus ik zie eigenlijk alleen nog maar voordelen.

busje tentenkamp reizigers

Corona veilige noSun reizen in eigen land

En als we dan toch al een beetje uit onze ‘comfortzone’ gaan, waarom dan ook niet een reis kiezen die we misschien anders ook niet hadden gedaan. Zoals bijvoorbeeld de Groepsreis ontdek actief Twente. Tijdens deze reis heb je een pas om de hele week onbeperkt te waterskiën en/of wakeboarden. Maar ook maak je een vette mountainbike tocht en ontdek je wat suppen nou eigenlijk is. Of wat dacht je van wildkamperen tijdens de groepsreis kano reis in Friesland, wie had dat gedacht dat je gewoon legaal je tentje ergens in de natuur mag opzetten in Nederland. Je gaat echt weer even back to basic. En overdag geniet je van de mooiste verborgen plekjes in Friesland. Voor nog meer verrassende outdoor trips bij jou om de hoek kijk dan hier.

ASP Adventure groepsreis grotbiken single

 

Ik hoor graag jullie mooie verhalen, verrassende plekjes en belevingen na afloop van je reis! Ik weet zeker dat het een singlereis zal zijn die je niet snel zal vergeten.