Dare to go out

Filters
  • Bestemmingen
  • Reistype
  • Vertrekdata
  • Leeftijd voorkeur
96% van onze reizigers
boekt alleen
Beste actieve aanbieder volgens Zoover
noSun reisbegeleiders
krijgen een 9,4
Kleine groepen,
20-45 en 40-59 jarigen

Actieve groepsreizen voor individuen

Wij vinden het mooi om de wereld te delen met anderen, maar dan op de noSun manier. Onze liefde voor actieve reizen, avontuur en natuur delen we graag met jou tijdens onze gevarieerde groepsreizen. Wij zorgen voor een groep met gelijkgestemden: mensen die ook alleen op reis gaan, maar zonder al het gedoe van een singlereis eromheen. Gewoon leuke actieve groepsreizen dus! Of het nu gaat om rondreizen, wandelreizen of kampeer avonturen, bij noSun kies je voor 15 jaar ervaring.

Verder lezen

Bestemmingen

Europa Europa

Bij noSun richten we ons op actieve outdoor groepsreizen en singlereizen. We reizen daarbij door 16 verschillende Europese landen. Met noSun ontdek je Zweden, België, Noorwegen, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Engeland, Italië, Finland, Schotland, Nederland, Zwitserland, Mallorca, Kroatië, Ierland en IJsland!

Canada Canada

De eerste verre reis is daar! Ontdek nu zuid-oost Canada tijdens deze 16-daagse rondreis. Spectaculaire activiteiten in de uitgestrekte natuur, oog in oog staan met beren en het échte Canada ontdekken tijdens een nacht wildkamperen. Dat is de noSun rondreis door Canada in een notendop.

Bekend van