Claim direct je ticket

De afterSun Reünie is hét outdoor evenement dat je zomerse gevoel extra lang vast houdt!

Alles in de bekende noSun outdoor setting met andere gezellige singles. Zet 30 september 2023 dus in je agenda, app direct je vrienden of reisgenoten.
We trappen af om 14:00!

Wat kun je verwachten?

 • Toegang tot het afterSun terrein
 • Toffe tour op een kickbike
 • Klimmen op een 11 meter hoge klimtoren
 • Glibberen op het blotevoetenpad (voor avontuurlijke “grote kinderen”)
 • Hardloop clinic van Ultraloper en reisbegeleider Bram
 • Een fijne tuin om met je reisgenoten bij te kletsen
 • Spatje regen? Ook dan is er een tropisch gedeelte in de kas speciaal voor noSun
 • Jeu de boules spel in een gezellige kas
 • Een heerlijk diner met groentes uit eigen moestuin
 • That outdoor feeling met toffe mensen

Blijven slapen? Ook dat is mogelijk boek hier dan een kampeerplek of gezellige accommodatie op de camping. (kamperen; neem je eigen tent, slaapmat en slaapzak mee).

Bij binnenkomst krijg je van ons een munt, deze kun je gebruiken voor een culinair hoogstandje (ook vegetarisch). Binnen in de kas is een bar om drankjes te kopen. Pinnen is zeker mogelijk!

De factuur van je gekochte ticket is tevens je entreebewijs!

In 2017 organiseerden we het festival voor het eerst en het was direct een groot succes. Met meer dan 200 reizigers en reisbegeleiders die hier op af kwamen was het meer dan een geslaagd succes. Je begrijpt het al, met deze volgende editie gaan we er een nog mooier feest van maken!

Check de aftermovie om alvast helemaal in de stemming te komen!

Singlereis zomer festival

Voor wie?

Wij organiseren de reünie voor mensen die zin hebben in een actief outdoor evenement. Wist je trouwens dat veel mensen alleen komen? Door de opzet van de reünie kom je gemakkelijk in contact met anderen. Geen probleem!

Waar is het?

De afterSun Reünie zal dit jaar voor het eerst plaatsvinden op Camping Buitenpost in Deventer! Er is voldoende gelegenheid om te parkeren bij de camping, toch adviseren we om te carpoolen met elkaar.

Camping Buitenpost
Rijksstraatweg 17A
7391 MH Twello (gemeente Deventer)

Openbaar vervoer?

Ook dat is geen probleem. Vanaf treinstation Twello is het nog een kleine 12 minuten lopen naar de locatie (tip van flip; leen een OV-fiets).

Zorg dat je het niet mist!

Koop je ticket

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
 • Nobeach//
 • Nomassa//
 • Nobullshit//
 • Notinder//

Volg ons ook op @nosun_instagram

💰Vakantiegeld komt eraan! Heb jij je volgende noSunreis al geboekt? Of houd je nog een oogje op het geld? Wij hebben dan de oplossing voor je, om die droomreis niet aan je voorbij te laten gaan...

Wist je dat je bij noSun een geheel vrijblijvende optie van 8 dagen kunt nemen op jou favoriete reis? Zo kan je zorgeloos je plekje en prijs vastzetten. Neem de tijd om het met je werk te regelen of er gewoon nog even over na te denken. Zo simpel is het!

Bekijk hier al onze reizen👉 www.nosun.nl

#vakantiegeld #vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
Het P I N K S T E R W E E K E N D komt eraan en dat betekent een lang weekend vrij! (voor de meesten😬). Heb jij nog leuke plannen of misschien ben je wel op reis (met noSun)? 🏕🏞🚣‍♀️🚵‍♀️🧗🕺💃

#pinksteren #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
🌭🔥Braadworstjes roosteren boven het vuur is altijd een feest (en lekker) om te doen. In ieder geval is het heerlijk om naar een vuurtje te staren, zo rustgevend. Het knetteren van het hout, de vonken die spatten en de warmte die het afgeeft. Genieten van het buitenleven heet dat! Een goed begin van je weekend, nietwaar?

#weekend #happyweekend #vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
🎢Maak je klaar voor een achtbaan van avonturen tijdens deze te gekke groepsreis naar Kroatië! Elke dag staat er een nieuwe activiteit op het programma: van kajakken tot het verkennen van de betoverende Plitvicemeren en wandelen door adembenemende natuur. Zin om mee te gaan naar Kroatië?

👉🏼We vertrekken in het voor èn najaar op verschillende momenten. Kijk op www.nosun.nl wanneer precies.

#vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
☀️Het zonnetje straalt vandaag, de temperaturen schieten omhoog de komende periode - hèt perfecte moment om met noSun een weekend eropuit te gaan! Buiten genieten, lekker actief bezig zijn en nieuwe gezichten ontmoeten. Waarom zou je dit avontuur aan je voorbij laten gaan?

We hebben 2 toffe actieve weekendjes weg dit voorjaar. (Psssst...het gaat om de laatste plekken groep, wacht dus niet te lang) 👉🏼www.nosun.nl 

🤎💚OUTDOOR WEEKEND BELGISCHE ARDENNEN🤎💚
10-05-2024 t/m 12-05-2024
17-05-2024 t/m 19-05-2024
07-06-2024 t/m 09-06-2024

🧡🤎SCANDINAVISCH WEEKEND IN EIGEN LAND🧡🤎
10-05-2024 t/m 12-05-2024
17-05-2024 t/m 19-05-2024
14-06-2024 t/m 16-06-2024

#weekend #vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
🧡🧡🧡

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7