Door: Melissa

Uit de wind kun je de warmte van de lentezon al goed voelen en als je heel goed kijkt zie je her en der een lichtgroene gloed aan de takken van de bomen verschijnen: hoewel het soms nog aardig fris is, lijkt het voorjaar nu toch echt in aantocht! Daarmee komen ook de lentekriebels en begint menigeen zich te verdiepen in nieuwe vakantiebestemmingen; waar wil ik naar toe, wat wil ik doen, wanneer kan ik weg? Hierbij de populairste noSun groepsreizen op een rijtje, om je alvast een eindje op weg te helpen!

In de categorie wandelen: een trekking over de uitgestrekte Hardangervidda

Het grootste bergplateau van Europa en één van de mooiste nationale parken van Noorwegen is een fantastische locatie voor een wandelreis. Geniet dagenlang van de eindeloze uitgestrektheid, stilte en schoonheid in een gebied van duizenden vierkante kilometers ongerepte natuur. Al wandelend over smalle paden in het door gletsjers uitgesleten gebied kom je langs ruige bergen, stille meren, stromende rivieren en ruisende watervallen. Je overnacht tijdens deze groepsreis in je eigen tent op rustige plekken met de meest fantastische uitzichten. Een afwisselende wandelreis die de afgelopen jaren onverminderd populair is en bij reizigers een onvergetelijke indruk achterlaat!

Gek op wandelen? Kijk ook eens bij Schotland voor de West Highland Way, de wandelweek naar de Trollheimen (Noorwegen), de wandelvakantie op Mallorca of de afwisselende hike, strand en relax-reis naar het zonnige Sardinië.

Even helemaal weg met de 15-daagse rondreis naar IJsland

In de vorige blog heb je al kunnen lezen waarom de groepsreis naar IJsland zo ontzettend de moeite waard is. noSun reizigers ervaren dat elk jaar weer, de reis naar IJsland staat wat dat betreft bovenaan wanneer het gaat om populariteit! IJsland is een land vol spektakel en natuurschoon met haar vulkanen, spuitende geisers, pruttelende modderpoelen, gletsjers, natuurlijke warmwaterbaden en indrukwekkende watervallen. Het is fantastisch om hier rond te rijden, je tentje elke dag op een andere bijzondere locatie op te zetten en tijdens diverse wandelingen de overweldigende natuur op je in te laten werken. In twee weken krijg je een goed beeld van het land en aan het einde van de reis wil je eigenlijk nog helemaal niet weg!

Er zijn meer rondreizen die je iets langer de tijd geven om je onder te dompelen in de prachtige natuur die in Europa te vinden is. Wat dacht je van een groepsreis van 14 dagen naar Zweden, Noorwegen, Finland, Ierland, Italië of Oostenrijk?

Liever meer diverse activiteiten? De actieve groepsreis naar Sardinië is een hit!

Tijdens deze reis worden sportieve activiteiten afgewisseld met vrije dagen aan zee. Wandelen, mountainbiken, surfen, suppen, catamaran varen, kajakken en yoga; hoe veelzijdig wil je het hebben! De natuur op Sardinië is prachtig en je ruikt de geur van kruiden en pijnbomen. Bezoek je het eiland in het voorjaar dan staan bovendien de velden en valleien volop in bloei. Tijdens deze actieve vakantie moet niks maar kan alles, het is volop genieten!

Ook de groepsreizen naar Frankrijk, Zwitserland, Italië en het weekend in de Ardennen zitten boordevol toffe activiteiten – voor als actief outdoor bezig zijn echt jouw ding is!   

Ervaar het echte buitenleven tijdens de Zweedse wildernisweek

Kanoën, mountainbiken, hiken, overnachten in schuilhutjes en elanden spotten – en dat allemaal terwijl je kampeert in de mooie Zweedse natuur. Je volgt te voet een aantal dagen een pelgrimsspoor en verkent de regio vanaf het water tijdens een tweedaagse kanotocht. Niet álles is back to basic, want je verblijft tijdens deze week ook enkele dagen in ‘Villa Båtstad’, een prachtig huis gelegen in het hart van de Zweedse natuur. De wildernisweek is een afwisselende groepsreis die afgelopen zomer maar liefst tien keer is vertrokken!

Een combinatie van natuur en cultuur tijdens de reis naar Kroatië

Met elke dag een andere activiteit in het mooie Kroatië zijn de acht dagen van deze groepsreis voorbij voor je er erg in hebt. Bezoek de Plitvice meren (één van de hoogtepunten van deze reis), maak een avontuurlijke kajaktocht en struin door de steegjes van Rijeka en Krk voor de nodige portie cultuur. Tijdens deze reis slaap je afwisselend in een B&B, een vakantiehuisje en zelfs op een boot!  Kroatië is bovendien een heerlijke bestemming voor wie in het voor- of najaar nog graag wat zonnestralen wil opvangen. Al drie jaar een veel geboekte vakantie!

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7