Door: Maaike

De zomer mag dan wel ten einde lopen, maar dat betekent niet dat we afscheid hoeven te nemen van het heerlijke gevoel van zon, avontuur en gezelligheid. De perfecte oplossing om dat zomerse gevoel extra lang vast te houden? Onze Aftersun Reünie, hét outdoor evenement dat bij jou op de planning moet staan op 30 september 2023. Nog één keer een adrenalineboost tijdens gave activiteiten en herinneringen ophalen met jouw reisgenoten van afgelopen zomer.

Een dag vol actie en avontuur

Dit jaar hebben we gekozen voor de prachtige locatie: camping Buitenpost in Deventer. Hier komt alles samen voor een dag vol adrenaline, plezier en gezelligheid. De uitgestrekte groene velden en de verfrissende buitenlucht vormen het ideale decor voor een scala aan spannende activiteiten die je hart sneller zullen laten kloppen.

Op deze dag staan er allemaal toffe activiteiten gepland die je niet wilt missen. Stap op een kickbike en verken het terrein op een unieke manier.Of voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je de hoogte in klimt op een indrukwekkende 11 meter hoge klimtoren. En wat dacht je van een gave hardloopclinic? Laat fanatiekeling en reisbegeleider Bram je begeleiden terwijl je je grenzen verlegt en nieuwe prestaties behaalt.

En wat deze reünie nog specialer maakt, is het feit dat veel mensen alleen komen en dat is helemaal geen probleem! De opzet van de Aftersun Reünie is erop gericht om je gemakkelijk in contact te brengen met andere avonturiers, waardoor je binnen de kortste keren nieuwe vriendschappen sluit en geweldige herinneringen creëert.

In 2017 organiseerden we het festival voor het eerst en het was direct een groot succes. Met meer dan 200 reizigers en reisbegeleiders die hier op af kwamen was het meer dan een geslaagd succes. Je begrijpt het al, met deze volgende editie gaan we er een nog mooier feest van maken!

Jeu de boules, heerlijk diner en meer!

Voor degenen die liever ontspannen of even willen bijkomen van alle toffe activiteiten, biedt de fijne tuin alle ruimte om bij te praten met je oude reisgenoten of om nieuwe mensen te leren kennen.

Spatje regen? Ga dan naar het tropische gedeelte in de kas. Hier kun je blijven genieten van het buitenleven. Probeer ook een potje jeu de boules. Wie ga jij verslaan?

Oh en wat natuurlijk niet mogen vergeten … is het heerlijke diner! Met verse groenten rechtstreeks uit de eigen moestuin. Mmm!

En waarom zou je na zo’n geweldige dag vertrekken? Blijven slapen is zeker een optie! Je kunt hier eenvoudig een kampeerplek of een gezellige accommodatie op de camping boeken. Als je voor kamperen kiest, vergeet dan niet je eigen tent, slaapmat en slaapzak mee te nemen.

Zien we jou op zaterdag 30 september?

Dus waar wacht je nog op? Zet 30 september 2023 in je agenda en bereid je voor op een dag vol activiteiten, gezelligheid en plezier waarbij je de echte ‘outdoor feeling’ (her)beleeft. Of je nu alleen komt of met vrienden, de Aftersun Reünie op Camping Buitenpost is voor iedereen!

En nog even goed om te weten: er is voldoende gelegenheid om te parkeren bij de camping, toch adviseren we om te carpoolen met elkaar. Wel zo goed voor het milieu 😉 Ook is het mogelijk om met de trein te komen. Vanaf treinstation Twello is het nog een kleine 12 minuten lopen naar de locatie (tip van flip; leen een OV-fiets). Tot dan!

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7