Reisverslag: op avontuur in Noorwegen

Noorwegen staat bekend om de ontzettend mooie natuur die het land heeft. Gletsjers, hoge watervallen, immens uitgestrekte landschappen, Noorwegen heeft het allemaal! Het is daarom ook de ideale bestemming voor een actieve outdoor vakantie. Onze volledig verzorgde groepsreizen naar Noorwegen zitten bomvol activiteiten die je niet zou willen missen, zoals ijsvissen, scheuren op een sneeuwscooter of misschien zelfs sleeën achter de husky’s! Lees hieronder het reisverslag van Armin, die je voorging naar Noorwegen en laat je overtuigen! 

Waarom heb je voor noSun gekozen?

Op dat moment keek ik naar het aanbod van singlereizen op korte termijn. Ik kwam toevallig een paar reizen van jullie tegen en toen heb ik één daarvan geboekt naar Noorwegen. De reizen van noSun spraken me aan door het idee van het maken van een rondreis. 

meisje bovenop een berg in noorwegen

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Ik ben bij jullie terecht gekomen via singlereizen. 

Je bent naar Noorwegen op reis gegaan, waarom heb je voor dit land gekozen?

Ik kon kiezen tussen Noorwegen en Finland in de periode dat ik weg wilde. Op dat moment ging de reis naar Finland met het vliegtuig en de reis naar Noorwegen met de bus. Dat was voor mij een fijner gevoel om niet te hoeven vliegen, mochten er nog ontwikkelingen zijn met het coronavirus. Ik heb Noorwegen al eens eerder bezocht met de boot, maar nu wilde ik het wel graag zien vanaf het land zelf. Qua tijd en geld maakte het niet veel uit maar dat was dus uiteindelijk de doorslaggevende factor om voor Noorwegen te kiezen.

 

Zijn er bijzondere momenten of gebeurtenissen die je zijn bijgebleven van je gemaakte reis?

De groep was echt een hele goede groep waar we mee gingen. Wij gingen soepel om met de taakverdelingen en alles verliep goed en gezellig. Over het algemeen kon iedereen goed met elkaar opschieten en waren er leuke en goede gesprekken. Noorwegen is een mooi land om wandelingen te maken, we hebben geweldig mooie plekken gezien en dat mocht ik delen met mooie mensen om me heen. Wat je doet is leuk, maar uiteindelijk zijn de mensen met wie je gaat het meest belangrijke. De groep kan de vakantie maken of kraken; dus dit was zeker maken!

Selfie groep reizigers in Noorwegen

Reis je vaker alleen of in groepsverband?

Dit was de eerste keer dat ik in groepsverband reisde. Ik ben vaker alleen op reis geweest.

 

Zou je het andere mensen aanraden om met noSun te reizen?

Ik zou het andere mensen zeker aanraden om met noSun te reizen. Wat ik prettig vond aan onze reis is dat er een plan is, maar er niks vast staat. Je bent heel flexibel en onze reisbegeleider is ook veel van het plan afgeweken, om in combinatie met onze input een perfect programma voor onze groep te creëren.

Heb je vriendschappen aan je reis overgehouden?

Ik heb zo nu en dan met een paar mensen nog contact via WhatsApp. Eens in de zoveel tijd hebben we contact met elkaar.

Volg je noSun op sociale mediakanalen? Instagram en Facebook bijvoorbeeld.

Ik volg jullie op Instagram en Facebook. Dan denk ik, ‘wie weet, de komende zomer weer!’

Hoe geniet jij na van je vakantie? Doe je dit bijvoorbeeld door een fotoboek aan te maken of op een andere manier?

We hebben als groep alle foto’s verzameld, dus af en toe kijk ik er eens tussendoor maar verder leef ik eigenlijk meer in het moment en ben ik bezig met zaken die er aankomen in plaats van dat ik terugkijk naar dit soort ervaringen. Tijdens gesprekken met andere mensen over de reis word ik altijd wel weer enthousiast en ik vind het dan ook altijd leuk om foto’s te laten zien.

Ga jij met ons mee naar Noorwegen?

Hebben we je kunnen overtuigen om naar Noorwegen te gaan en de prachtige natuur zelf te gaan bewonderen? Neem dan snel een kijkje tussen het actuele reizenaanbod en wie weet zit je binnenkort in Noorwegen!

Ik wil ook naar Noorwegen!