Corona vakantie in Nederland, bijzondere tijden vragen om bijzonder mooie singlereizen

Hoe ga je veilig op Corona vakantie?

Man hé, wat hebben we lang thuis gezeten met zijn allen. De Corona crisis heeft er goed in gehakt. Opeens ziet je leven er totaal anders uit. Niet meer sporten, geen sociale contacten en we hoeven nog net geen gebruik te maken van voedselbonnen. Je kunt vast niet wachten om de wereld weer te gaan ontdekken. Op reis, eruit, lekker bewegen, gewoon even weg van thuis. Maar hoe veilig is een Corona vakantie? En hoe ziet zo’n Corona veilige reis er dan in de praktijk uit?

De onzekere tijden met het Coronavirus roepen veel vragen op. Alles is nieuw en we zoeken naar zekerheid. Iets om aan vast te houden, in deze bijzondere tijd. Maar na de quarantaine wil je er ook gewoon weer uit. De muren komen op je af, de natuur in en samen met anderen activiteiten ondernemen. Gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel. Je eerste Corona vakantiegeld komt er aan en het is bijna mogelijk om weer een groepsreis of singlereis te maken.

Ik wens je een veilige Corona vakantie

Na een periode waarin we heel veel dingen niet konden doen, gaan we nu kijken naar wat weer kan en mag. Een corona veilige vakantie. Wat moet ik me daar bij voorstellen? Als beste actieve reisorganisatie van Nederland en België is dat natuurlijk een vraag waar wij vanaf dag een van de crisis mee rond liepen. Veel mag niet, maar wat kunnen we nog wel?

We zitten nu eenmaal vast aan de social distance. Maar hé, dat is te overbruggen. Dus wat kun je dan wel doen? Eigenlijk hoeft zo’n veilige Corona groepsreis niet eens zo heel moeilijk te zijn. We doen het namelijk al jaren: iedereen zijn ruimte gunnen in de natuur. Bij noSun werken we al jaren met ieder zijn eigen tent en lekker actief in de natuur kan ook veilig. Bij de nieuwe Nederlandse reizen laten we alleen het vervoer in een mini-bus weg. Je komt op eigen gelegenheid naar het startpunt van je reis. Met je eigen auto, OV of als je je daar prettig bij voelt, ga je gewoon carpolen met een van je reisgenoten. Simpel, toch?

Corona heeft ook zo zijn voordelen: extra garanties op de noSun groepsreizen

Je hoeft de aan- en restbetaling pas 2 weken voor vertrek te betalen;
Je kunt tot 2 weken voor vertrek kosteloos annuleren;
Zodra wij zeker weten dat de reis door kan gaan ben jij de eerste die het hoort;
Op vliegreizen zijn de normale annuleringsvoorwaarden van toepassing;
De garanties zijn alleen van toepassing op nieuw gemaakte boekingen.

Garanties op de Corona singlereizen
Kappen nou met al die negativiteit en alles wat niet mag. Hoe kun je wél op vakantie? Speciaal voor jou hebben we een selectie gemaakt van reizen die je binnenkort gewoon kunt maken. Veilig en vertrouwd, gewoon op vakantie in Nederland en zonder al te veel gedoe.

The Canoe trip Friesland 100% Corona safe

noSun neemt je mee naar ons eigen Friesland. Makkelijk te bereizen en dicht bij huis. Direct na aankomst stap je in een Canadese kano met voldoende afstand van elkaar en laten we de wereld voor wat hij is. Van het ene op het andere moment ben je weg. Foetsie. Heerlijk. Los van alles.

Het mooie aan deze groepsreis is dat we verblijven op onbewoonde eilanden, direct aan het water en tussen het heerlijk wuivende riet. Je ontwaakt door het gekwaak van de eenden of het gespetter van een meerkoet. Het kan natuurlijk ook het bommetje zijn van je humoristisch groepsgenoot. Splatsch! Goedemorgen.

‘s Avonds zet je je tent op, steekt de BBQ aan en wellicht komt er nog wel een vers gevangen vis op te liggen. Je deelt de mooiste anekdotes met elkaar en proost op de vrijheid. Kortom de perfecte vakantie voor nu.

Show me The Canoe trip

Waterskiën, wakeboarden, mountainbiken en nog meer gedonder

Een vakantie in eigen land hoeft toch niet saai te zijn? Heeft iemand dat gezegd dan? Stel je een beeld voor van alle stoere surf dudes en bikini babes aan een mooi strand in Marokko, zon, zee, strand, surfen op de golven en bij een kampvuur genieten van de ondergaande zon. Eindelijk hoef je alleen Marokko te vervangen voor Twente en hoppa. Je bent in een totaal andere wereld.

Hoe dat er uitziet? Dagelijks breng je enkele uren door op het water. In het begin meer er in (onder) dan er op, maar dat is bijzaak. Je leert sneller waterskiën dan je denkt. Als je het onder de knie hebt gekregen kun je al snel overstappen op een wakeboard. Je loopt rond in een wetsuit en bij lekker warm weer in je zwembroek of bikini. VRIJHEID gewoon in de achtertuin van Nederland.

Na deze reis vol avontuur op een mountainbike, sup, boomtoppen parcours, hiken door de natuur en uiteraard de waterpret, stap je uit een wereld. De wereld van de surf dudes. Ben jij er nu ook een geworden?

Maak van mij een surf dude

Valkenburg het hoogtepunt van Nederland

Ons eigen Nederland heeft zo veel te bieden. Wist jij dat de hoogste “berg” in Nederland 322 meter hoog is? Dat klinkt misschien niet echt als een berg, als je van reizen houdt. Maar wedden dat het een lekker pittige wandeling is naar de top? Het hoogste punt van Nederland, ook het drielandenpunt met België en Duitsland. Toch nog een beetje internationale singlereis deze zomer.

Wat kan het leven mooi zijn; kamperen midden in de natuur, grotklimmen, kajakken, mountainbiken in een grot en natuurlijk mag een gezellige barbecue niet ontbreken. Hadden we je toffe medereizigers al genoemd?

De single reis Valkenburg is ook weer lekker Corona veilig. Op eigen gelegenheid naar het startpunt van deze reis en lokaal geen of weinig vervoer. Je kunt makkelijk afstand houden van elkaar en mooi genieten.

Breng mij naar het hoogtepunt van Nederland

noSun FestiCamp in de Achterhoek

Kickbicken, ooit van gehoord? Na deze topper van een reis in de Achterhoek is dat wel anders. We kunnen natuurlijk ook direct vertellen wat het is. Steppen voor grote mensen. Maar laten we eerlijk zijn, je bent nooit te oud om kinderlijk te genieten. Want als kind leken de dagen en weken eeuwig te duren en waren er geen beperkingen.

Laat de Corona crisis lekker thuis en ga kinderlijk genieten. Reisbegeleider André heeft een topper van een nieuwe noSun groepsreis gemaakt. Wie kent André niet? Een van onze begeleiders die al 12,5 jaar tot ons vaste team behoort. Hij deelt zijn achtertuin met ons. De heuvels en de natuur van de achterhoek. Wat je zoal kunt verwachten?

Kanovaren, mountainbiken, hiken, een portie golven en natuurlijk heel wat hoogtemeters. Geniet van al het moois dat deze regio te bieden heeft en dat alles gewoon binnen de 1,5 meter maatschappij. Heerlijk er even uit. Genieten.

Vertel me meer over de Achterhoek single reis