Rondreis Noorwegen

Ontdek Noorwegen op haar mooist met een rondreis van noSun!!!

Noorwegen is een prachtig land en staat dan ook bekend om de schoonheid van de natuur, de fjorden, de bergen en de meren. Daarnaast biedt Noorwegen je ook mooie steden als Oslo en Bergen. Speciaal voor onze rondreis door Noorwegen hebben wij voor jou alle hoogtepunten van het land er uit gepikt. Zo weet je zeker dat je tijdens de rondreis door dit prachtige land niks zult missen!

Tijdens onze rondreis door Noorwegen reis je per boot, trein of bus. Hierdoor kun je lekker achterover zitten en heerlijk genieten van de mooie landschappen die voorbijkomen.
Tevens ontdek je de hoofdstad Oslo en breng je een bezoek aan Ålesund en Bergen. Deze prachtige Noorse steden moet je gewoon gezien hebben!

En wil je niet lekker achteroverleunen in de trein, maar actief bezig zijn? Tijdens onze rondreis door Noorwegen is het ook mogelijk om het ultieme geval van vrijheid te ervaren: je kunt gaan hiken.
Het grote voordeel van hiken is dat je zelf kunt bepalen waar je wilt gaan en staan. Je leert het landschap van heel dichtbij kennen, daardoor zul je ook meer in contact staan met de plaatselijke bevolking.

Al enthousiast geworden? Boek dan een rondreis door Noorwegen!

Bekend van


Simple Share Buttons
Simple Share Buttons