Bonaire! Een stukje Nederland, maar dan met tropische temperaturen.

Als je aan Bonaire denkt, denk je al snel aan het helderblauwe water, witte stranden en de warme temperaturen. Daar staat het eiland om bekend! Een heerlijke bestemming om er even tussenuit te knijpen in de wintermaanden. Maar bij noSun doen we niet aan dagenlang luieren op het strand, wij houden van actieve reizen! Met deze groepsreis gaan we je dan ook een hele andere kant van Bonaire laten zien. Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is op het eiland, lees het hieronder!

Actieve groepsreis naar Bonaire

Je zult Bonaire misschien niet snel verwachten als een bestemming voor een actieve groepsreis van noSun, maar naast luieren op het strand, zijn er talloze activiteiten die je kunt ondernemen op het eiland, waardoor Bonaire ook zeker geschikt is voor een actieve vakantie. Bij noSun organiseren we singlesreizen naar Bonaire waar iedereen aan deel kan nemen. Dat betekent niet dat je per sé vrijgezel moet zijn om mee te gaan, iedereen is welkom! Het voordeel is dat je nooit alleen op reis hoeft te gaan als je dat niet wil. Onze groepsreis naar Bonaire is volledig verzorgd, van reis tot verblijf en de activiteiten. Wij stellen een programma samen waarbij je leuke en avontuurlijke outdoor activiteiten gaat ondernemen, maar ook genoeg vrije tijd hebt uiteraard!

Het duikeiland Bonaire

Het is natuurlijk heerlijk om lekker op het strand te liggen en een mooi kleurtje op te doen op je tropische vakantiebestemming, maar de zee bied zoveel meer. Zo staat Bonaire ook bekend als hét duikeiland! De prachtige, maar vooral indrukwekkende, onderwaterwereld van Bonaire is een echte must-see als je op het eiland bent. Van ondiepe riffen, scheepswrakken tot steile muren en de prachtige dieren die om je heen zwemmen. In de onderwaterwereld vind je onder andere zeldzame vissen, maar ook schildpadden. En je hoeft echt niet per se te duiken om deze dieren te kunnen aanschouwen, het water is zo helder dat je er ook voor kunt kiezen om rustig te snorkelen in ondiep water. 

duiken met schildpad op bonaire

Kayakken in de mangrove

Ondanks dat Bonaire bekend staat als duikeiland, is dat uiteraard lang niet de enige activiteit die je daar kunt ondernemen. Zo kun je ook gaan kayakken door de zeldzame mangrove. Dit is een soort natuurpark en wordt ook wel de ‘kraamkamer van de oceaan’ genoemd. Tussen de wortels van de mangroves leggen de vissen namelijk de eitjes, wat het dus een ontzettend belangrijk onderdeel maakt van de natuur. Dit kun je dus ook alleen doen met een georganiseerde tour omdat ze ervoor willen zorgen dat de natuur intact en onbeschadigd blijft.

kayak bonaire

Blokarten over het strand

Ben je toe aan wat snelheid? Dan is blokarten op het strand zeker een aanrader. Dit is een eenpersoons-kar met 3 wielen en een zeil, waar je met hoge snelheid door middel van windaandrijving over het strand kunt rijden. Het is aan jezelf om te bepalen hoe hard je durft te gaan, maar sommigen kunnen zelfs de 60 km/u aantikken! Er is een speciaal parcours waar je op kunt rijden en lekker uitwaaien op het strand. Blokarten is snelheid, actie en behendigheid, durf jij het aan?

Ontspannen staat centraal

Tussen de activiteiten door heb je bij noSun nog genoeg tijd om ook lekker te ontspannen. De afwisseling van actieve activiteiten en ontspanning staat bij deze reis centraal. Wij hebben daarom ook gekozen voor slechts 1 accommodatie tijdens ons verblijf op Bonaire. Het hele resort is speciaal voor noSun gereserveerd, zodat je optimaal kunt genieten van de rust met je eigen reisgezelschap. Het eiland is ook prachtig om op eigen gelegenheid verder te verkennen. Er zijn namelijk veel wandelroutes die je kunt bewandelen, of wandel naar de top van de berg Brandaris. Je moet er even voor klimmen en klauteren, maar het uitzicht bovenop is het dubbel en dwars waard!

uitzicht bonaire

 

Ga op avontuur op Bonaire!

Kan jij niet wachten om ook naar Bonaire te gaan? Er nog even lekker tussenuit te knijpen in de koude wintermaanden naar een lekker warm oord? We hebben nog een paar plekjes vrij voor de reis in maart, ga jij met ons mee? Bekijk de reis die we binnenkort gepland hebben hieronder. 

Ik wil mee naar Bonaire