Een Belgisch zusje erbij

In België werd een noSun zusje geboren met de naam Mr.Yeti!

In januari 2016 was het zo ver. We waren al enige tijd in overleg met elkaar hoe we samen de Belgische markt zouden kunnen gaan betreden. Mr.Yeti is daarvan de uitkomst. Manon Hollink, voormalig noSun medewerker, is vol goede moed aan de slag gegaan als kersverse ondernemer in België. Als je naar de website en reisprogramma’s kijkt dan zul je zien dat het echt een zusje is. Veel overeenkomsten maar net even anders. Wat Mr.Yeti precies doet? Dat leggen we je graag uit.

Mr. Yeti is de nieuwe Belgische touroperator voor actieve reizigers! De touroperator heeft begin dit jaar haar deuren geopend in België en is gespecialiseerd in het aanbieden van actieve groepsreizen in Europa speciaal voor de Vlaamse markt.

Wie zegt dat je alleen vakantie kan vieren op zonnige bestemmingen? Mr. Yeti wil het tegendeel bewijzen, want hij is op z’n avontuurlijkst in de noordelijkste gebieden van Europa, die niet direct bekend staan als populaire en zonnige vakantiebestemmingen. Weet je wat hier een groot voordeel van is? Je bent ver weg van het massatoerisme en staat niet uren lang aan te schuiven in een rij bij de ‘bekende’ attracties.

Maar wie is Mr. Yeti eigenlijk? De meeste avonturiers onder ons hebben vast wel eens van een Yeti gehoord. De vele mythen die bestaan over dit groot, harig en actieve dier die zou leven in koude gebieden en bossen. Een Yeti wordt ook wel eens de verschrikkelijke sneeuwman genoemd. Dit alles geeft aan dat je met de reizen van Mr.Yeti zeker niet stil zal zitten en veel avontuur zult beleven! Durf jij het aan hem te ontmoeten? Ga dan met Mr.Yeti mee op avontuur in Europa!

Mr.Yeti biedt alleenreizende Vlamingen de mogelijkheid om in een kleine, gezellige groep van circa 8 personen, reiservaringen te delen. Een groot voordeel van deze kleine groepen is het persoonlijk contact met elkaar. De groepsreizen worden begeleid door een Vlaamse, ervaren, enthousiaste en gezellige reisbegeleider. Hij zal je de mooiste plekjes van Mr.Yeti’s bestemmingen laten zien.

Mr. Yeti biedt het hele jaar door reizen aan naar de Noordelijkste gebieden van Europa. Dus ook als je graag in de winterperiode kennis wilt maken met bijvoorbeeld Zweden of IJsland, ben je bij Mr. Yeti helemaal op je plek! De meeste reizen vertrekken vanuit België, met uitzondering van een aantal vliegreizen die veelal vertrekken vanaf Schiphol Amsterdam. Gewoon omdat wij het jou zo gemakkelijk mogelijk willen maken. Ben jij actief, gezellig en avontuurlijk? MrYeti.be!