Bye bye 2017, hallo 2018!

Nog een paar weken en het jaar is weer om! Cliché om te zeggen, maar 2017 is werkelijk voorbij gevlogen. Tijd om eens terug te kijken op alle avonturen die iedereen het afgelopen jaar weer heeft beleefd!

Onze reisbegeleiders reden het afgelopen jaar zo’n 210.000 kilometer om de reizigers die met noSun op pad gingen alle hoeken van het prachtige Europa te laten zien. Van het zonnige Mallorca tot de winderige en natte trail over de Hardangervidda in Noorwegen, de nieuwe reizen naar Faeröer, Finland en Oostenrijk maar ook de toppers naar IJsland, Zweden, Schotland en Ierland: het was werkelijk een feestje! Met de Ben Nevis, de Schafberg, de Massanella en de Preikestolen beklommen we met zijn allen indrukwekkende toppen en genoten we van de prachtigste uitzichten. Hoeveel stappen zouden er op alle wandelingen bij elkaar wel niet zijn gezet?!

Kamperen? Dat deden jullie met zowel mooie uitzichten alsook in dikke mist. Tentjes werden keer op keer opgezet en waaiden soms bijna (en soms helemaal..) weg. Er werden driegangenmenu’s op kookstelletjes gekookt, maar er werd ook verse kip aan een stok boven een vuurtje gebraden: dat is nog eens outdoorcooking!

Bij noSun groepsreizen verwelkomden we het afgelopen jaar nieuwe medewerkers, stagiaires en een enthousiaste club nieuwe reisbegeleiders, bleef een stagiaire ‘hangen’ omdat ze zo ontzettend fijn meewerkte (en ze zit er nog altijd!) en kwam er na de zomer weer vers stagiaire-bloed bij. We hebben met zijn allen ontelbare tenten geteld, uitgehangen, opgevouwen, geteld, uitgehangen, opgevouwen en nogmaals geteld. We hebben busjes gewassen, koffie en nog meer koffie gedronken en op vrijdag friet gegeten met teruggekeerde reisbegeleiders. We hebben hilarische verhalen gehoord, prachtige inzendingen voor de fotowedstrijd voorbij zien komen en de meest uiteenlopende reisverslagen mogen lezen: ontzettend leuk om op deze manier het resultaat van het werk dat je met elkaar verzet, terug te zien. Fijn ook dat we de écht spannende avonturen gewoon aan onze avonturiers hebben kunnen overlaten, die zijn daar immers expert in!

We hebben tot slot een nieuw logo geïntroduceerd, zijn de weg naar meer automatisering ingeslagen, hebben de bouw van ons nieuwe kantoor op de voet gevolgd (en er ook de eerste stappen in gezet en er de eerste toast uitgebracht!) en, niet onbelangrijk, we ontwikkelen nog steeds prachtige nieuwe reizen. Vol gas en met een niet te stuiten enthousiasme gaan wij richting 2018; gaan jullie met ons mee?
 
Download hier gratis de 10 recepten