Door: Maaike

Bij een All In vakantie denk je misschien al snel aan enorme hotels in Turkije of Spanje waar iedereen hutjemutje aan het zwembad ligt te bakken en zich volvreet met al het eten dat 24/7 verkrijgbaar is bij het buffet. Dat is alles wat we bij noSun niet zijn. All inclusive kan namelijk veel meer betekenen. De enige overeenkomst is dat je voor een vaste prijs een volledig geregelde vakantie kan boeken. Dus één prijs voor je reis, verblijf en eten.

Onze groepsreizen zijn ook all inclusive, maar we garanderen je dat je geen massaal 24/7 buffet zal tegenkomen. Met all inclusive bedoelen we dat je na het boeken niet verrast wordt door bijkomende kosten, bijvoorbeeld voor de aanschaf of huur van een goede tent.

Wij zorgen voor vervoer, eventuele transfers, een goede slaapplek in een tent of accommodatie. Ook het vervoer tijdens de reis van en naar de activiteiten en de kosten voor de diverse activiteiten en benodigde materialen zitten al bij je prijs in. Zo weet jij precies hoeveel de vakantie zou gaat kosten.

Natuurlijk moet je altijd nog wel rekening houden met wat eigen of optionele kosten. Denk bijvoorbeeld aan persoonlijke uitgaven voor souvenirs of voor optionele activiteiten. In de reisbeschrijving vermelden we overzichtelijk wat wel en niet inbegrepen is bij de kosten en vind je een handige paklijst met alle spullen die je nog wel zelf mee moet nemen.

Wanneer je in een tent slaapt, moet je bij de meeste reizen wel een eigen slaapzak en slaapmat meenemen. Heb je geen eigen slaapzak? In onze webshop kan je eenvoudig een slaapzak en eventuele andere reisbenodigdheden kopen. We bieden zowel nieuwe als gebruikte materialen aan waarvan wij zeker weten dat het van goede kwaliteit is en bovendien praktisch is in gebruik.

Je hoeft alleen na te denken over je verzekeringen

Hoewel onze groepsreizen dus volledig verzorgd zijn, zal je je annulerings- en/of reisverzekering nog wel even zelf moeten regelen. Een reisverzekering dekt eventuele schade die je oploopt tijdens jouw vakantie, door diefstal, een ongeval of opname in het ziekenhuis. Maar ook noodhulp zoals van de brandweer of een helikopter. Daarnaast dekt een annuleringsverzekering je kosten wanneer je onverwachts je vakantie moet beëindigen of helemaal niet op vakantie kan gaan. Beide handig om te hebben dus. Een reisverzekering is bovendien verplicht om te hebben als je met ons mee op reis wil, omdat een ongeluk in een klein hoekje zit tijdens een actieve vakantie.

Toch zijn een reis- en annuleringsverzekering niet inbegrepen in de prijs. Hoewel het hebben van een reisverzekering dus verplicht is om met ons mee op reis te kunnen, is een annuleringsverzekering optioneel. Durf je dit risico wel te lopen of boek je zo kort van te voren dat je eigenlijk wel zeker weet dat je mee gaat op reis? Dan kan je ervoor kiezen om geen kosten te maken aan een annuleringsverzekering.

Daarnaast bestaan er doorlopende en kortlopende reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen. Veel mensen die bij ons boeken, zullen dus misschien al een eigen doorlopende reisverzekering hebben, waardoor het overbodig is om te betalen voor een reis inclusief reisverzekering.

Heb je nog geen doorlopende reisverzekering of wil je toch een annuleringsverzekering afsluiten? In samenwerking met de Europeesche Verzekeringen bieden wij de mogelijkheid om na het plaatsen van je boeking een reisverzekering en/of annuleringsverzekering via ons af te sluiten. Let op: een annuleringsverzekering kan je tot maximaal 7 dagen na boeking afsluiten, daarna is dit niet meer mogelijk.

Ga met ons mee op volledig verzorgde groepsreis

Heb jij zin om er even helemaal tussenuit te gaan en nieuwe mensen te ontmoeten? Maar heb je geen zin of tijd om dit stap voor stap uit te stippelen? Nog belangrijker: kan jij niet wachten om met ons op avontuur te gaan naar één van onze bestemmingen? Ga dan mee op één van onze volledig verzorgde groepsreizen.

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7