Rondreis door Schotland maken

Een actieve rondreis door Schotland boek je met noSun!

Dat Schotland meer is dan alleen maar whisky en doedelzakken, wist je natuurlijk allang. Schotland heeft namelijk veel meer in de aanbieding, zoals een prachtige natuur waar je heerlijk kunt wandelen of mountainbiken. Tijdens de rondreis door Schotland zul je je dan ook zeker niet vervelen!

Zo maken we mooie wandelingen naar ruim zestig meter hoge watervallen en gaan we een poging doen om de 1344 meter hoge Ben Nevis te beklimmen. Deze pitte tocht neemt ongeveer 4 uur in beslag om aan de top te komen. Maar het is de moeite waard, want het panoramische uitzicht is fantastisch!

Uiteraard wordt er ook gemountainbiked en wel in de Tweed Valley. Deze Valley staat bekend als de beste plaats voor moutainbiking in heel Groot-Brittanie. Er zijn zelfs paden met verschillende niveau’s van moeilijkheid. Maar ook het culturele aspect komt aan bod. Zo wordt er natuurlijk een bezoek gebracht aan de grootste stad van Schotland, Glasgow.

Maar ook een bezoek aan de stad Edinburgh, met Edingburgh Castle mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de rondreis door Ierland.

Ben jij er al klaar voor? Boek dan een prachtige rondreis door Schotland met noSun.

Bekijk alle rondreizen door Schotland

Bekend van


Simple Share Buttons
Simple Share Buttons