Een reisorganisatie, die heb ik toch helemaal niet nodig?

De wereld ligt aan je voeten, het internet is de standaard geworden.

Ging je 30 jaar geleden op reis dan was je noodgedwongen overgeleverd aan een reisbureau of reisorganisatie. Het telefoonnummer van het hotel in Spanje was simpelweg niet te vinden en een ticket boeken bij een luchtvaartmaatschappij was een heel karwei.

Nu 30 jaar later vinden we in 3 muisklikken of 3 keer swipen een onderkomen voor 8 personen in een afgelegen boshut in de jungle van Peru. 2 klikken verder en je hebt de bijpassende tickets en een bustransfer. Easy toch? En wat te denken van alle reviews, simpelweg een paar minuten scrollen en je krijgt een aardig beeld van de accommodatie zoals ie werkelijk is en hoe de gastheer zich gedraagt. De wereld is door het internet veranderd in een dorpje. In een paar minuten ben je overal.

Klopt! Waarom bestaan jullie uberhaupt nog, noSun?

Het reizen voor individuen in groepsverband is natuurlijk ons grootste bestaansrecht. Wij brengen mensen met dezelfde passie bij elkaar. Verliefd, verloofd, getrouwd of gewoon happy single. Het maakt ons niet uit!

Omdat wij van avontuurlijke reizen houden is het samenstellen van deze reizen best complex, dat ene hotel in Spitsbergen (toevallig het noordelijkste hotel ter wereld) vind je niet zomaar. Laat staan dat je niet zomaar kunt rondwandelen op Spitsbergen, ijsberen wonen er namelijk ook.

IJsland is ook een mooi voorbeeld. Je kunt er prachtig wandelen, maar DE perfecte route vinden kan enorm lastig zijn. Die hebben wij al voor je uitgezocht en ook getest. Dat is namelijk een vereiste. Dat kost tijd en is ook kostbaar maar we willen dat jij dé perfecte reis krijgt. Uiteraard is het jouw vakantie en is er in overleg heel veel mogelijk. Nu weten wij wel hoe we de drukte van Blue Lagoon kunnen vermijden, maar misschien weet jij ook wel dat ene mooie plekje weg van het massa toerisme. Ijsland wandelreis noSun

Speciale wensen...

Persoonlijke aandacht, daar houden wij van. Mail, bel of chat en vertel ons wat je graag wilt en waar wij rekening mee moeten houden. We helpen je ontzettend graag met het vinden van jouw perfecte reis. Uiteraard kosteloos. Ben je beperkt in je budget? Geen probleem, we adviseren je graag!

Sommige reizen in ons aanbod zijn voor een specifieke doelgroep, 8 dagen wildkamperen met daarin veel wandelkilometers kan best pittig zijn. Twijfel je of deze reis voor jou geschikt is? We adviseren je graag. Ook als je misschien nog niet de conditie hebt maar daar wel graag naar toe wilt werken. groepsreis spaanse pireneeen

 

Zorgeloos, wel zo prettig toch?

Heb je de perfecte reis gevonden en geboekt? Daarna kun je rustig achterover gaan leunen en gaan genieten van de voorpret. We zorgen dat je ruim op tijd alle informatie thuis krijgt en je tickets correct zijn.

Gaat er toch iets mis tijdens de reis? Geen zorgen, we staan direct klaar om je te helpen. 24 uur per dag en 7 dagen in de week, waar je ook zit.

Twijfel je toch nog? Er staat een compleet team van experts voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Lees je liever hoe andere reizigers onze reizen hebben ervaren? Onlangs zijn we door Reisgraag.nl uitgeroepen tot beste reisorganisatie! Hier lees je hoe andere reizigers noSun hebben ervaren. Wij zijn er trots op!

nosun winnaar reisgraag award 2020