Claim direct je ticket

De afterSun Reünie is hét outdoor evenement dat je zomerse gevoel extra lang vast houdt!

Alles in de bekende noSun outdoor setting met andere gezellige singles. Zet 30 september 2023 dus in je agenda, app direct je vrienden of reisgenoten.
We trappen af om 14:00!

Wat kun je verwachten?

 • Toegang tot het afterSun terrein
 • Toffe tour op een kickbike
 • Klimmen op een 11 meter hoge klimtoren
 • Glibberen op het blotevoetenpad (voor avontuurlijke “grote kinderen”)
 • Hardloop clinic van Ultraloper en reisbegeleider Bram
 • Een fijne tuin om met je reisgenoten bij te kletsen
 • Spatje regen? Ook dan is er een tropisch gedeelte in de kas speciaal voor noSun
 • Jeu de boules spel in een gezellige kas
 • Een heerlijk diner met groentes uit eigen moestuin
 • That outdoor feeling met toffe mensen

Blijven slapen? Ook dat is mogelijk boek hier dan een kampeerplek of gezellige accommodatie op de camping. (kamperen; neem je eigen tent, slaapmat en slaapzak mee).

Bij binnenkomst krijg je van ons een munt, deze kun je gebruiken voor een culinair hoogstandje (ook vegetarisch). Binnen in de kas is een bar om drankjes te kopen. Pinnen is zeker mogelijk!

De factuur van je gekochte ticket is tevens je entreebewijs!

In 2017 organiseerden we het festival voor het eerst en het was direct een groot succes. Met meer dan 200 reizigers en reisbegeleiders die hier op af kwamen was het meer dan een geslaagd succes. Je begrijpt het al, met deze volgende editie gaan we er een nog mooier feest van maken!

Check de aftermovie om alvast helemaal in de stemming te komen!

Singlereis zomer festival

Voor wie?

Wij organiseren de reünie voor mensen die zin hebben in een actief outdoor evenement. Wist je trouwens dat veel mensen alleen komen? Door de opzet van de reünie kom je gemakkelijk in contact met anderen. Geen probleem!

Waar is het?

De afterSun Reünie zal dit jaar voor het eerst plaatsvinden op Camping Buitenpost in Deventer! Er is voldoende gelegenheid om te parkeren bij de camping, toch adviseren we om te carpoolen met elkaar.

Camping Buitenpost
Rijksstraatweg 17A
7391 MH Twello (gemeente Deventer)

Openbaar vervoer?

Ook dat is geen probleem. Vanaf treinstation Twello is het nog een kleine 12 minuten lopen naar de locatie (tip van flip; leen een OV-fiets).

Zorg dat je het niet mist!

Koop je ticket

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
 • Nobeach//
 • Nomassa//
 • Nobullshit//
 • Notinder//

Volg ons ook op @nosun_instagram

💖De geplande rondreis door Marokko 4 november gaat vooralsnog gewoon door. Sterker nog het toerisme stelt Marokko in staat te overleven (aldus onze partner in Marokko). 

Hoewel het land hard getroffen is door de aardbeving, zijn ze ook met man en macht in het getroffen gebied aan het wederopbouwen, zodat het toerisme zo snel mogelijk weer op gang komt.

Had je nog twijfels of nù wel het moment moet zijn op naar Marokko te reizen, gooi die dan opzij en ga met noSun mee op deze bijzondere reis. 

Het gaat nog maar om de laatste 2 plekken, bekijk en boek hier de reis⤵
👉🏼nosun.nl 👉🏼reizen 👉🏼marokko
Het kan een jarenlange gekoesterde wens zijn of niet...een HUSKY🐺 in het echt zien.
De betoverende blauwe ogen en het enthousiasme van deze honden maakt dat je gelijk fan bent. En dan hebben het nog niet eens over de PK van deze dieren gehad. Wist je dat een husky 5x zijn eigen gewicht kan trekken? Hoe tof dus om deze honden uit te laten 😃🐺💪🏼 tijdens de Groepsreis Zweeds najaar avontuur. 

Laatste plekken (2de groep) nu te boeken voor reisperiode:
👉🏼 14 - 21 oktober 2023
👉🏼 nosun.nl 

#Zweden #scandinavië #najaar #outdoor #actief #vakantie #singlereis #groepsreis #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
Hoi allemaal! Dagmar hier🙋🏼‍♀️, ik ben 19 jaar oud en kom uit Hengevelde.
Ik doe de studie Facility Management aan de Hanzehogeschool in Groningen en ben begonnen aan mijn derde jaar. Dit half jaar ben ik aan het werk als stagiair bij noSun.
Ik ga aan het werk op de frontoffice en het kan dus straks zomaar zijn, dat jij mij aan de lijn krijgt☎️. Ik heb echt heel erg veel zin in de nieuwe dingen die ik dit half jaar zal leren.

Als ik zelf op reis ben, houd ik ook van lekker actief bezig zijn. Bijvoorbeeld lekker door de bergen wandelen (zie foto in Zwitserland) en of een weekje skiën (zie foto in de Dolomieten). 

M’n vrije tijd spendeer ik het meest met vriendinnen. Lekker kletsen onder het genot van een wijntje🍷 of koffietje☕. Ook houd ik van sporten🥊🏋🏻‍♀️.

Tot snel!
👉🏼Ben jij ook sceptisch of een singlereis wel wat voor je is? 
👉🏼Ben je ook bang dat je niet in de groep past? 
👉🏼Denk je ook dat het misschien wel helemaal niet leuk gaat worden?

Lees dan nu de reiservaring van REIZIGER BART die hij had in Noorwegen afgelopen augustus. Ga via de link⬆️ in onze bio naar ➡️ blog.
🤩Ben jij al op zomer vakantie geweest? Of ga je misschien nog? Of wellicht dat je nog aan het rondneuzen bent om last-minute weg te gaan. Avonturen genoeg bij noSun! Anyways... fijn weekend en maak er een mooi actief weekend van 💪🏼🤸‍♂️🚴🏼‍♀️

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7